stretko cez skype!!! pomozte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
robo051
Novice
Novice

stretko cez skype!!! pomozte

Príspevok od používateľa robo051 »

Cavte mam jeden taky menší problém.Na skype si píšem z jednou babou už mesiac, a počas tej doby sa mi nejak zapáčila.Rozmýšlam že ju niekam pozvem. No lenže problem spočíva v tom, že som nikdy nepozval žiadnu babu von, s ktorou som sa v živote nevidel naživo.(Neviem čo mam od nej čakať ) Bojím sa toho, že s nou nebudem mat o čom kecat a že to nejak pokašlem. Prosím dajte mi nejake rady, na to aby som to nezvoral...Ja mam 16 a ona 15...A rady tipu (a o rady tipu napr. vztahy cez pokec alebo icq nikdy neskoncia dobre nepotrebujem ... )diki :?:
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Nie, tieto vzťahy môžu skončiť dobre, poznám viac ľudí z okolia, kt. sa dali dokopy cez net..
No a k téme.. keď Ti je sympatická a Ty si sympatický jej, nemal by byť problém.. Najprv sa ale presvedč, či už niekoho nemá, lebo to by bol imho trapas, keby si ju niekde pozval, dal jej najavo, že sa ti páči a ona by povedala, že nie, že už niekoho má.. a priprav ju na svoj vzhľad, trošku sa jej opíš, aby vedela, čo má čakať.. No, a nezabudnite na zaujímavé znamenie, ako sa spoznáte.. (Tic-Tac to istí..). Že nebudete mať o čom kecať? Ale nee, toho sa veľa ľudí bojí, ale pohoda, keď si zostresovaný, dopadne to horšie ako zle.. proste buď uvoľnený, v pohode, veďte spontánnu diskusiu.. ono to pôjde samo, uvidíš..

No a ešte čítam, že sa pýtaš ako ju pozvať.. no jemne jej načrtni, či by s Tebou niekedy nezašla na čaj, kecli by ste, potom sa prešli a tak.. nieže jej napíšeš že "dobre, čakam ťa von o siedmej pri bille.."

:)
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

Setton karma ++ by bola ale asi ti moc toho nedam lebo nemozem:D
a mas pravdu necakane som bol z babou na obede a bolo to super ;) tiez som sa bal co vravet a vzdy sa daco naslo:D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Nikde ju nevolaj, omg pisat si cez skype... zavolaj a az ked po hodinovych rozhovoroch nezmenis nazor vtedy mozes uvazovat o nejakom rendez-vous...

Lebo v celom svete vznika problem v komunikacii a cez pismenka dokaze byt uz kazdy Casanova :wink:

//Tommyno : no za co K+ ani zaboha nechapem...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Retne: Nie vždy to tak je, závisí aj od "množstva napísaných riadkov" - proste ako sa poznajú, aké majú názory, či ich niečo spája, či k sebe cítia niečo viac ako len priateľstvo.. Na to nemusia volať, stačí, ak si budú dlhšie písať a spoznávať sa.. aj keď je pravda, že pred stretnutím by si mali poslať fotky, alebo zavolať minimálne, aby vedevli čo čakať jeden od druhého..
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Ak môžem poradiť z vlastnej skúsenosti: Naozaj je pravda, že je jednoduchšie niečo napísať keď tomu druhému nepozeráš priamo do očí. Keď sme sa s dotyčným stretli, tak to bolo trošku rozpačité, predsa je to len iné keď máš toho človeka pri sebe, musíš zrazu myslieť aj na iné veci ako len odoslať správu, to už nie je len taká konverzácia cez počítač v teplákoch a pivom v ruke :D Ale na začiatok sa stačí chytiť niečoho, čo ste už spolu rozoberali, aby si hneď nebehal po tenkom ľade a o chvíľočku to už bude ok. Predpokladám, že ste si sympatickí, tak aj keby z toho už aj nič viac nebolo, určite si nájdete témy o ktorých sa budete môcť porozprávať. Držím palec :)
robo051
Novice
Novice

No šak ona videla uz hadam 10 mojich foto a ja jej hadam dva krat viac... :D no ale diki za rady.
Retne
Darca
Darca

fotky, 1 000 000 pismen, nic z toho ti nezaruci ze pri verbalnej konverzacii to bude dalej klapat... fakt zavolaj jej! :?
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja som sa uz tiez stretol s babou s ktorou som si uz pisal, vlastne najskor cez ICQ... a asi najtazsie su prve vety... tedaa po prvych dvoch vetach kazdy najde kusok seba a vznikne taka super konverzacia :wink: inak takmer najdolezitejsi je prvy dojem... pretoze spominany dojem bude pametat straasne dlho, tak dlho ako ta bude poznat... preto sa dobre priprav, akoze vsetko co sa tyka hygieny by som povedal by malo byt samozrejmostou :D
A ako bolo uz spominane, naozaj staci byt len taky aky si, netreba sa pretvarovat ani nic podobneho kazdy ma svoje chyby a vseobecne plati ze ked niekdo tie chyby skryva a dotycna osoba pred ktorou maju byt skryte na ne naozaj nedojde... nieco by "nesedelo", inak to bude oukej... verim ze to dokazes ja mam 15 a ide to... taktiez drzim palceee

potom pliz daj vedet ako to dopadlo nech sa priucime :)
robo051
Novice
Novice

A ešte jedna otazka.Ako my poradil dotyčny v prvom prispevku ze si mam nejako zistit ci ma vobec chalana, nad tym som teda rozmyslal a za tu dobu co si piseme nikdy sme nevraveli ci vlastne uz mame partnera. A tak to je blbost sa jej to len tak z haluze spitat ci ma frajera. To by vyzeralo blbo. Tak jej to budem muset aspon nejak naznačiť. Len neviem ako tak my poradte ako...pls
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

mozes zacat tak jemne teda tak skor ostychavo by som povedal... alebo ako sa stava najcastejsie ked dochadza tema, teda verim ze su aj take baby kedy tema nikdy nedojde, ale ked nahodou ze sa bude pomenej pisat tak sa jej mozes spitat... ona ti v poho odpovie a na 500% sa spita ze ci mas ty babu tak je to vzdy :wink: alebo sa spita aj sama, to predpokladam tiez... mozno ked sa bude tocit o laske alebo ked nahodou zadre cosik o jej byvalom alebo tak cosi tak sa jej spitaj ako je to v sucastnosti...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

robo051 prvy dojem je najdvolezitejsi skus bit velmy mili,priatelsky a uvidis ze to zaberie baby maju rady milich chalanou a prve 2 vety ako to tu uz bolo spominane su vzdy najtasie ale sa par sekunt to bude ok hovorim z vlastnej skusenosty;)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ked sa dostanete k enjakej teme, ktoru nie je dobre rozoberat po nete skus poznamenat nieco v style "... ale to by som cez net radsej nerozoberal. o takych veciach sa diskutuje len osobne". ja tiez niektore veci na nete nerozoberam (teda vlastne dokopy nic vazne nrozoberam ani na jabberi a ani cez skype). verim, ze nie som jediny. mozno dievcina potom aj sama navrhne stretko. a ked nie, tak je rad na tebe.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Tommyno napísal:robo051 prvy dojem je najdvolezitejsi skus bit velmy mili,priatelsky a uvidis ze to zaberie baby maju rady milich chalanou a prve 2 vety ako to tu uz bolo spominane su vzdy najtasie ale sa par sekunt to bude ok hovorim z vlastnej skusenosty;)
nechcem byt OT, no tvoj pravopis stoji fakt za .............nic
od takehoto cloveka by som si velmi nenechal radit, teda aspon ta vaha "rady" u mne klesne :D

..inac, tie vztahy cez net, moja momentalna priatelka (sme spolu asi rok a 3 mesiace) je znamost z netu, takze, ja by som v tom nevidel problem
no tiez musim podotykat, ze sme sa videli parkrat aj von, na akciach, kamarati ju poznali, jej kamaratky mna a tak.. : )
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

pokial mas u nej sympatie tak jej oznam ze idete von =P ja to tak robim
a vonku =)) snaz sa kecat ty =) ona sa potom rozkeca sak temy ako skola sa da rozoberat stale =D alebo niaky pribeh zo zivota =D urcite nemas nudny zivit =D a pametas si na niake chyby =P kludne aj svoje =D

//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 20:46 )
k teme ci ma chalana pises snou mesiac? =) a nevies to skusto proste narovinu sa jej spytat ci ma? =P co je natom?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

omg toto je zas tema.... :roll:

1) skype je nastroj na telefonovanie a dokonca podporuje aj video chat... tak ked sa toho stretka tak bojis tak si skuste zavolat raz a uvidis ci si mate aj co povedat.... potom zapnite kamery a uz to mas skoro "nazivo" a budes vediet na com si....

2) ci ma alebo nema frajera? to je ved na ktoru sa baby ktoru poznam pol hodiny bez problemov spytam... normalne, ziadne omacky, nic... nevidim v tom problem...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

otázku, či má alebo nemá chalana môžeš vyriešiť aj tak, že začneš hovoriť o sexe. Toto je vďačná téma a vieš pri nej veľa zistiť ak kladieš správne otázky.

Hmm, ale asi máte na to málo rokov :)

Inak dávam za pravdu Makimu, normálne sa jej to spýtaj, veď na tom predsa nič nie je.
Retne
Darca
Darca

Uz to zeby si zatelefonovali je na 15 rokov vela... kde to este spytat sa ze ci ma priatela... :roll:
robo051
Novice
Novice

no diki za rady....Teda myslim rady iba podaktorych...nemyslim nimi napr ten posledny...mnoo zajtra ked príde na net, tak sa jej to nejak spytam...a uvidim.Dam potom vedet tak zatial zdar boh...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

robo051 napísal:No šak ona videla uz hadam 10 mojich foto a ja jej hadam dva krat viac... :D no ale diki za rady.
tak to si iny pasak..normalne ze zavidim..To vypada bezpochybne na kvalitny vztah..
Zamknuté