Zostava na priemerne vyuzitie
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zostava na priemerne vyuzitie
Prosim vas oplati sa??
http://www.alza.sk/pocitacova-sestava-h ... 108194.htm
pouzivatel: spoluziacka
vyuzitie: internet, filmy, domace ulohy do skoly, maximalna hra sims3 ,
pozadovany sposob platby na splatky /co osobne nechápem/ nebude to nahodou drahsie?
no a keby niekto vedel o niecom lepsiom tak nech pls napise.
ma to byt zostava+monitor+klavesnica+mys-tlaciaren ani netreba.....
pls poradit dikes
http://www.alza.sk/pocitacova-sestava-h ... 108194.htm
pouzivatel: spoluziacka
vyuzitie: internet, filmy, domace ulohy do skoly, maximalna hra sims3 ,
pozadovany sposob platby na splatky /co osobne nechápem/ nebude to nahodou drahsie?
no a keby niekto vedel o niecom lepsiom tak nech pls napise.
ma to byt zostava+monitor+klavesnica+mys-tlaciaren ani netreba.....
pls poradit dikes
-
TUCERO_SVK
Star
k zostave: je tam sice v cene LCD a multifunkcne zariadenie...len je otazka, ci to multifunkcne potrebuje. Co pozeram poziadavky na SIMS3, tak je tam 128MB grafika..., teda neviem, ci tato integrovana to zvladne...
taktiez je v cene Vista, otazka je, ci ju tvoja spoluziacka bude chciet, alebo chce radsej XPcka, ktore pozna...
za 20tis sa da poskladat lepsia zostava ako je tato tu, ak opominiem cenu OS, potom urcite.
taktiez je v cene Vista, otazka je, ci ju tvoja spoluziacka bude chciet, alebo chce radsej XPcka, ktore pozna...
za 20tis sa da poskladat lepsia zostava ako je tato tu, ak opominiem cenu OS, potom urcite.
-
TUCERO_SVK
Star
tak potom by to chcelo nieco ine ale cena do 20000skjohny_sk napísal:k zostave: je tam sice v cene LCD a multifunkcne zariadenie...len je otazka, ci to multifunkcne potrebuje. Co pozeram poziadavky na SIMS3, tak je tam 128MB grafika..., teda neviem, ci tato integrovana to zvladne...
os by mohla byt aj vista to je jedno
ale nemalo by sa to skladat
-
PAuLi3
Darca
pri tej zostave platis len za "HP" co sa tyka komponentov tak to taku cenu nema a odpoved na tvoju otazku ci sa oplati znie - nie. to ti kazdy povie. za 660€ poskladas pc , na ktorom si v pohode zahra gta iv a a nieto este sims3. Prednedavnom som tu skladal pc za cca 650€, ktore obsahovalo 22" lcd a multif.tlac. takze ,je to na tebe resp. tvojej kamratke co si vyberie ci znacku alebo vykon 
-
TUCERO_SVK
Star
rozhodne sa ju este snazim presvedsit ze nakupit suciastky no nejako sa mi to nedari....PAuLi3 napísal:pri tej zostave platis len za "HP" co sa tyka komponentov tak to taku cenu nema a odpoved na tvoju otazku ci sa oplati znie - nie. to ti kazdy povie. za 660€ poskladas pc , na ktorom si v pohode zahra gta iv a a nieto este sims3. Prednedavnom som tu skladal pc za cca 650€, ktore obsahovalo 22" lcd a multif.tlac. takze ,je to na tebe resp. tvojej kamratke co si vyberie ci znacku alebo vykon
nevie niekto o necom vykonnejsom co je cele?? a este k tomu monitor?? nejaky cca 19' a vyssie
-
TUCERO_SVK
Star
v alze skladaju, len neviem, ako presne to funguje, ak to chapem spravne, tak si musis do kosika prihodit toto:
http://www.alza.sk/pc-alza-individual-d70319.htm co mi ale pride dost drahe len za poskladanie PC a citacku kariet...
http://www.alza.sk/pc-alza-individual-d70319.htm co mi ale pride dost drahe len za poskladanie PC a citacku kariet...