Big Bang Theory [spoilers]
-
lekoklatik
VIP
Ja som včera pozrel prvé 3 diely z prvej série. Nepáči sa mi to. V tomto sitcome mi tie smiechy a iné doplnené zvuky dosť prekážaú. Púšťajú to absolútne všade. Pri nejakom priblblom dlhom pohľade alebo pri jazde autom. Dokopy majú 360 IQ ale sú tupý ako nik. Proste nvm. Mne sa to nepáči. Nesympatický herci, úbohé prostredie atď... nvm. Som sklamaný. u mňa tak 2/5. dva body za niektoré hlášky. Ale herci sú fakt škaredý
-
lekoklatik
VIP
Myslel som to tak že sú mi nesympatický. Nejak mi nesedia na oko. Napr. pri HIMYM mi nevadí nič. Ani Britney mi nevadila. Proste tam bol kasting pre mňa osobne dôkladnejší. Alebo skôr volený inak. A ten spôsob mi vyhovoval. Proste mi ten celý seriál nelahodí oku. Už len keď šli do tej spermobanky, nejak sa mi to nepozdávalo. A keď z nej odcházali, "Že ako sa odchádza z darovania spermií" na to asi len
.
Neprišlo mi to vtipné, prostredie a herci mi trhali oči. Síce keby boli v hlavnej úlohe tý ich dvaja kamoši (Ten v tom červenom roláku bez krku a ten týpek čo sa nerozprával so ženami), hneď by to bolo pre mňa o inom
Neprišlo mi to vtipné, prostredie a herci mi trhali oči. Síce keby boli v hlavnej úlohe tý ich dvaja kamoši (Ten v tom červenom roláku bez krku a ten týpek čo sa nerozprával so ženami), hneď by to bolo pre mňa o inom
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
lekoklatik
VIP
Tak pani, so spolubyvajucim pozerame BBT uz asi 2 tyzdne a zacina sa na nas prejavovat deformacia 
Dnes ideme na elektricku a ta stala na zastavke s otvorenymi dverami.
A: Stihame tu elektricku?
B: To by sme museli behat a mne sa nechce.
A: Ale ja som to myslel tak, ze by bola derivacia rychlosti nulova.
B:
Sice je tam chybicka v tom, ze to mala byt derivacia podla casu, ale to zrejme vychytame az neskor
//Kelko: ironia?
Ak by som si myslel, ze je to extra vtipne, tak by som to hodil do hlasok a nie sem...
Dnes ideme na elektricku a ta stala na zastavke s otvorenymi dverami.
A: Stihame tu elektricku?
B: To by sme museli behat a mne sa nechce.
A: Ale ja som to myslel tak, ze by bola derivacia rychlosti nulova.
B:
Sice je tam chybicka v tom, ze to mala byt derivacia podla casu, ale to zrejme vychytame az neskor
//Kelko: ironia?
Ak by som si myslel, ze je to extra vtipne, tak by som to hodil do hlasok a nie sem...
tato časť bola dosť zaujimavá, ale aj tak stále tomu niečo chýbalo/a to neviem čo/, ale celkom som sa pobavil, a Penny
jednoducho bola super... fakt ked je nudna časť tak dúfam že tam bude čo najčastejšie.. ale táto časť stála za to, Leonardova mamka nemala chybu.. prijemné spestrenie.. mohli by tam dať nejakú Pennininu sestru nech to má šmrnc ešte väčší...