Cawte, som noob vo veciach co sa tyka stranok atd. Ale neni nejaky sposob, ako dostat svoju stranku do listu vyhladavanych stranok v google? Je mi jedno kolka v poradi, len ju tam potrebujem dostat.
Nemohol by si mi s tym nejako pomoct? Nieco som si k tomu uz nasiel, ale niesom si ist,y ci som pochopil. To musim akoze upravit stranku, slovicka na nej etc tak ,aby sa zhodovali so slovami, co vyhladava google?
Vysvetlovanie mi moc nejde takže ti to poviem takto: Vytvoril som si webstránku z nejakým textom. Potom som dal hladat ten text a hladal som tú stránku na google asi pol hodiny. Našiel som to na dvanástej strane. Potom som postup zopakoval, stránka bola na 5. strane, 3tí raz zase na tej istej strane a nakoniec na druhej. Google stránky zrejme zoraduje vyhladané stránky podla toho, kolko výrazov tam google nájde, návštevnost stránky a podla počtu vyhladávaní. Ale zdá sa mi to celé nejaké divné.. toto som písal z vlastnej skúsenosti, možno to je inak
Google hlada "vdaka" SEO, no mozes mu dopomôct tym ze si ju d googku jednoducho registrujes. Nechce sa mi to hladat, no niekde v googli najdem nastroj pomocou ktoreho regnes svoj web do googlu, vyplnis adresu, titulok a keywords
G0lDiER_ napísal:Google hlada "vdaka" SEO, no mozes mu dopomôct tym ze si ju d googku jednoducho registrujes. Nechce sa mi to hladat, no niekde v googli najdem nastroj pomocou ktoreho regnes svoj web do googlu, vyplnis adresu, titulok a keywords
jeho stranku uz google pozna, takze tento postup mu nepomoze
teraz treba len budovat kvalitny web, na ktory budu odkazovat dalsie a dalsie weby - a hlavne kvalitne weby a tym sa dostane do popredia
Google taktiež berie do ohľadu počet odkazov odkazujúcich na tú tvoju stránku... čiže môžeš ju "zaregistrovať" do rôznych katalógov, zvýši sa ti tak "úspešnosť".... a samozrejme, ak t tam príde 5ludí denne, moc od toho nečakaj...
Dúfam že nemáš nejaký blog, ale serioznu stranku na serioznej adrese...
no ja riesim ten isty problem ... webova stranka sportoveho klubu .. funguje len zopar dni ... a mne by stacilokeby ju naslo .. ked niekto napise nazov klubu do vyhladavania, lebo aj title stranky je nazov klubu ... jasne ze nema velku navstevnost, ale ine podobne kluby sa na googlu daju vyhladat ...