Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TomAss »

kto je to David Szego ?
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

TomAss napísal:kto je to David Szego ?
Prílohy
dj03.jpg
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

hm mam ho poznat aj pod nejakou prezyvkou ? moc mi nehovori...vypada jak pašák dj bobo
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

TomAss napísal:hm mam ho poznat aj pod nejakou prezyvkou ? moc mi nehovori...vypada jak pašák dj bobo
mas ho poznat pod prezyvkou david zosenca alias otec slovenskeho hip hopu :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Filipito napísal:hoho tak zlu stravu s tupacom porovnavat ? fuuu no ok dam na teba ten album stiahnem a porobvnam to a uvidime, ak budes mat pravdu tak sa ti normalne poklonim :wink:
Fuuha kamarat a kde porovnavam 2paca zo zlou stravou ? chlapec napisal ze nepozna ziadneho naozaj dobreho slovenskeho interpreta tak som mu dal jedneho do prikladu
21rOBO21 napísal:zatial nepoznám slovenskeho "rapera" ktorý by bol fakt dobrý
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

"Dávid zo Senca je ..., nesahá mi po päty..."

:lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:
no dobre a co teraz ? co myslis ze to co si postol su vsetci interpreti ? myslis ze to je cely hiphop co si sem postol a myslis si ze hiphop natom zaklada ? ano najdu sa aj takyto ale je to dost velka mensna !! Tak chod si tieto tvoje antiprispevky postovat do tvojej multikulti pravdepodobne uz aj profesie ked sa o to tak velmi zaujmas !!
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

celkom pár zaujímavých ľudí sa tam objavilo. Nemyslím, že sú všetci takýto, ale práve tí "praví" pochádzajúci z ameriky a u nás celkom dosť obdivovaní ľudia sú najväčšie hovadá.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Aryan Angel napísal:
Zveličené a vytrhnuté z kontextu...

Kód: Vybrať všetko

Značky: 
imigranti  nacionalisté  triumf  rasy  afrika  multikulti  agrese  95  znicme  rudy  antiantifa  nacionaliste  negri  cikáni  
O zaujatosti tohto videa sa nedá ani troška pochybovať....
Samozrejme že aj čierny sú rasisti ale toto video je spravené s účelom vzbudiť nenávisť... Nič iné...
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

Aryan Angel napísal:
neviem o co ti islo tim ze si postol toto video, je to taka splatanina blbosti do seba ze som sa skoro smial ked som to pozeral...ako uz bolo spomenute islo len o to aby to vyvolalo nejake pohorsenie ale kazdy inteligentny clovek to vypne a zasmeje sa nad tim...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

nepočuvajte taketo sračky :/ bude vam z toho je*at :( (nechcem nikoho urazit :()
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

DeJF napísal:nepočuvajte taketo sračky :/ bude vam z toho je*at :( (nechcem nikoho urazit :()
akoze ake mas na mysli?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

k tamtemu videu len tolko, boli tam vybrane len tie najotrasnejsie "rasisticke" skupiny
napr: onyX ich clenovia su vo vazeni :) pride mi to na smiech
preco tam nebol dr.dre snoop dogg, ice cube Xzibit? lebo oni su normalny gangsta a ne ako ty co naj chceju vyhladit kkti :wink:
hoci to ten tupac hovoril ale v jeho pesnickach spomina mier, a myslim ze davnejsie s toho vieda bol skandal a prislo sa nato ze to povedal ked bol mladsi a ho nastval jeden biely kamos.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Digital napísal:no dobre a co teraz ? co myslis ze to co si postol su vsetci interpreti ? myslis ze to je cely hiphop co si sem postol a myslis si ze hiphop natom zaklada ? ano najdu sa aj takyto ale je to dost velka mensna !! Tak chod si tieto tvoje antiprispevky postovat do tvojej multikulti pravdepodobne uz aj profesie ked sa o to tak velmi zaujmas !!
Dost velka mensina ok :D Preco by som nemohol ukazat na rasistickych negrov ktory len tak nahadou vychadzaju u "normalnych" vydavatelstiev a su v predaji. To len nahodou ak by si chcel porovnavat s nejakym "white power"... :P
zuzuzu napísal:Zveličené a vytrhnuté z kontextu...
loool ze zvelicene.. mozno zvelicene v tom ze negrov nebere nikto vazne ale stale to tam je a rad by som vedel ako mozu byt z kontextu vytrhnute veci ako "shooting white genetic mutant" "kill whitey all night long" "cracker in my way, slit his throat", atd. :)))
zuzuzu napísal:O zaujatosti tohto videa sa nedá ani troška pochybovať....
Nie o tvojej zaujatosti sa neda ani trosku pochybovat :)
zuzuzu napísal:Samozrejme že aj čierny sú rasisti ale toto video je spravené s účelom vzbudiť nenávisť... Nič iné...
Samozrejme ze aj cierni su rasisti, ale radsej o tom nehovorit lebo by to vzbudzovalo nenavist. Tak nejak? :)
Filipito napísal:preco tam nebol dr.dre snoop dogg, ice cube Xzibit?
Preco by tam mali byt? Mozno tvorcovia videa o nejakom ich proti-bielom texte nevedia, mozno taky text nemaju, kto povedal ze vsetci ano? :P
Filipito napísal:lebo oni su normalny gangsta a ne ako ty co naj chceju vyhladit kkti
Normalny a gangsta :lol: to velmi nejde dokopy. Mozno su to normalni (aj byvali) kriminalnici alebo normalni klauni, sasovia co sa na to hraju :)

Ale najdu sa v tomto zanry aj normalnejsie vynimky..
Po brouzdání na netu jsme narazili na tohoto, hodně naštvanýho Francouze, který se rozhodl, že to dá pořadně sežrat imigrantům ve svý zemi, a to v hudebnim stylu, jenž se u nás nesetkal s příliš velkym pochopením.

Právě proto jsme si řekli, že by bylo dobré, pokud bychom přeložili texty o kterých zpívá, a tím ukázali , že něco jako nacionální, nebo chcete-li národně sociální hip hop, neni o zlatých řetězech, ani o "opičích" pózách. Jeho forma se totiž diametrálně odlišuje od toho co známe z MTV a jiných hudebních kanálů. Ve svých textech nezpívá o tom, kolik má peněz, koho a jak zastřelí, nebo o tom, že jeho přítelkyně je velká děvka, ale místo toho se snaží kritizovat stávající společnost a volá po návratu k hodnotám, jenž uznávali jeho předci.

http://www.radicalboys-brux.com/web/ind ... st/82.html
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Aryan Angel napísal:
Celkovo hip hop nepocuvam, prave koli takymto primitivnym textom (nejde len o rasizmus). Ale najdu sa aj vynimky ako v kazdom style, co sa mi pacia. No na taketo rasisticke opice, ako su v tom videu, by sa malo poukazat a ten problem riesit. Avsak urcite nesuhlasim s tym, ze vsetci su taki primitivci ako na videu. Obycajni extremisti, rovnako ako u bielych. Ozaj, maju aj sikmooki daku rasisticku odnoz? :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

To video som tu uz daval, aj s takym zaujatym rasistickym clankom, ostalo bez povsimnutia, tak nezaskodilo si zopakovat.

Kazdopadne sa mi pacila reakcia na to video, ktora koli svojim zivotnym presvedceniam a hodnotam (ktore su niekde v zumpe moralnych hodnot) principialne tieto skutocnosti odmieta a ignoruje, alebo vlastnym sebaklamom sa presviedca o zaujatosti videa a rasovej rovnosti a prospesnosti cierneho rapu a to len koli tomu aby sa prave ich spominane zivotne presvedcenia ktorym cely zivot verili, uplne nerozpadli na male kusky.

Zufalstvo ludi zalsepenych systemom ktorym ukazeme fenomen rasizmu z druhej strany (to plati pre jedneho konkretneho uzivatela, on vie o ktoreho sa jedna :D )
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:
akoze nema vyznam to nejak obhajovat, kedze tie texty su rasisticke (asi by som vedel dat aj viac prikladov na rasizmus v repe), ajked na druhej strane vzhladom na cas a miesto, kde tito ludia vyrastali sa im ani velmi necudujem, ze bielych moc nemusia ... kazdopadne ked niekto na zaklade par textov usudi, ze sa to vztahuje na cely hip-hop tak mi to pride minimalne tak vtipne ako ked sa dvaja bieli rasisti (pardon nacionalisti alebo aky pseudonym je teraz v mode) stazuju na ciernych rasistov... :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemyslim ze cely hiphop, len je smiesne a aj dost smutne ze predpokladam vacsinu ludi co si kupili tie cd boli belosi. Ja neviem, ale na druhej strane, vela ciernych co pocuvaju WP rock asi nebude.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Nemyslim ze cely hiphop, len je smiesne a aj dost smutne ze predpokladam vacsinu ludi co si kupili tie cd boli belosi. Ja neviem, ale na druhej strane, vela ciernych co pocuvaju WP rock asi nebude.
no porovnavat interpretoch co svoj rasizmus prejavia par vetami v jednej pesnicke na albume s hudbou, ktora je prakticky zalozena na rasovej nenavisti je trosku zavadzajuce...
tiez nemyslim ze vacsinu tych cs si kupili belosi, kedze s vinimkou 2paca a cuba tam boli skor striktne undergroundovi reperi, teda nic co by poznali deti z mtv. a verim, ze v mnohych pripadoch sa vtedajsie nazory danych interpretov uz nezhoduju so sucasnymi...
Napísať odpoveď