Hmlovky
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
absolutne netusim aka je konstrukcia danych hmloviek, ale povedzme ze z vyroby su vsetky svetla relativne tesne voci vlhkosti a kedze su montovane v prostredi bez vyraznej vlhkosti, tak su "suche" ... ked sa napr. povoli kryt (nieco sa niekde vytrsie, meni sa ziarovka, praskne sklo ...), tak tam zacne prenikat vlhkost, ktora sa nasledne zraza ? ? ? ... neivem to je len taka moja projekcia, ale nevidim iny dovod preco by sa mali rosit ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nj sak ono to zasadny problem neni, hmlovkami sa svieti raz za cas (teda ak neni clovek trubka a nesvieti nimi stale) a aj tak je s nimi v hmle na vacsine aut holy johnson videt a vyrazne nepomahajuPantinela napísal:ani žiarovky sa nemenili, ani nič neprasklo... no neviem...mne to pri jazde nejako extra neprekáža, len ma to štve
budem musieť niekoho poprosiť nech mi na to kukne...
-
DYLYNO
Light Star
ja mam Megane 98 Sedan classic a tiez ma zadnu hlmovku(vlavo,lebo vpravo je dost zbytocna ako niekto pisal,ze je na pravej strane) a predne su dokupovane...myslim ze "kibo" pisal na druhej strane nieco zo ziarovkami a "halogenovymi vlaknami"..nie su nahodou vlakna z osmia a plyn ktory je tam je halogen, proti zahrievaniu??ak sa mylim tak sorry nechcel som rypat,len mam taky pocit...a este mam jednu otazku..ako je to z brzdovymi svetlami...su povinne 3 brzdove svetla ci nie???
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak zadna hmlovka je povinna a ten megan ju urcite ma vatcinov je to tak ze na jednej strane je hmlovka a na druhej strane je cuvacka samozrejme ze tie svetla vypadaju rovnako a inac dufam ze nieste dementni tak ako niektory soferi ktori pri miernom dazdy alebo snezeni zapinaju prednu aj zadnu hmlovku (hlavu by som im bil o volant) lebo dost kvalitne to oslnuje
btw: felcka ma len jednu zadnu hmlovku
-
Fabo
Hardcore addict
nordkapp, su povinne, ale nie so spatnou platnostou ako hmlovky. Osobne si myslim, ze spravne nainstalovane pridavne tretie brzdove by mal mat kazdy, chrani tym aj svoj majetok.
spravne nainstalovane preto, ze som videl hromadu faciek, stodvac a podobnych, ktore sice mali svetlo, ale bolo nasmerovane kamsi do neba alebo naopak mierilo na zem, pripadne zadnu kapotu.
spravne nainstalovane preto, ze som videl hromadu faciek, stodvac a podobnych, ktore sice mali svetlo, ale bolo nasmerovane kamsi do neba alebo naopak mierilo na zem, pripadne zadnu kapotu.
-
DYLYNO
Light Star
zadnu hmlovku mam len vlavo a spiatockove svetla mam na oboch stranachGajdy napísal:tak zadna hmlovka je povinna a ten megan ju urcite ma vatcinov je to tak ze na jednej strane je hmlovka a na druhej strane je cuvacka samozrejme ze tie svetla vypadaju rovnako a inac dufam ze nieste dementni tak ako niektory soferi ktori pri miernom dazdy alebo snezeni zapinaju prednu aj zadnu hmlovku (hlavu by som im bil o volant) lebo dost kvalitne to oslnuje
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no to som prave nevedel nikde najst (( nebolo ani extra casu na toFabo napísal:nordkapp, su povinne, ale nie so spatnou platnostou ako hmlovky.
velmi sa mi pacia funkcie brzdovych svetiel ako ma napr. BMW - odstupnovana intenzita, pripadne vystrazna funkcia pri ABS (predsa len brzdove su trosku vykonnejsie ako smerovky) ... mozes lepsie precitat situaciu pred sebou, mas viac info, nielen ze auto pred tebou brzdí ..
-
webmasterr
Medium Professional
My máme na autách:
Ford Focus Combi 2000 - hmlovka na ľavej strane v pravej je spátečka, má aj 3 brzdové
Fiat Punto II. SX 2000 - ma obidve zadne hmlovky aj tretie brzdové
Fiat Punto I. 1998 - má obe zadne hmlovky aj tretie brzdové
Fita Punto i. 1997 - má ľavú zadnu hmlovku a má tretie brzdové
a nemám rád keď cez obyčajnu noc svietia hmlovkami ako kkti potom z toho bolia fest oči hlavne keď sedíte v aute 6hod a ešte aj idete po D1 (CR)
Ford Focus Combi 2000 - hmlovka na ľavej strane v pravej je spátečka, má aj 3 brzdové
Fiat Punto II. SX 2000 - ma obidve zadne hmlovky aj tretie brzdové
Fiat Punto I. 1998 - má obe zadne hmlovky aj tretie brzdové
Fita Punto i. 1997 - má ľavú zadnu hmlovku a má tretie brzdové
a nemám rád keď cez obyčajnu noc svietia hmlovkami ako kkti potom z toho bolia fest oči hlavne keď sedíte v aute 6hod a ešte aj idete po D1 (CR)
-
_JoKo_
Amateur
tretie brzdove svetlo bolo do roku 1995 u nas zakazane a vyhadzoval zan z stk. od ucinnosti vyhlasky mdpt 184/1996 je tretie brzdove svetlo povolene, ale musi byt namontovane podla predpisu ehk 48-01
co sa tyka zadnych hmlovych svetiel, tak ich pocet je len cisto na vybrocovi. ak je jedno, musi byt na lavej strane, ak su dve, tak na oboch stranach. viacej vyhlaska 116/1997.
co sa tyka zadnych hmlovych svetiel, tak ich pocet je len cisto na vybrocovi. ak je jedno, musi byt na lavej strane, ak su dve, tak na oboch stranach. viacej vyhlaska 116/1997.
Re: Arogantni vodici na cestach
Ja sa ešte vrátim k tým hmlovkám. Vám to nejako pomôže, keď ich používate v hmle? Myslím predné. Lebo na terajšom aute ich mám, akurát že sú úplne na chobot. Keď ich zapnem, tak osvetlia tých pár metrov predo mnou, kam v podstate vidím aj bez nich. Proste idiotina, žiadne zlepšenie dohľadu.
Je to len u mňa alebo rovnako užitočné sú všetky hmlovky?
Je to len u mňa alebo rovnako užitočné sú všetky hmlovky?