ICE (In Case of Emergency)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no nechce sa mi citat cely vas 5 stranovy spor, ale u mna asi takto:
ICE ci uz je to hoax alebo nie, je dobry napad, zivoty to moc zachranovat nebude, ale kto vie, mozno pri nejakych nezvycajnych situaciach. Koniec koncov je to len 3 pismenkova skratka a dat si ju k nejakemu kontaktu zaberie asi tak 30 sekund

Ale inak Shark, len som tak pozrel a ICE som nasiel aj na ceskej, anglickej a polskej wikipedii a BBC
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Thek SVK hej ale pozri si co o nej pisu ... Nic prevratne ...
A vacsiny clankov su Administratormi oznacene ako Neneutralne.
Hovorim ... USA ma platenu sluzbu kde si zaplatis Specialne telefonne cislo na ktorom mas nahrane na zaznamniku komplet cely lekarsky zaznam ... Nic nepoviem, to ma fakt zmysel ... ale uz vidim jaky to ma zmysel v pripade slovenska.
Dam tam cislo napr na Obvodneho lekara co im povie ... hovno.

Dalej ked to uz chcu zaviest tak nevidim problem v tom nosit karticku v pripade Rizikoveho pacienta. Lepsie ako vyvolavat tam a naspat. A v pripade normalneho cloveka ... Na Diagnostike ti zistia vacsinu problemov ... ktorymi trpis ine ich prilis nezaujimaju.
A fakt pozrel som si Spoty Markizy na ICE. To je fakt "skvele". Pre lepsi Pocit bezpecia.
To je taky pocit jak dat choremu na rakovinu Fizak a hovorit ze do roku je zdravy ... Tiez to robi pocit
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

na toto segenica len jedno: lol...
Milý môj, samozrejme, že najlepšie je na ženy útočiť tým, že nemajú úroveň a inteligenciu... a som naozaj zvedavá, či by si mi takéto slová bol schopný povedať do očí, vieš na nete je každý veľký pán...
Ty asi dokazet citat nielen medzi riadkami, ale este aj medzi medziriadkami, lebo ades na zeny neutoci. ades ti iba oznamuje ze si co si a verim, ze by bol radsej keby ti to mohol povedat z oci do oci nez takto tu.
A vidíš ani som nevedela, že také osobnosti to propagujú... tak vidíš, niečom na to bude...
Lol, ze osobnosti. Co je na nich osobnost? Osobnost je napriklad Milan Lasica. Alebo mozno Boris Filan. A im podobni, nie ze Svajda a Puskarova. A ze to propaguju? Sef im nakazal, tak propaguju. Oni nesu ze ich napadne tak idu precitat spravy do markizy... Normalni zamestnanci.

Jediná sekunda môže byť práve ICE!
Daj priklad ked si o tom taka presvedcena.
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

Shark NX napísal:Segenica aj ty si zisti fakty a konecne sa preber ... On fakty pozna narozdiel od teba.

Odkiaľ to máš, že ja fakty nepoznám?

Keby si si precitala par mojich prispevkov zistis ze maturu mam uz davno za sebou.

Hm, no podľa pravopisu nevyzerá. Ani ma to neyaujíma, či už máš maturu za sebou. A prečo by som si mala čítať tvoje články? Mňa nezaujímajú, ja sa s tebou bavím v tejto téme, inde nie..

Ja neviem kde je v tebe problem ... Ci tvoj fesacik svajda ti ukazal pana svajdu mladsieho a teraz co povie to je pravda.

Aj keby mi ukázal... Čo budeš závidieť?

Ale povedz mi o jaku sekundu v ICE ide? To ze budu moji rodicia vediet ze som mal celnu zrazku mi zivot nezachrani ...

Teraz chytáš za slovíčka ty mňa. METAFORA. Poznáš?

Ad. Wikipedia ... Vies Jedine pripecena slovenska si dovolila nieco o nej napisat. Polska, Ceska, Anglicka, Francuzka ... si nedovolila nieco take vypustit.

ICE nie je len na wikipedii...

A hlavne slecna/pani diskutuj na urovni dobre?? Lebo ked tak pozeram na prispevky tak si bud 40 rozvedena frigidna slepica alebo 18 s vypranim mozgom.

Opakuješ... 40 ročná a rozvedená, 40 ročná a rozvedená... a dookola.Poďme!

//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 23:15 )
Soviet napísal:Co tak drzat sa temy? :) zato ze segenica pripomina MakeFake v zenskom podani nemozme..:) Zbytocne sa tu hadat..
Čo tak držať sa témy? :D

//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 23:19 )
Fabo napísal:na toto segenica len jedno: lol...
Ty asi dokazet citat nielen medzi riadkami, ale este aj medzi medziriadkami, lebo ades na zeny neutoci. ades ti iba oznamuje ze si co si a verim, ze by bol radsej keby ti to mohol povedat z oci do oci nez takto tu.
Lol, ze osobnosti. Co je na nich osobnost? Osobnost je napriklad Milan Lasica. Alebo mozno Boris Filan. A im podobni, nie ze Svajda a Puskarova. A ze to propaguju? Sef im nakazal, tak propaguju. Oni nesu ze ich napadne tak idu precitat spravy do markizy... Normalni zamestnanciDaj priklad ked si o tom taka presvedcena.
nemusím ti nič dokazovať...

//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 23:22 )
ades napísal:...(a si oficialne stvrta zena, ktorej som to povedal, zatial prva, ktorej som to napisal a nepovedal do oci).
... úcta k ženám? Ja by som sa nechválila, že už som to 4 povedala...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

1. Naucime sa Citovat prispevky ... Zjavne nevies naco su tie tlacitka tak sak co stlacime vsetky ...
Nie moja nevybehnu na teba Plysove sloniky a nezaspievaju ti.

2. Odkial mam ze fakty nepoznas?? Trepes hovadiny od Prveho slova.

3. Prepac ze kaslem na interpunkcne znamienka ... som zvyknuty z Mailu za starych cias

4. Ad svajda a ine "celebrity" ... Nie. tak isto si davaju gate dolu na hajzli, tak isto si vytieraju rit, len maju na krku Bulvar a Media. Po com ja zdaleka netuzim ... Staci mi ze som kde kolvek v BA, na druhy den mi na Facebooku napise Polovica znamych ze ma videla. Uz aj to mi leze na nervy.

5. Salam parky horcica kolko mas rokov ci si vzdelana alebo nie len uz zacni nieco zmysluplne pisat. Fakt clovek caka normalnu odpoved a ty ho "odpinknes" stylom maleho decka co vcera dostalo Slabikar a uz sa hra na Inteligentne. To ti na obraze neprikrasluje.

6. Ano ICE je aj na Markizackej stranke aj na inych ale to je skor parodia. 100x Opakujem nech to spravia ako v USA ... Budem velmi rad ... Ale aj tak som clovek ktory nema ziadne alergie (Okrem latky ktora sa nikde nevyskituje. Jen je pridavana v Stopovych mnozstvach do Kremu Nivea - A aj to ma len zacne svrbiet to miesto) cize mne by bolo ICE uplne zbytocne.
Niesom Teenager ktory je kazdy vikend spity pod obraz bozi. Tam sa to tiez hodi ... Mozu oznamovat ze deti su po vyplachu a detoxikacii a ze si pre ne mozu zbehnut.

7. Metafora ... Hmm kym sa zdravotnik dohrabe do telefonu, najde ICE kontakt, po moznych prekazkach Zavola tak prejde minimalne 5min
A ver mi ze ked ide o zivot tak racej budu osetrovat a zachranovat ako sa hrabat v telefone.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A zas to isté. Nikomu to doteraz nevadilo ... Vedia že som cudzinec ...
Konkrétne: Poliak ktorý žije na slovensku a študuje v českej republike. Každý to akceptuje a nikomu to nerobí problémy.
Chod pracovať do SAV ... Tam to možno aj ocenia.
Keď budeš ovládať 4 jazyky na profesionálnej úrovni + Jeden pasívne tak potom niečo hovor dobre??

Ale spät k téme ... Moja zlata ja nechápem ... Neide ti v hlave Servo?? Lebo zas odbiehaš od témy. Kašli na všetky rušivé aspekty a skus sa vyjadriť k téme dobre??

K chváleniu ... boze môj ... fakt už nevieš čoho sa chytiť.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dosť.
Zamknuté