aukcianaruby

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pato92
Amateur
Amateur

aukcianaruby

Príspevok od používateľa Pato92 »

Chápete tomu je tam niekto zaregistrovaný ako to vlastne funguje ??
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Neviem ako to funguje, nejako som to nepochopil. Už tie maily čo spamovali posielam do spamu. Je to nejaký rektálny skialpinizmus.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Sorry, ale co tak precitat si FAQ?
http://www.aukcianaruby.sk/ako_na_to.html
Nieje to az take zlozite ako sa zda.....polopate: musis si kupit kredity.....1kredit=2€ (no musis ich nakupit za minimum 10€)
No a ked uz mas tie kredity, tak mozes 'bidovat' respektive zapajat sa do aukcie.....nezistoval som blizsie kolko kreditov stoji bidovanie, ale urcite sa tam docitas.....
No vyberies si tovar, ktory sa ti paci a pustis sa do aukcie...musis davat co najnizsiu cenu......s tym, ze ked po skonceni aukcie si mal najnizsiu cenu zo vsetkych.....a zaroven nikto uz taku istu hodnotu neponukol tak tovar je tvoj za cenu aku si bidol.......

Pekne vysvetlene to mas na obrazku.
Prílohy
come_funz_pagina.gif
(16.17 KiB) 310 stiahnutí
Pato92
Amateur
Amateur

uz som to pochopil je to haluz
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

dobry scam... osobne by som do toho nesiel, preco? lebo:
za kazdu ponuku zaplatis 2kredity (4€/120SK) a zaplatis aj ked nic nedostanes !!!!!

a teraz si predstavte situaciu:
je 5 ludi kt. maju zaujem o napr. ASUS EeePC 1000H (Cena: 396.00 €)
a dajme tomu ze ze prvy pokryje prvych 15 ponuk (1cent,2centy,3,4....) dalsi bude rozmyslat ze tieto ceny uz nemoze ponuknut lebo by to nevyhral, ale zaroven musi ponuknut aby to nevyhral ten prvy, tak ponukne 1 az 16... atd, atd
cize mozem do toho vrazit 15*4=60€ a aj tak nemusim ten produkt vyhrat.... a to rozmyslam este ten lepsi pripad

a najhorsie na tom bude ludska povaha... ked uz clovek do toho vrazi kopec penazi tak ho to bude tlacit aby do toho dal este viac penazi, pretoze si nebude moct dovolit prehrat ked uz v tom ma tolko prachov... a kludne sa moze stat ze taky za taky 400€ produkt zaplati 200€ za bidovanie a ponuka sa zastavi na na nejakych 100€ .... je sice pekne ze ho ziska za 300€ ale moze stratit az 200€

akoze nechapte ma zle, ale to si radsej vsadim 200€ na ruletu a za 400€ (ak vyhram) si ho pojdem kupit do obchodu, tam mam podla mna vacsiu sancu vyhrat

//edit:
a napadla ma este jedna vec... pri normalnej aukcii ked clovek zisti ze cena produktu sa vyrovnava realnej cene produktu tak jednoducho prestane drazit... ale tu.... tu tento luxus ukoncit drazbu nema, lebo ako som uz pisal vysie (bude ho to tlacit aby do toho dal viac a viac penazi, aby neprehral) a ked tam bude vela uzivatelov, tak sa moze stat ze sa taky stretnu aj dvaja-traja drazitelia... sa moze stat ze cenu produktu kludne preplati.... a to najlepsie na tom je ze tej firme sa v tomto pripade niekolkonasobne preplati cena produktu (aj od vyhercu aj od ostatnych kt. drazili)... a je uplne jasne ze ta firma bude len rada ked nastanu taketo situacie... preto aj chcu nabrat co najviac drazitelov
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

kupo:Alebo si vsadim v stavkovej kancalarii napr. vo Fortune na nejaky zapas napr. Real Madrid-Barcelova kde bude kurz na Real 2,4 za 200€.Ked to prepocitame 200x2,4=480€.A podla mna tiez, ti skor vyjde 1 zapas alebo ruleta ako ta aukcia. 8)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

plasmon napísal:kupo:Alebo si vsadim v stavkovej kancalarii napr. vo Fortune na nejaky zapas napr. Real Madrid-Barcelova kde bude kurz na Real 2,4 za 200€.Ked to prepocitame 200x2,4=480€.A podla mna tiez, ti skor vyjde 1 zapas alebo ruleta ako ta aukcia. 8)
sice ot, ale pri zapase real barca je sanca vyhrat nizsia ako pri rulete(farby, par, nepar, prva/druha polka cisel) a to neberiem do uvahy to, ze barca to aj tak vyhra :wink:
inac to vyzera na riadnu blbost, ale chvalim tych nestastnikov za napad, vyzera, ze je to legalne a hlupych ludi sa najde vzdy dost, cize nejaky ten zisk maju zaruceny, mozno by sa dalo ziskat nieco za slusny peniaz v zaciatkoch :)
Pato92
Amateur
Amateur

Akoze ja by som si nikdy nekupil peniaze do tejto stránky ja ja registrujem vzdy znova to mam 13 euro a vsadzam mozno dojde stastie .
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Key5ers0ze:Ten zapas som tipol iba tak z brucha,viem ze Real teraz nie je v nejakej dobrej forme.Ale ja neviem napr. nejaky iny zapas, urcite sa nejaky najde zo sirokej stavkovej ponuky,ktory by mohol vyjst.Ved plati risk je zisk :lol:
2 krat bola za sebou remiza v zapase Liverpool-Chelsea, a ked som podal ja vtedy za 500sk tak mi odebali lebo skoncilo 2:0. :evil:
lukas77ba
Novice
Novice

vysvetlenie...

Príspevok od používateľa lukas77ba »

caute,
ako som tak bludil po webe, aby som nasiel nieco o stranke aukcianaruby, narazil som na toto forum a videl, ze o tejto stranke pisete. Vidiac prve komentare som si vsimol, ze vsetci chcu robit inteligentnych, ale nie vzdy nimi su, ked nevedia ani citat.

Odpoviem najprv kupovi, ze 1 kredit je 1 euro, 2 kredity su 2 eura, je to jednoducha matematika, a nie tvoj vyplod.takze predtym ako nieoc napises, citaj lepsie...

Odpoviem aj patovi92, nastasie na svete nie su vsetci taki klamari ako si ty, ze na to aby mali kredity zdarma sa zaregistruju 300000 krat aby vyhral aukciu...

Ja som sa na stranke aukcianaruby zaregistroval nieco pred vyse tyzdnom. Prvykrat mozno preto lebo hralo malo ludi, som vyhral 100€ kredit, a pred par dnami videokameru, ktora mi bola pred 2 dnami dorucena.
http://www.aukcianaruby.sk/ukoncene_auk ... VR1TP.html

Zozaciatku som si aj ja myslel, ze je to nejaky podvod, nerozumelsom ako niekto moze vyhrat produkt za par centov, ako napriklad ja za 0.22€ plus 5 € postovne.celkom 5.22€

tak som si trocha popozeral a analyzoval pouky na sony. Ked som si to zacal pocitat, povedal som si aky geniovia, napocital so nieco okolo 310-320 ponuk, to znamena ze ak na jednu ponuku potrebujeme 2 kredity, teda 310 krat 2 to je 620 eur.

Na videokamere ktora stoji 180 eur, maju cisty zisk 440 €. jasne ze vec na ktorej zarobi trojnasobok vam poslu uplne bez problemov.Uz ste pochopili ako to cele funguje?

Viac ponuk dostanu, viac zarobia a my vyhrame fakt za par centov. len teba mat stastie a mat jedinu a najnizsiu ponuku.

Ale nie setci su ako Pato92 co chcu len podvadzat (Akoze ja by som si nikdy nekupil peniaze do tejto stránky ja ja registrujem vzdy znova to mam 13 euro a vsadzam mozno dojde stastie), ale sme aj my c si chcu zahrat a vyhrat...nech zije cestnost
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukas kebyze tam pracujes tak sa necudujem/ hovoris jak icsty zavislak :wink: trochu si daj od toho pohov. radsej sa tam zaregistrujem 100krat ako si tam kupovat kredity :)
Pato92
Amateur
Amateur

Filipito napísal:lukas kebyze tam pracujes tak sa necudujem/ hovoris jak icsty zavislak :wink: trochu si daj od toho pohov. radsej sa tam zaregistrujem 100krat ako si tam kupovat kredity :)
aj ja to tak vidím že je závislí a mne to nevadi co si o mne povedal lebo vidim ze si zúfalý a závislý.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Re: vysvetlenie...

lukas77ba napísal:Odpoviem najprv kupovi, ze 1 kredit je 1 euro, 2 kredity su 2 eura, je to jednoducha matematika, a nie tvoj vyplod.takze predtym ako nieoc napises, citaj lepsie...
teraz je to 1kredit za 1€, ale ked som vcera pisal prispevok tak to bolo 1kredit za 2€ (to iste tam v tom case videl aj Lub0$, ked si pozries jeho prispevok)... tak predtym nez sa budes snazit naznacit ze neviem pocitat a ze mam bujnu fantaziu, tak si zisti co mali na tej stranke napisane v case mojho prispevku a nezatazuj ma takymito malichernostami. dakujem
lukas77ba
Novice
Novice

no vidim ze len na Slovensku sa toto moze diat..v zahranici by sa to nestalo, lebo ludia rozmyslaju, vy vsetko viete len kritizovat. napisal som to preto aby to pochopili aj ostatni. ale ako tak pozeram, stracal som iba cas.vy to pochopit ani nechcete, hladate len negativne veci a ako podvadzat. zapojte mozog ludia. nie som zavisly,ale bavi ma to a na rozdiel od niektorych tu, som aj vyhral, a nie raz...

//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 22:30 )
A ESTE NIECO PRE PATA 92. PODLA TVOJHO NICKU PREDPOKLADAM, ZE MAS LEN 17, TAL NEVIEM CO ROBIS NA STRANKE, KED JE OD 18 ROKOV. NEVIES CITAT??
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

samozrejme, ze sa toto deje len na slovensku :roll:
smiesne ... lenze tito ludia tu rozmyslaju
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Podla mna je to super, bohuzial tak to vyzera ze tu Omniu nevyhram :(
lukas77ba
Novice
Novice

Keby ste miesto kritizovania prebehli aj inetrnet aby ste nieco videli, nasli by ste aj stranku www.bidster.com. ako je mozne ze oni funguju a dokonca vo viacerych krajunach a Slovaci nevedia nic pochopit? Trepali sme sa do EU, ale sme este za opicami. Ved sa pozerajte trochu dopredu. Obcas sa hanbim aj za to ze som Slovak...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Prave taketo spolocnosti zarabaju na opiciach :wink:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

lukas77ba:

predstav si tieto situacie:
100 ludi si vsadi na ruletu... statisticky 47z nich vyhra (ak vsadi na cervena/cierna a pod)
100 ludi pride do stavkovej kancelarie.... statisticky 33 ludi vyhra (ak vsadia na 1, x alebo 2)
100 ludi pride do aukcia naruby... statisticky 1 clovek vyhra

prepac ze ako blby zaostaly Slovak nedokazem nejak pochopit vyhodu tohto systemu ;)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to je jedno, lebo slovaci su zaostali a na zapade to zeru
Napísať odpoveď