Gamepad k PC(NHL)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Gamepad k PC(NHL)

Príspevok od používateľa easton »

poradte gamepad k pc ,chcem s nim hrat hlavne NHL....rozmyslal som nad xbox 360 controller for xp...ak mate skusenosti poradte.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Niekomu je ten Xbox gamepad dobry. Mne sa velmi nepaci, ale kebyze mam moznost ho vyskusat tak skusim. Dost hracov si kupuje Logitech Rumblepad II, pripadne Chillstream. Na tvojom mieste by som asi vyberal z tychto troch. ;)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

bratranec ma ten xbox, na nom je super to rozlozenie pacok,nie ako na tych vsetkych klasickych,doteraz pouzivam Manta Dual shock 2...a podla mna ten xbox vyzera super
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Logitech Rumblepad II je naozaj mercedes medzi gamepadmi, nepocul som este kriveho slova na neho ani od dalsich ludi co ho maju.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no s xbox ovladacom mas tu vyhodu ze niektore hry ktore vznikli ako konverzie z konzolovych hier (vacsinou hry Games for windows od MS) ti hned ten ovladac najde a nastavy tlacitka ako na konzole :cookies:

ja som tiez najprv chcel zobrat rumplepad II. ale teraz rozmyslam nad tymto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18436 asi najlepsia cena co som nasiel
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Logitech Rumblepad II je naozaj mercedes medzi gamepadmi, nepocul som este kriveho slova na neho ani od dalsich ludi co ho maju.
nemam si ako odskusat tento pad
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

logitech je mozno mercedes ale toto tu je cadillac Hama Double Action Airgrip
super cena a s takym pohodlim ako v tomto gamepade som sa nestretol ani u spominaneho logitechu :wink:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Filipito napísal:logitech je mozno mercedes ale toto tu je cadillac Hama Double Action Airgrip
super cena a s takym pohodlim ako v tomto gamepade som sa nestretol ani u spominaneho logitechu :wink:
a co sa tyka podpory v hrach? isiel ti na vsetkych v poho?

//hm tak to potom je dalsi kandidat pre mna :-D..v datacome ho maju za celkom dobru cenu....
Filipito
Darca
Darca

hram nanom vsetko, od nhl cez ricochet az po fallout 3.
vsetko v pohode ani v jednej neblbol
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Porovnanie kvality Logitech a Hama hovori jasne pre Logitech ked uz sme pri tom. Nechcem ta prehovarat, ale Hama produkty mi pridu 2. triedne.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ah.. :) asi kupim aj ja ten Logitech http://www.alza.sk/gamepad-logitech-win ... d48511.htm
bezdrotovy nechcem.. :)
Filipito
Darca
Darca

yazoo napísal:Porovnanie kvality Logitech a Hama hovori jasne pre Logitech ked uz sme pri tom. Nechcem ta prehovarat, ale Hama produkty mi pridu 2. triedne.
myslis ze by som trepal ked by som nemal toho logitecha ? :wink:
ok moje ruky su mozno ine ako vase , u mna su logitechy naozaj kvalitne (mam od nich volant, doteraz som mal od nich mysi) proste tento hama gamepad...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Netvrdim, ze trepes. Hovorim svoj nazor na vseobecne porovnanie znaciek. ;)
Filipito
Darca
Darca

vidis a opat sme tu. vsetko sa toci len okolo sympatii k znackam, radsej by som posiel do neakeho shopu a vyskusal si obidve a mozno aj viac gamepadov. a ktory vam bude sediet najlepsie :wink: a mozno to bude aj speed link ale bude vam sediet lepsie ako neaky 3 000 logitech :wink: a toto tvrdim ja radsej dat prednost odskusaniu ako kupit naslepo neaku vec
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

myslite ze ten xbox ovladac nieje dobry? nvm nemal som v ruke ani jeden z tych co tu spominate...len sa mi zda cudne to umiestnenie pacok na tom xbox ovladaci....ale z toho dealextreme vychadza na 22.24€ (670sk) si myslim ze slusna cena :roll:

btw ten rumblepad II som nasiel na focus.sk za 25.80€ (777sk) :cookies:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Mno Filip zasluzis si pochvalu za propagaciu znacky Hama :)
Moj nazor je ten, ze pokial nevyskusas nemozes hovorit, kazdy mame ine ruky a kazdemu v nich sedi nieco ine, niekomu vyhovuje taka mys inemu zase taka. Skus zbehnut do obchodu a opytaj sa ci ti daju taku moznost si ho chytit do ruky. O tom gamepade co hovori Filip ja nemozem povedat nic zle, je to najpredavanejsi model a su s nim najmensie problemy...Pokial by si bol z vychodneho Slovenska viem ti priniest na skusku do ruky niekolko modelov, ja s tymto hravam Fifu s kamosmi na prednaskach a mame ho uz asi 4ja a nikto sa zatial nestazoval. Kamos mal nejaky Logitech, presne neviem aky ale na ten uz daavno zabudol...
easton pozeram ze si zo SNV cez tyzden tam mam cestu, tak co chytis sa?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Filipito napísal:vidis a opat sme tu. vsetko sa toci len okolo sympatii k znackam, radsej by som posiel do neakeho shopu a vyskusal si obidve a mozno aj viac gamepadov. a ktory vam bude sediet najlepsie :wink: a mozno to bude aj speed link ale bude vam sediet lepsie ako neaky 3 000 logitech :wink: a toto tvrdim ja radsej dat prednost odskusaniu ako kupit naslepo neaku vec
Sympatie a zaruka kvality su 2 rozdielne veci. Teraz nechcem znehodnotit firmu Hama, ale aj ked su na trhu tak PC hardware asi nemaju tak kvalitny, pretoze by to kupoval kazdy druhy clovek, pricom o Logitechu sa to neda tvrdit. Ich produkty su viac predavane.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

yazoo napísal:Sympatie a zaruka kvality su 2 rozdielne veci. Teraz nechcem znehodnotit firmu Hama, ale aj ked su na trhu tak PC hardware asi nemaju tak kvalitny, pretoze by to kupoval kazdy druhy clovek, pricom o Logitechu sa to neda tvrdit. Ich produkty su viac predavane.
Zaruka kvality? Ked sa ti pokazi Hama gamepad a zavolas mi do 48hodin mas novy kusok, ani Microsoft ti taku zaruku neda :)
Co sa tyka spolocnosti Hama tak nie je orientovana na PC hardware ale PC prislusenstvo.
Yazoo ukaz mi cisla predaja Logitechu a Hama. Resp ukaz mi tie prve na zaklade ktorych tvrdis ze su predavanejsie.

/tak pracujes aspon v nejakom vecsom obchode ze vidis ako ludia kupuju viac Logitech?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

A co ludia, ktori nebudu volat prave tebe? Cisla predaja nemam ani ja, staci sa na to pozriet zo vseobecneho uhla a zistis kolko ludi ma Logitech a kolko Hamu. Teda, aby sme sa pochopili, niekto si za tu kvalitu (Logitech) priplati radsej. To sa tu snazim cely cas povedat.

//Ukazat ti ich neukazem, nepracujem v Logitechu. Opat hovorim, vo vseobecnosti to plati, ze viac ludi si kupi znamejsiu znacku ako nieco nezname.
Filipito
Darca
Darca

myslim ze sa tu asi zacneme bit :D
takze priplatit za kvalitu (hovorime o tom modeli rumbled ci ako sa pise)
takze stoji 770 sk. a hama som na rychlo nasiel na nete okolo 400 sk.
ja to vnimam takto. Hama je otras pre ludi ktory nemaju kese a nemozu mat vacsie pohodlie ako ti co si priplatia za logitech, spravne chapem?
no ale v tomto pripade to plati naopak. hamu by som dal za 700 a logitech za 300 co by si hovoril ze priplatit si za hamu je lepsie lebo je drahsia alebo co? :wink: takze klud, naozaj to treba vyskusat a s recami tipu ja si priplatim za logitecha ok rob ako ty chces ale ked zistis na druhy den ze kamarat ma hamu lacnejsiu o 300-400sk a sedi jak uliata tak ti nebude najprijemnejsie. nepracujem ani nechcem robit reklamu znacke hama (hoci si to zasluzi...) moj nazor poznate , ak chcete mozme otom diskutovat :wink:

niekto sa tu pytal na gamepad od microsoftu, ano je super v ruke sedi dobre ale musis si zvyknut na to roznmiestnenie pacok :wink:
Napísať odpoveď