Fraps~
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ono to funguje tak, ze ked nahravas 15 fps tak ti to aj hru skosi na 15fps aby video bolo presne jak ked hras... Oplati sa nahravat v tom najlepsom, ale treba na to mat dobry disk, aby stihal zapisovat. Lenze 20 sekundove video potom ma 300mb
Ma to na hovno coder, takze tie videa potom treba este prekodovat. Eh nejak som odbocil od temy 
-
Michaelo
Hardcore addict
ludia help. Na CS-Steam mam normalne 95 az 100 fps a ked zapnem fraps nastavene takto(priloha c.1) tak mi to klesne na 10 az 14 fps viac mi to neda a to je takmer na hranici hratelnosti pre mna. Poradte mi co s tym moze byt a ako to opravit. Ak si myslite ze mam slaby pc tak ja neviem sak tu mate zostavu ceknite si sami:
GPU- ATi Gainward 4870 golden sample 512MB
CPU- Intel e7300 2.65GHz @ 3.00GHz
PSU- Cooler master real power m620W
HDD- Samsung spin point F1 750gb
RAM- eXcele ram 2gb 1066MHz
mainboard- Gigabyte ep45-ds4
cpu cooler- Schyte 2000 mugen 2 (nejak tak sa to pise)
CASE- acutake viper v2 (alebo 3? uz neviem =) black/red
MOUSE- ROCCAT KONE- 3200 DPI
pls nutne to potrebujem kedze mam web o CS a chcem kupit hosting no ked mi nepojde dobre fraps ani host nekupujem lebo chcem rozbehnut jeden projektik a na to porebujem funkcny fraps. Heeeeeelp.
po zmenseni rozlisenia v CS z 1680x1050 na 1280x1024 sa mo zdvihlo FPS na 22 ale i to je dost malo chcem aspon 50FPS a podla mna by sa to nejako muselo dat spravit. neviem ci to je vistou alebo cim. help me.
GPU- ATi Gainward 4870 golden sample 512MB
CPU- Intel e7300 2.65GHz @ 3.00GHz
PSU- Cooler master real power m620W
HDD- Samsung spin point F1 750gb
RAM- eXcele ram 2gb 1066MHz
mainboard- Gigabyte ep45-ds4
cpu cooler- Schyte 2000 mugen 2 (nejak tak sa to pise)
CASE- acutake viper v2 (alebo 3? uz neviem =) black/red
MOUSE- ROCCAT KONE- 3200 DPI
pls nutne to potrebujem kedze mam web o CS a chcem kupit hosting no ked mi nepojde dobre fraps ani host nekupujem lebo chcem rozbehnut jeden projektik a na to porebujem funkcny fraps. Heeeeeelp.
po zmenseni rozlisenia v CS z 1680x1050 na 1280x1024 sa mo zdvihlo FPS na 22 ale i to je dost malo chcem aspon 50FPS a podla mna by sa to nejako muselo dat spravit. neviem ci to je vistou alebo cim. help me.
-
Michaelo
Hardcore addict
no hej dokaze ale ja nemienim ako debil prerabat demo do avi ked to mozem takto mat za par minut spravene. s prerabkou dema by boli vacsie problemy. a skusim to dat len ide o to ze ked som mal 15 fps tak to sekalo este viac ako teraz.Shano napísal:Nastav tam 25 ked tak 30 fps a ak sa nepletiem tak csko dokaze aj same nahravat myslim ze to bo prikaz "start nazov"
ps.: nejako mi tam nejde nahravat zvuk co s tym??? mam vista home premium. a zvukovku mam zabudovanu v maticnej.
-
Michaelo
Hardcore addict
no tak to ze kliknem na repracik tym nenastavim nic musim ist do ovladacich panelov a tam namiesto digital intput dat zmesavac stereo ale aj tak mi to nejde takze neviem neviem. a iny program mi to nenahra bo mam nieco PO*RATE a ked dam print screen neoscreenuje mi countera a le to co je pod tym. neviem co s tym je a ja chcem frapsa.
help me jak to dostat na viac fps a aby nahravalo aj zvuk
help me jak to dostat na viac fps a aby nahravalo aj zvuk