FAKE mobil

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

FAKE mobil

Príspevok od používateľa morfeusko »

Rozmyslam nad kupou telefonu cez net. Chcem sa spytat na dake rady ako rozoznat fake od originalu alebo dake rady ohladom tejto problematiky. Jedna sa najma o telefony nokia N95 8gb popripade dake SE 905. Viem ze sa nokie najma N95 strasne kopiruju preto mam strach...sice nwm ci urcite ale aspon mne sa zda ze SE sa kopiruju menej(nemusi byt pravda moj nazor) takze co by ste mi doporucili a comu sa vyvarovat.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

sony ericsson som este skopirovany nevidel :wink:
takze kupuj jedine osobne, spoznas to tak ze vacsina FAKE nema wifi. cize jeden sposob je taky. druhy je ze budes tam mat zarucak ze je kupovany (v orange, t-mobile a pod..) ak nechces narazit na fake tak jednoznacne kupuj osobne :wink: a iPhony sa rozpoznavaju este horsie...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

troska ti pomoze aj cena, ak pisu ze je to uplne novy mobil a predava to za smiesnu sumu a je zo zahranicia, bude to fake..

to je tazko takto kupovat, pofotit ti moze aj zarucak aj vsetko, no iny moil ti posle
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No iphone urcite nechcem. Aj ja skor verim tym SE ako nokiam. Osobne sa to moc neda chcem vyuzit dobry kurz libry momentalne a nejdem kupovat 1 telefon ale trosku vacsie mnozstvo (okolo 3-5).
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa milosman1 »

morfeusko napísal:No iphone urcite nechcem. Aj ja skor verim tym SE ako nokiam. Osobne sa to moc neda chcem vyuzit dobry kurz libry momentalne a nejdem kupovat 1 telefon ale trosku vacsie mnozstvo (okolo 3-5).
No ja neviem,ak mas nejake eura tak com si nekupis nejaky ten lacny listok za 30 eur a neides do englandu osobne.Vyhnes sa blbosti co ti poslu,no skus si to zaslat,das na moje slova.Poslu ti maketu.Brat stym mal skusenosti,aj ked mobil potom dostal,ale zbytocne blbosti okolo toho.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Fake tusim nikdy niesu uplne rovnake ako origo, aspon som take nevidel. Zvyknu mat cosi naviac, pripadne ine usporiadanie tlacitok, horsie LCD, spomalene reakcie, chybajuce funkcie a naopak niektore pridane a podobne.
Nokie najlepsie osobne, ale inak to tusim nieje problem.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

milosman1 napísal:No ja neviem,ak mas nejake eura tak com si nekupis nejaky ten lacny listok za 30 eur a neides do englandu osobne.Vyhnes sa blbosti co ti poslu,no skus si to zaslat,das na moje slova.Poslu ti maketu.Brat stym mal skusenosti,aj ked mobil potom dostal,ale zbytocne blbosti okolo toho.
uz si videl niekoho kto by siel kvoli telefonu do anglicka??a este ze za 30€..ty si z lacneho kraja
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: FAKE mobil

Príspevok od používateľa Dieg0 »

morfeusko napísal:Rozmyslam nad kupou telefonu cez net. Chcem sa spytat na dake rady ako rozoznat fake od originalu alebo dake rady ohladom tejto problematiky. Jedna sa najma o telefony nokia N95 8gb popripade dake SE 905. Viem ze sa nokie najma N95 strasne kopiruju preto mam strach...sice nwm ci urcite ale aspon mne sa zda ze SE sa kopiruju menej(nemusi byt pravda moj nazor) takze co by ste mi doporucili a comu sa vyvarovat.
V prvom rade nesmieš brať telefón od černocha z Ugandy.Vtedy to bude fake.Preboha však si kúp normálne tu v obchode telefón a máš ho.Nepoznám nikoho v mojom okolí kto by mal problém s tým či kúpi fejk alebo nie
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa milosman1 »

mulatt napísal:uz si videl niekoho kto by siel kvoli telefonu do anglicka??a este ze za 30€..ty si z lacneho kraja
Chlapecku precitaj si cely urivok ide kupovat 5 mobilov IPHONOV tak nech si ich kupi doma v teplucku,doplati na to.
Filipito
Darca
Darca

milosman1 napísal:Chlapecku precitaj si cely urivok ide kupovat 5 mobilov IPHONOV tak nech si ich kupi doma v teplucku,doplati na to.
:lol: :lol: taktiez druhy co nevie citat ... iphony nechce vobec, a taktiez myslim ze sa mu do anglicka koli 5 mobilom neoplati ist :wink:
morfeusko, a co hovoris na sony xperiu ? na ebayi sa da za slusne prechy zohnat :wink:
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aj nad nou som rozmyslal...ako mne je v podstate jedno medzi N95 8Gb, SE905 alebo SE xperiou....sice 905 sa mi paci najviac. Lenze kamarati chcu zase N95 8Gb. Takze mne ide o to ci sa da z komunikacie s predavajucim dako vytusit ci sa jedna o fake alebo nie(viem ze je to asi blbost ale tak nwm). A tie dristy ze kup si u nas v shope si prosim Vas nechajte. Na ebay-i to musis kupovat po jedno kuse si myslim....ale v UK som nasiel napr dodavatelov kde ked zoberes 10 kusov mas mensiu cenu(u niektorych aj 5 staci zobrat) a to by mi vyhovovalo tak preto by som to radsej tam kupil v celku...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ak je to eBay, tak napr. feedback :). Alebo "teh brand new SE Xperia" za 100 libier tak to asi fake bude...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mam uz vyhliadnutych par telefonov a chcem sa spytat ktory zo sposobov platby jej najlepsi. Ake su vyhody a nevyhody a ktory mi ste mi doporucili z tychto Western Union,Money Gram and T / T. Takto cez internet som este nic nekupoval takze vobec netusim ako a co treba ...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Morfeusko, platbe cez Western Union sa vyhni ! Mam precitanych vela for, a vsade kde niekto pristupil na tento typ platby, zostal poriadne sklamany, pretoze to bol oje*, a clovek nic nedostal. Tie ostatne nepoznam, ale podla mna sa telefon cez takychto dodavatelov kupovat neoplati, v 99% vacsine su to oje***. Ja by som kupoval fon na nete jedine cez eBay. Kamaratov mozem osrat, nech si objednaju sami, urcite by mi to nestalo za to, stratit tolke mnozstvo eur, kvoli "zlave"
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nj a za dalsie ma western union pekne poplatky,
btw nabezpecnejsie je asi nakupovat na ebayi a platit cez paypal...kedze pokial viem oni maju sluzbu vratenia penazi alebo nieco take..ked ti predavajuci nedoda to co slubil :cookies:
Filipito
Darca
Darca

ano, jednoznacne paypal
Napísať odpoveď