Zdravím,
nevedel by mi niekto poradiť ako si môžem nájsť brigádu? Som 16 ročný študent, manualne aj pc práce zvládam s prehľadom. Skúšal som rôzne centrá a agentúry, ale vyžadujú buď vyšší vek, alebo ukončený prvý rocník na strednej. Momentálne som prvák. Samozrejme v popoludňajších hodinách, alebo večer. Ak máte niekto skúsenosti s brigádami v Košiciach dajte mi prosím vedieť ako si nejakú môžem nájsť.
Brigáda v Košiciach
-
aswer
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
... študentské centrum na jedličke,,, neviem či tam vyžadujú vek...
Ale skús "googlovať" na niektorých brigádnickych fórach sú brigády... trebárs roznášanie/predaj ruží...
...alebo skús HIreklamu na Komenského...
...alebo TRIV sťahovka.. aj keď to pre teba asi nebude moc vhodné, keďže si stredoškolák...
Ale skús "googlovať" na niektorých brigádnickych fórach sú brigády... trebárs roznášanie/predaj ruží...
...alebo skús HIreklamu na Komenského...
...alebo TRIV sťahovka.. aj keď to pre teba asi nebude moc vhodné, keďže si stredoškolák...
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak v ke to nie je jednoduche s brigadami... aked si obmedzeny casom. ze musis byt doobedu v skole...
Triv ma aj tak malo roboty a robi sa doobedu... Aj ked je to pohodova roborka
A studentsky servis na J5 skusit mozes... ale rataj s tym ze oni poskytuju iba jednorazovky.
Takze tam budes chodit kazdy druhy den... preto som cez nich nikdy nerobil...
Triv ma aj tak malo roboty a robi sa doobedu... Aj ked je to pohodova roborka
A studentsky servis na J5 skusit mozes... ale rataj s tym ze oni poskytuju iba jednorazovky.
Takze tam budes chodit kazdy druhy den... preto som cez nich nikdy nerobil...