Sensation white 2008 Praha

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak pridam nieco aj ja, kvalita sice v originali nie je az taka zla, ale Jutjub to pokaslalo....V kazdom pripade je tam aj option View in High Quality, takze osporucam skor to...

--------------
V nizsej kvalite taktiez prikladam Megamix, ma to 34 minut zhruba, toto je vysledok konvertovania 1:1(WTF??) z Mov do Avi...Upnem teda aj original, len to potrva, ma to nieco okolo 1.2GB. Tentokrat Sendspace:
http://www.sendspace.com/file/kcot9l

//uz uploadujem ten original z fotaku, bude to na sendspace, nikam inam sa mi to nechce davat...hadam to bude ok, kto to bude fakt chciet, tak si to stiahne, aspon mate to avi, aby ste videli, ci sa vam to oplati, alebo nie. 1.1GB to ma, len pre upresnenie, predtym som sa troska sekol. Ked dostanem linky, tak ich sem postnem...
//na chu*a, na 2 krat som to uploadoval, oba razy to padlo, upnem to, az ked sa vratim z dovolenky, na toto ja nemam nervy...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

GothaR napísal:Velmi podarene video z Prahy: http://www.techno.cz/clanek/26234/video ... tion-white
Waw, komu mam vyfajcit aby mi poslal ss s linkom na hudbu z toho videa?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

+ Sweet Mercy - Reach Out feat Rowetta J Nitti Made In Melb Remix
+ Fonzerelli - Moonlight Party
+ Re: Locate - Showdown
+ Sander Kleinenberg - This is Sensation
+ Bodyrox - Yeah Yeah feat Luciana ( D.Ramirez rmx )
+ Ferry Corsten - Loud Electronic Sensation

A torrenty snáď zvládaš :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gothar: je tam v jednej sekunde aj ten pupus, z ktoreho sme sa strasne uchechtavali, obleceny v akejsi kombineze s hunatymi okrajmi...som na neho skoro zabudol...niekde pri zaciatku sa mihne, minuta aj nieco...inac dobre videjko, akurat, ze sa mi tam nechce registrovat...
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fofofofo »

Moze mi niekto poveedat kde by som nasiel pesnicku co zacina 7:40 v tom videu , lebo na Sensation Whte 2008 Praha som ju nenasiel ... SS
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak prva vlna 2500 listkov na rok 2009 je uz vypredana. Chysta sa niekto ist?
Ja zatial tuho rozmyslam, pozeral som ostatne lineupy a vsetko to ide cim dalej viac do house, cize vylucne kvoli hudbe tam nepojdem. Laka ma vsak scena Ocean of White, je to naozaj posobive. Line up zatial nie je, aj ked na last.fm niekto hodil par mien, no to je dost nedoveryhodne.
PS: keby bol Armin, Axwell a Sander Van Doorn, tak by som bol isty, ale v sucasnosti som este bez lineupu nerozhodnuty
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Armin, Sander na sensation zabudni. Ukazat sa ukazem, ale kua prva vlna vypredana? Dpc, som trochen zavahal :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Armin, Sander na sensation zabudni. Ukazat sa ukazem, ale kua prva vlna vypredana? Dpc, som trochen zavahal :)
ahahahaahah....ja si idem dnes rezervovat dovolenku...nerobte pi*ov***. Este treba zohnat toho sasa, co straca mobily a mozno bude aj celkom sranda...
Gothar
Moderátor
Moderátor

t0m4s3 napísal:Armin, Sander na sensation zabudni. Ukazat sa ukazem, ale kua prva vlna vypredana? Dpc, som trochen zavahal :)
No tento rok na SW vo svete boli...ale tak do Prahy zrejme zas zavolaju aj Schulza :)
Seth mi vcera tak trochu vynadal, lebo to vyzeralo, ze nechcem ist, ale momentalne je to vsetko este vo hviezdach, po novom roku ma cakaju vacsie investicie, takze uvidim ako na tom budem s peniazmi a podla toho sa rozhodnem (teda ak vobec este budem v tom case v Prahe). Zatial to vidim tak na 80% ze pojdem.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Schulz bude na Transmission a imho aj na Pure, takze na SW opat nic, navyse nezapada do house koncepcie ... Ja by som to videl na Guettu a vraj sa dost snazia o Prydza, ktory bude hrat aj na Belgickej SW.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

neoficialny Michael Burian, David Guetta, Axwell, Marcel Woods and Aly & Fila z last.fm
Gothar
Moderátor
Moderátor

mulatt napísal:neoficialny Michael Burian, David Guetta, Axwell, Marcel Woods and Aly & Fila z last.fm
To si pravdepodobne len niekto vycucal z prsta.
Ale zatial to vyzera tak, ze sa na SW uz neukazem(e). Radsej pojdem o rok na Trance Energy, hudobny styl, ktorym sa SW ubera ide uz uplne mimo mna a davat 1500 Kc len za tu show sa mi nechce. Ale uvidim ked bude vonku oficialny line up, mozno sa este necham zlomit, ked tam budu aspon 2ja trance dji a nejaki dobri house predtym, lebo ta scena je naozaj nadherna.
No posledny trend je taky, ze SW uz proste nie je tranceova akcia a zmierujem sa s tym :) Ved este mame Transmission :salala:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ale line up bude zas uvolneny dva mesiace pred sensation :( a tak myslim ze Marcel Woods a Aly & Fila su dost dobry trancovy djs :) neviem preco ale si myslim ze bude aj erick morillo
Gothar
Moderátor
Moderátor

No su dobri, lenze ja tomuto lineupu neverim vobec. Aly & Fila na SW tusim este nikdy nehrali, kedze uplifting na SW akosi nema miesto. Castejsie kombinuju house a tech-trance. Jednoducho ziadnym predpovediam teraz neverim a pockam si az na oficialny line-up.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Lineup je vycucany z prsta. Axwell tu bol minuly rok, takisto Woods, Aly&Fila na TM ... Guetta dva roky dozadu, Burian je tu stale.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

NETREPTE.

na TE musis kupit listok uz teraz, kedze je to 7. marca...
Gothar
Moderátor
Moderátor

O rok chcem ist :)
A netrepem, tentoraz u SW naozaj cakam na line up a podla toho sa rozhodnem.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No akosi sa rozsirila sprava, ze agentura MSM oznamila, ze prvy oficialny clen lineupu ma byt Tocadisco, ktory bude vo Februari aj na Pure v Mekke...Tak som zvedavy..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Uz tento piatok veru :) Tocadisco by bola parada, na Dykovi to v podstate ako predskokan kvalitne rozpumpoval.
Napísať odpoveď