Anti-travian

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hej tiez si myslim ze travian je hovadina, ked uz daco hram tak poriadne, dajake FPS alebo RPG hry nech tam je aspon nejaka interakcia
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

zakladatel temy urcite nema 17-18 ako pise, alebo ak ano, tak jeho IQ je mensie ako cislo mojich topanok.

Add zavislost na traviane - hravam dual, som na prvom mieste v pop, off z velkym naskokom. Nie je mozne aby to zralo tolko casu. Ved ked ste dobry a podmanite si okolie, nie ste uplne sprosti a uzavriete nejake tie dohody, tak sa utokov bat skoro ani nemusite.
add zlatky - ja to berem tak, ze raz sa neopijem a voila! mam o liter viac. Mesacne minieme asi 1200 - 1500 zlatiek, ale opat, hram dual takze deleno dva. Solo by som to uz nikdy nehral jeden server mi stacil, staval som tam ten koncovy div a nespal som kludne aj 40 hodin v kuse. S tym teda musim suhlasit, ze koniec servera je uplne NUDNY. Posledne dva mesiace doporucujem vsetkym co nie su vo vedeni a nemaju velke army aby sa zmazali :D
A nikto z mojho okolia to nehra tak ich ani neobtazujem recami, vlastne nikto ani nevie ze to hram. Skor nemam rad niekedy reci ked kamarat zacne trepat o WoWku :roll:
kekso
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kekso »

Ak ste travian pozitiv a chcete program, ktory vam bude automaticky rozsirovat surovinove polia, tak si urcite stiahnite tento program:
www.travian.kasman.sk
Napísať odpoveď