Priesvitne pruhy - prosim poradte / v sync
Priesvitne pruhy - prosim poradte / v sync
Ludia mam taky problem tento tyzden mi zacal dako pc robit jednu vec. Pri CoD4, CoD5, WoW mi pri VYPNUTEJ vert. sync na monitore pri nehybnosti postavy behaju take cierne pruhy, ako frekvencia alebo co, ako ked mate radar... Len su tmave, prejavuju sa na tmavych farbach a su velmi jemné, je ich len troska vidno. No neviem cim to je, ked ZAPNEM vert sync tak to prestane no strasne ma to serie kedze vert sync mam kvoli fps v cod vzdy vypnutu. Napr v Gride mi to nerobi. Cierne pruhy smerujuce od dola hore v tesnych zavesoch stale dookola. Napr v CoD v menu, alebo na mape vacant ked som v hangari alebo tmavej miestnosti a nehybem sa. Fakt neviem cim to je. Ovladace som preinstaloval, ovladace na monitor tiez, kable su ok, fakt neviem
Ale pri zapnutej v. sync to nerobi. Prosim help me 
preinstaloval som drivere, drivere na monitor, directx, physx. Cpu som dal na default hodnotu, grafika je na default. V cod5, cod4, WoW, to robi pri vypnutom vsync, v gride to nerobi vobec, v zaklinacovi len pri dialogoch... fakt neviem...
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 1:04 )
Nemam pri monitore ziaden magnet, mobil ani inu rusicku. Vymenil som konektor z vga do dvi za druhy nahradny, monitor napojil na druhy vystup na grafike a ziadna zmena
Zufaly som
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 3:59 )
Ani reinstall Visty nepomohol
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 1:04 )
Nemam pri monitore ziaden magnet, mobil ani inu rusicku. Vymenil som konektor z vga do dvi za druhy nahradny, monitor napojil na druhy vystup na grafike a ziadna zmena
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 3:59 )
Ani reinstall Visty nepomohol