Ardamax keylogger 3.0

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
acropoleos
Amateur
Amateur

Ardamax keylogger 3.0

Príspevok od používateľa acropoleos »

TAKZE PODARILO SA MI HODIT DO PC ARDAMAX KEYLOGGER,ALE UKAZUJE MI TO LEN ARDAMAX KEYLOGGER VIEWER..VSETKO CO ZAZNAMENAL..KDE MOZEM UROBIT NASTAVENIA? TO NEMOZEM NAJST..
havko-mt
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa havko-mt »

hmmm koho chces sledovat :lol: :lol: :lol:
acropoleos
Amateur
Amateur

nechcem sledovat nikoho :lol: :lol: :lol: nevies nahodou ako to nastavit??
havko-mt
Expert
Expert

hmm ale vies na co sluzi ten program :lol: na co su ti nastavenia ked nechces robyt spiona :lol: :lol: :lol: :lol:
acropoleos
Amateur
Amateur

tak povedzme,ze by som si chcel nieco zistit.. :lol: :lol: :lol: ale nic vazne...tak pomozes?
havko-mt
Expert
Expert

neviem ci su to info vhodne na forum :lol: neviem komu by sa pacilo keby mu niekto liezol do sukromia, :? :? co na to ostatny?? hmmm poradit ci nie? :lol:
acropoleos
Amateur
Amateur

no taaaaaaaaaaak.. :lol: :lol: :lol: hodim ti mail,mozes tam pisat,ak to nie je vhodne na forum...ja viem,ze je to aj trestne a nemalo by sa tak robit...
havko-mt
Expert
Expert

necham to na uzivatelov tohto fora, aky maju nazor na to oni, ci by sa mali taketo rady rozdavat a ci nie :psssst:
acropoleos
Amateur
Amateur

ale nkto tu okrem nas dvoch neni... :( :( ved tu nikto nedava komentare,tak ako budeme to vediet??
havko-mt
Expert
Expert

videlo to uz 37 ludi tak tu niekto preda len bude :lol:
acropoleos
Amateur
Amateur

boze,ja som to potreboval uz dnes.. :( :( ved nebud takyyy nooo...
havko-mt
Expert
Expert

aj tak ti ho zachyti antyvirak a bude po keylogery :lol: a nic neuvidis :lol: skus ist za doticnym a spytaj sa ho mozno to je lepsi sposob ako niekomu liest do skukromia, tebe by sa to urcite tiez nepacilo :(
acropoleos
Amateur
Amateur

paneboze,ak by mi to dotycny povedal,tak nechcem ten keylogger... :lol: takze mi asi nepomozes,ze?
havko-mt
Expert
Expert

ja urcite nie, ked by to bolo nieco ine nech sa paci, vsak mozno sa este niekto najde kto uznava taketo veci, :)
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

acropoleos :) zybtocne tlacis an pilu! TO nebude tym, ez zmenis keylogera a to pojde. STALE mas problem, ako to das obeti do PC!!! to je problem, tomu sa venuj, nie ako nastavis blby keyloger... toto som ti vravel, ze toto je dalsia meta... pre teba bude prva meta to vlozit do jeho PC tak, aby o tom nevedel a hlavne ako to tam vlozit. teoreticky mam nejake napady.. no prakticky to bude narocnejsie.

POvedz mi jednu vec: vies zistit IPcku "obeti"???Ak nie, ani nepokracuj
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Jeho IP adresa je: 127.0.0.1 :smt046
acropoleos
Amateur
Amateur

cesar

neviem,ale pocul som,ze existuju samorozbalovacie keyloggery a da sa to poslat mailom..tak neviem ci je to pravda...inac ako sa zistuje IP?? ako s danou osobou som v dennom kontakte na pc,takze aka je najlahsia cesta zistit IP?

//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 20:59 )
tym myslis moju IP??
pacho666
Medium Star
Medium Star

NO tvoja IP ti je nanic :) TO je najmenej zistit. HOrise je zistenie jeho IPcky. Je viac sposobov. Napr QIPom (ICQ klient), ked ti dotycny posle subor, vidis IPcku, ale ak ma dynamicku, bude sa mu menit. A za dalsie, ak ma router , cize je na net napojeny cez router a nei modem, tak zabudni.. TAm je problem portovania. TO sa da spravim IBA pristupom do routra.
A skus pouzit aj google. Nemozem tu zverejnit jeden link na kvazi hackerske forum, dke by si to viacmenej isto nasiel... TAkze ak pouzijes google, najdes co hladas.. ale aj tak.. JEDINE ze by bol nejaky keyloger, ktory staci otvorit, ten sa nainstali do pozadia systemu a bude fungovat ako ma.. O com pochybujem, ak ma dana obet poriadny Firewall a antivirak, tak nemas sancu :)

EDIT: trosku som hladal... ZA TEBA :) co by si uz zasluzilo K+ :) Ale to je jedno... CO hladas sa vola Perfect Keylogger. POsledna verzia je 1.6.8, AVG ho vraj nenajde, ale NOD uz ano,... takze musis zistit, co ma za antivirak a firewall.. a vraj sa da spravit vzdialena instalacia+zasielanie logov :)

lenze by sa ti zisla FULL verzia, ktora dokaze toto vsetko http://www.blazingtools.com/bpk.html

toto je pre teba dolezite :
- "Quick Install" - configure keylogger on your PC, then just run it on another PC to install
- Remote Installation / Update / Uninstall
acropoleos
Amateur
Amateur

ja ti velmi pekne dakujem za informacie,som ti nesmierne vdacni,ze venujes tvoj cas mojmu problemu..mozem mat mail dotycneho cloveka a s toho sa da zistit lahsie,nie?? coskoro zistim,to IP cislo..inac tie info,ze sa to da tak lahko posielat cez keylogger ma zo stranky blog4you..a este z mailu predsa zistime aky ma antivirak..inac ja som v skandinavii,takze vobec nemam pristup na sr...
pacho666
Medium Star
Medium Star

TAkze malo by to slapat... toto som sa docital o tom kelyogery. Uz som ho aj nasiel, ale iba verziu 1.6.6 a nie poslednu 1.6.8.. Dozvedel som sa toto:
A dalsia silna stranka je, ze dokaze pripojit svoju stealth instalacku k hociakemu 32 bitovemu .exe suboru.
Takez ked si najdem zajtra vecer cas, tak to rovno aj skusim. na svojich PC a hlavne, ako to pojde cez net :) Mozno ti potom pomozem viac
Napísať odpoveď