Fabo napísal:Do urcitej miery je ta stranka fajn... Napriklad velmi pekne ilustruje ze to nie je o tom, precitam si, naucim sa, odrapocem, navleciem sprcku. Niekde tam bol serial od zakladu - a tam to bolo pekne konkretne den po dni budovanie istoty v dialogu.
nj pekne povedane ale ludia stale nechapete ze su aj chalani ktory su introvertny a babu sa boja oslovit a tak toto je cesta ako im pomoct =)
skuste sa poobzerat na takych vo svojom okoli
SmrtiKridlo napísal:skuste sa poobzerat na takych vo svojom okoli
Sam som bol taky
nepotreboval som tu stranku na to aby som s tym nemal problem, viacmenej som na nu narazil az po tom obdobi, ale myslim ze moze pomoct urychlit proces "normalizacie".
triple napísal:podľa mňa je lepšie ked si človek na to príde sám
čo sa vzťahov týka, tak možno lepšie... ale stráca to na efektívnosti.
Mňa osobne najviac zaujali články o komunikačných trikoch - na to človek sám len tak nepríde
necris napísal:čo sa vzťahov týka, tak možno lepšie... ale stráca to na efektívnosti.
Mňa osobne najviac zaujali články o komunikačných trikoch - na to človek sám len tak nepríde
Súhlas, komunikačné triky je najväčší a nepopieratelný prínos tej stránky. A na margo riešených problémov a návodov ako niekto spomenul, 90% tých vecí zo vztahmi sa rieši aj tu v LVP
podla mna je to taky navod na zivot pre nesmelych ludi... teda co som odtial precital zopar clankov... ajtak podla mna by clovek mal byt taky aky je, cize prirodzeny, nepomozu mu nejake nacvicene spravanie a podobne veci, ajtak ostane takym akym je...
zebrak: to neni len o tom, ze nacvicene veci, je to o tom, ze pomocou tych veci zisti ze na tom vlastne nic nie je a zbavi sa svojho strachu z komunikacie s cudzim clovekom.
Zebrak:
Je to o prekonaní samého seba a nie o hraní si na niečo. Mnohí to nepotrebujú, ale stále je viac ľudí, ktorí sa boja prekonávať samých seba a zlepšovať sa.... či už je to oslovenie dievčaťa na ulici, alebo zabehnutie 100m za kratší čas... vždy je to o prekonaní samého seba + prekonanie strachu, že je to (niečo) nemožné
Nepoznala som tú stránku, ale keď ste to tu začali rozoberať, tak som si ju zo zvedavosti pozrela a môžem vám s čistým svedomím povedať, že je to len mužská obdoba ženských časopisov a stránok, na ktoré tak radi nadávate....
no prečítal som si pár veci a aj komunikačné triky ale musím povedať nič moc.. ale keby som mal toto k dispozícií ked som mal 15 už aký borec by som bol