Ako pisu, dokazala predvidat niektore udalosti. Co vy na to?
Vangino proroctvo: V roku 2010 príde III. svetová vojna!
-
Bombo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vangino proroctvo: V roku 2010 príde III. svetová vojna!
http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/ ... vojna.html
Tato sprava sa siri ako cholera
Napisem to, co som uz napisal inde: "Chcel by som vidiet originalne znenie a nie novinarsky preklad, pretoze aj oni tam pisali, ze pravda proroctiev sa ukazuje az ked sa dana udalost stane takze sa mi zda zvlastne, ze doteraz to bolo takto a teraz uz presne vedia vsetko dopredu aj s datumami."
Napisem to, co som uz napisal inde: "Chcel by som vidiet originalne znenie a nie novinarsky preklad, pretoze aj oni tam pisali, ze pravda proroctiev sa ukazuje az ked sa dana udalost stane takze sa mi zda zvlastne, ze doteraz to bolo takto a teraz uz presne vedia vsetko dopredu aj s datumami."
-
audiotrack
VIP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
....inak viete, že nejaké proroctvo hovorí, že najskôr má zomrieť jeden pápež, černoch sa stane prezidentom, potom zomrie druhý pápež, začne sa tretia svetová vojna a potom príde zas koniec sveta.... aj keby všetky ti proroctvá boli pravdou, tak čo? Ovplyvníš to? Zrejme nie. Tak ži najlepšie ako vieš a potom ťa nemôže nič prekvapiť. ...už sa len pripraviť na davovú hystériu.... a ísť nakúpiť konzervy....
Ale prosím Vás........ celé "proroctvá"......... tak plasticky napísané, že sa to dá vyložiť akokoľvek........ Či bude nejaká vojna????? Na to netreba ani proroctvá...... sa treba chvíľu zamyslieť a potom človek pochopí, že vojny sú stále, niektorí to neradi počujú, ale patrí to ľudskej prirodzenosti........ A v konečnom dôsledku to Vy ani ja neovplyvníme........ Takže nám to môže byť jedno.......
a vies ty, ze v historii uz zomrelo 264 papezov? a pre 263 z nich plati, ze uz je mrtvy aj ich nastupca? a vies, ze Obama nie je prvy cernoch, ktory sa stal prezidentom? a vies, ze stale nebol ziadny koniec sveta?Pantinela napísal:....inak viete, že nejaké proroctvo hovorí, že najskôr má zomrieť jeden pápež, černoch sa stane prezidentom, potom zomrie druhý pápež, začne sa tretia svetová vojna a potom príde zas koniec sveta....
Veď zatiaľ sa všetko do bodky plní. Bol zvolený prezident čiernej pleti a jeden pápež už zomrel. Ešte druhý a máme tu vojnu.Pantinela napísal:....inak viete, že nejaké proroctvo hovorí, že najskôr má zomrieť jeden pápež, černoch sa stane prezidentom, potom zomrie druhý pápež, začne sa tretia svetová vojna a potom príde zas koniec sveta.... aj keby všetky ti proroctvá boli pravdou, tak čo? Ovplyvníš to? Zrejme nie. Tak ži najlepšie ako vieš a potom ťa nemôže nič prekvapiť. ...už sa len pripraviť na davovú hystériu.... a ísť nakúpiť konzervy....