Ja neviem niektori zo skusenosti vravia ze im to pomaha. Ale podla mna aj niektorych sa to nema robit. to potom mozes zapijat lieky vodkou. ale tak neviemStoporko napísal:žeby alkohol znasoboval ucinky liekov? Kava to tak robi - kofein posilnuje ucinky lieciv...
Alkohol - co potom?
pojem chlastanie sa neberie jedna lidl vodka a 20 ľudí okolo nej. Ešte môj zlatý len zistíš, čo je to chlastačka, keď vyrastieš.sluggy napísal:no mna z chlastania hlava nikdy nebolela na druhy den... aj ked .. raz... spil som sa tak ze
som nevedel chodit ale hlava ma bolela z toho ze som si ju niekde treskol![]()
ale vraj pomaha ako tu uz bolo vela krat spomenute dat si pivko alebo poldecak
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sorry za OT ale tato kontextova reklama mi svietila pod temou musel som sa podelit
Čarovný domček
Materská škola s individuálnym prístupom k starostlivosti o dieťa.
www.carovnydomcek.sk
Inac ti co premyslaju o sebe a myslia si ze to v poslednom obdobi prehanali, mam pre Vas jednu vynikajucu radu ako prestan pit. Odstahujte sa do krajiny, kde nie je ziadny slovak
nie ste na tom dobre s jazykom, ktorym sa tam hovori a nebudete mat chut pit. Po maturite nebol den kedy som nebol naliaty, pridem do Fr., mam aj kamaratov, ale bez slovakov to nie je ono, plus francuzi piju este menej ako nase holky... Naposledy som sa dal dole, ked jedna kamaratka blavacka doniesla hrusku a tatranak
a dokopy za 7 mesiacov co som tu som bol asi 4x v podnapitom stave 
-
pishta
Light Professional
Dnes mam brutalnu opicu,aj ked ja opicu moc nemavam...tak klasicky polievka atd. ale mne neni ani tak zle jak brutalna bolest hlavy
Inak aj ked moc nehulim...raz som si po tiez dost silnej opici dal rano 2-3 sluky tak aby som sa moc nezhulil a poviem vam bolo super,bolest hlavy uplne odysla chut do jedla som mal a z nicoho mi nebolo zle a ked stavy presli klasicka unava a potom uz som bol oka
Inak aj ked moc nehulim...raz som si po tiez dost silnej opici dal rano 2-3 sluky tak aby som sa moc nezhulil a poviem vam bolo super,bolest hlavy uplne odysla chut do jedla som mal a z nicoho mi nebolo zle a ked stavy presli klasicka unava a potom uz som bol oka
-
kukiak
Addict
Re: Alkohol - co potom?
ozivim tuto temu, v poslednom case mam problem s tym, ze ked sa vecer opijem, pridem domov okolo 2, tak sa zobudim o 10 a stale som opity, nie je mi zle, ale proste som opity, poriadna opica pride okolo 2-3 a vrcholi az do vecera, cely den je v riti.. toto sa mi kedysi nestavalo, neviem ci som pil menej alebo uz telo ten chlast tak neodburava ? Sem tam si urobim nejaku lipovitanovu kuru alebo nejaky ten pecenovy caj, pre dobry pocit 
Ja som bol na tom podobne. O 7 večer v sobotu som začal piť a opica prišla až o 10 večer na druhý deň a pokračuje ešte dnes v takej ľahšej forme. Snáď to do zajtra prejde.
Radu mám len takú, že pomôže piť menej.
Radu mám len takú, že pomôže piť menej.
ja sa chcem tiez opytat, minule sme oslavovali vonku, boli sme partia v podniku, nepil som tak aby som sa ozral, ale proste pilo sa pomerne dost
Pamatam si vsetko, nemal som taketo problemy, len neskor mizacalo byt trochu zle, lebo som pil na lacno da sa povedat, ale potom som to ubrdzil, bolo fajn neskor. Domov som dosiel o 4tej rano v nedelu, a v pondelok som siel na rannu do roboty, a bolo mi dost zle, mohlo to byt sposobene tym alkoholm, ci az tak nie?
Pamatam si vsetko, nemal som taketo problemy, len neskor mizacalo byt trochu zle, lebo som pil na lacno da sa povedat, ale potom som to ubrdzil, bolo fajn neskor. Domov som dosiel o 4tej rano v nedelu, a v pondelok som siel na rannu do roboty, a bolo mi dost zle, mohlo to byt sposobene tym alkoholm, ci az tak nie?
kukiak, na to je len jedna odpoveď, a to je, že starneš. Ja som kedysi dokázal piť celý týžden a jeden deň sa liečiť. Teraz sa to obrátilo. Jeden deň pijem a týždeň sa z toho liečim.
kde pridem opity domov tak hladam pomaranc a snazim sa ho cely zjest (zvacsa dam aj supku, sak jedno nie
)
vzdy mi je rano lepsie, ako keby som toto nespravil
ale cim som starsi, o to menej fínt pomaha
raz mi to nepomohlo, ale to sme dvaja pili 40% vodku a zapijali s bratislavskym bredy 37%. vypili sme to za dve hodky ... ach jo
to boli casy
vzdy mi je rano lepsie, ako keby som toto nespravil
ale cim som starsi, o to menej fínt pomaha
raz mi to nepomohlo, ale to sme dvaja pili 40% vodku a zapijali s bratislavskym bredy 37%. vypili sme to za dve hodky ... ach jo