pocuvanie hudby

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

pocuvanie hudby

Príspevok od používateľa 2janci2 »

chcel by som si kupit k mojmu mobilu K810i nejake lepsie sluchadla - pacia sa mi Creative EP-630 ... k tomu tato redukcia...bude to stacit takto,ci si musim kupit aj nejaky MP3 prehravac k tomu?? dik
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

nema to preco nefungovat :wink: , dobry vyber , niet co vytknut
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nie ze nefungovat,ale ci budu hrat dobre basy a tak...predsa,je to len mobil,aj ked je tam ekvalizer,ale ak by s tym mal niekto skusenosti...takze by to takto islo??a neviete o nejakom obchode kde maju obidve tie veci?lebo 2x postu platit zbytocne... :?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

k sluchatkam ... ja by som ti odporucil koss stuple sice za dvojnasobnu cenu ale stoji to zato..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja by som k mobilu sluchadla nekupoval, kebyze iba na iPhone, predsa to ma v sebe iPod. ale takto ... no ako chces ty. radsej si nasetri na creative zen
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: pocuvanie hudby

Príspevok od používateľa pryja »

2janci2 napísal:chcel by som si kupit k mojmu mobilu K810i nejake lepsie sluchadla - pacia sa mi Creative EP-630 ... k tomu tato redukcia...bude to stacit takto,ci si musim kupit aj nejaky MP3 prehravac k tomu?? dik
Ja som ich kupila v decembri, raz som ich dala do usi a cudujem sa dodnes, ze su este v sufliku, ze som to nevyhodila. Basy okolo ani nesli. Ak chces, posli cez SS adresu a zajtra ti ich prvou triedou zadara poslem. Vyskusas, ak chces si ich nechaj, ak nie, vyhod ich :)
Akurat tu redukciu si musis kupit.
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

co poviete na tieto sluchadla,ma uz niekto z vas s nimi skusenosti?
http://www.dunaj.sk/Mobily/Bluetooth-pr ... rie=16272/
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

nosooo:Ja mam s nimi skusenosti, su celkom dobre az nato, ze blbo sedia v usiach :lol:
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja: ty si ale zlata :)
Filipito: no,presne o tomto som hovoril...predsa len samotny MP3 prehravac je nieco ine ako integrovany v mobile...no rozmyslam nad tym ZENom 2GB :hmm:
//no sak jasne,dam tam 4GB kartu a mozem tam mat hudby ajajaj
Filipito
Darca
Darca

podla mna v pohode staci, pri najhorsom si dokupis kartu :wink:
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

tu mas redukciu za 1.16(35skk) postovne zadarmo

Kód: Vybrať všetko

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7099
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

nosooo napísal:co poviete na tieto sluchadla,ma uz niekto z vas s nimi skusenosti?
http://www.dunaj.sk/Mobily/Bluetooth-pr ... rie=16272/
ja som si ich kupil asi pred 3 mesiacmi k W950i a hraju dobre, no v porovnani s dratmi stuplami co boli v baleni o malilinko horsie. no zas nemusis mat kable a podbne co je celkom vyhoda. ou a neviem ci ma tvoj mobil A2DP (stereo) bluetooth tak aby si ich nekupoval zbytocne. v usiach sedia len sa bojim o to aby sa mi kablik nevytrhol z nich lebo oproti tym co som mal v baleni tiu "stopku" za sluchatkami nemaju pevnu palstovu a spojenu s repracikmi ale gumenu.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

easton: ako sa z tade objednava??
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

rackom napísal:ja som si ich kupil asi pred 3 mesiacmi k W950i a hraju dobre, no v porovnani s dratmi stuplami co boli v baleni o malilinko horsie. no zas nemusis mat kable a podbne co je celkom vyhoda. ou a neviem ci ma tvoj mobil A2DP (stereo) bluetooth tak aby si ich nekupoval zbytocne. v usiach sedia len sa bojim o to aby sa mi kablik nevytrhol z nich lebo oproti tym co som mal v baleni tiu "stopku" za sluchatkami nemaju pevnu palstovu a spojenu s repracikmi ale gumenu.
predpokladam ze ich pripojim k nokii N95 8GB nie?
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Ľudia, nekupujte si štuple, bol by som rád aby ste to brali ako dobrú radu, Ja viem, že je to Vaša vec, ale uvidíte po pár mesiacoch ten úbytok v ušiach, neodporúčam nikomu, pomaly ale isto ohluchnete...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Pow napísal:Ľudia, nekupujte si štuple, bol by som rád aby ste to brali ako dobrú radu, Ja viem, že je to Vaša vec, ale uvidíte po pár mesiacoch ten úbytok v ušiach, neodporúčam nikomu, pomaly ale isto ohluchnete...
jj moja rec radsej ako tie stuple za 1800kč si kup tieto koss naj sluchatka vo svojej triede osobne ich mam a nikdy som neolutoval ze som ich kupil mas nane dozivotnu zaruku cize pokazia sa das 400sk postarom a oni ti daju nove :wink: perfektny zvuk vysky aj basy no ako som povedal nemenil by som ani za nic :D
http://www.progamingshop.sk/koss-porta- ... 3wodVBbMaA
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Pow napísal:Ľudia, nekupujte si štuple, bol by som rád aby ste to brali ako dobrú radu, Ja viem, že je to Vaša vec, ale uvidíte po pár mesiacoch ten úbytok v ušiach, neodporúčam nikomu, pomaly ale isto ohluchnete...
mam koss spark plug ,denno denne v usiach asi dva roky ,sluch mi klesne tak na hodinku po vybrati z ucha potom uplna pohoda ,stale pocujem lepsie ako rodicia a kamarati ,hh ,ako to myslim vazne ,je jasne ze stuplne skodia usiam ale nie az tak extremne rychlo ako to pises zas ty
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Ako som povedal, je to tvoja vec... Hovorím za seba, za seba, ktorý počúval, ešte raz počúval !!! Tiež denno-denne...
Filipito
Darca
Darca

ja tiez stuple uz nikdy, mal som ponich zdravotne problemy (po tych co boli v baleni od sony ericssonu) Sony ericsson suxxx

ked uz tak normalne sluchadla koss porta/sporta pro to je za par korun vela muziky :) , alebo potom nieco poriadnejsie ale stuple tiez nikomu neodporucam :wink:
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

DAMON88 napísal:jj moja rec radsej ako tie stuple za 1800kč si kup tieto koss naj sluchatka vo svojej triede osobne ich mam a nikdy som neolutoval ze som ich kupil mas nane dozivotnu zaruku cize pokazia sa das 400sk postarom a oni ti daju nove :wink: perfektny zvuk vysky aj basy no ako som povedal nemenil by som ani za nic :D
http://www.progamingshop.sk/koss-porta- ... 3wodVBbMaA
tak lebo z takehoto typu sa nehluchne, že? ked ideš po meste, hluk prerazí ľahko cez otvorene slúchatka, a ludia už pridávajú hlasitosť, pri štuploch maš izolaciu hluku, takže nemusíš to mať tak nahlas, a je to povečinou ajtak o tom kto akou hlasitosťou počúva hudbu, dalo by sa o tom polemizovať.. :D
Napísať odpoveď