ako urobit download sekciu
ako urobit download sekciu
ako urobit cez html download sekciu?? poradi mi neaky webmaster?
jednoducho chcem tam dat odkaz ktory bude odkazom na neaky subor na ftp a po kliknnuti na nho vybehne okno otvorit, ulozit ... no jak ked stahujete nieco
predtym som pouzival na to klasicky odkaz cez tag a , to urcite kazdy pozna, ale bola to dost divna download sekcia no
dakujem za radu .. inak neviem nikde na to najst navod, pripadne html tag ... dakujem
jednoducho chcem tam dat odkaz ktory bude odkazom na neaky subor na ftp a po kliknnuti na nho vybehne okno otvorit, ulozit ... no jak ked stahujete nieco
predtym som pouzival na to klasicky odkaz cez tag a , to urcite kazdy pozna, ale bola to dost divna download sekcia no
dakujem za radu .. inak neviem nikde na to najst navod, pripadne html tag ... dakujem
Okej .... ovladam len html... lebo niekedy som sa ucil robit weby, este ked boli tie prve .. klasika html ... a web ktory teraz mam pod palcom ... je cez UNITED-NUKE, ked vam to nieco hovory .... ale jednotlive stranky maju kodovanie html, taze ked do nich nieco pisem musim v jazyku html,
a skuste dat do sekcie dovnload napr video, alebo obrazok na stiahnutie a pouzite tag a
a skuste dat do sekcie dovnload napr video, alebo obrazok na stiahnutie a pouzite tag a
Ved si to video alebo obrazok uloz na server a cez "a href" daj cestu k tomu obrazku tak, aby po kliknuti na Download alebo Stiahni stiahlo. Teda v praxi, aby sme sa pochopili.
Kód: Vybrať všetko
<a href="cesta k obrazku/videu" target="_blank"(mozes pouzit/nemusis)>Download</a>_blank .... ked sa nemylim tak to spravi tek, ze ho otvbori v novom okne, ne ?? ... myslim obrazok... neopyta sa ma ci ho chcem stiahnul, ale ho rovno otvori v novom okne....
a video ?? otvori okno a zacne polhodinu nacitAvat stranku .. podla toho ake video je velke ... a potom sa opyta, ci ho chcem stiahnut
pokial to neni napr v rar archive
okej idem rovno k veci: ... a klikni tam na "napr toto" ... je to velky obrazok, otvori ho v novom okne a nacita ho dost dlho.. a ja chcem jednoducho taky tag, ze ked dakto klikne na npr toto ... ta mu vyskoci okno, ktore sa opyta? ulozit, otvorit .. chapes, jak ked napr z rapid share tahas
a video ?? otvori okno a zacne polhodinu nacitAvat stranku .. podla toho ake video je velke ... a potom sa opyta, ci ho chcem stiahnut
pokial to neni napr v rar archive
okej idem rovno k veci:
Kód: Vybrať všetko
http://www.bk-snv.tym.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9