21rOBO21 napísal:ja rozmýšlam nad ružami a nejakého plyšáka ale to je asi dosť otrepané že ?? ale tak....ešťe niečo vymislííím
pokial si jej tak nieco uz nedal tak to otrepane nie je..ja by som sa potesila ale vzhladom k tomu ze moj priatel sa drzi hesla: kvatina ti zvadne, z bonbonieri budes tlsta a plysaka uz mas ,tak nic takehoto asi nedostanem
Haslerka napísal:ja by som sa potesila ale vzhladom k tomu ze moj priatel sa drzi hesla: kvatina ti zvadne, z bonbonieri budes tlsta a plysaka uz mas ,tak nic takehoto asi nedostanem
co by ste mi odporucali kupit mojej holke na valentina?Bude to nas prvy valentin co sme spolu..
Inak nikdy som nemal holku cez valentin tak preto sa pytam.
Rozmyslal som nad ruzou + plisaka da sa to?:) + vase napadi ako si sprijemnit valentina
darebak napísal:co by ste mi odporucali kupit mojej holke na valentina?Bude to nas prvy valentin co sme spolu..
Inak nikdy som nemal holku cez valentin tak preto sa pytam.
Rozmyslal som nad ruzou + plisaka da sa to?:) + vase napadi ako si sprijemnit valentina
to fakt staci len ? abo ak by som s nou chodil nahodou , tak by som jej na valentina daroval pivo , to by mohlo byt ?? by sme pili nejake velke by som kupil ale mam len 17 tak by som kupil len plechovky ale nemam peniaze, tak z ladnicky zoberem ci ako , sak poradte nie nehanbite sa
skazatoN napísal:to fakt staci len ? abo ak by som s nou chodil nahodou , tak by som jej na valentina daroval pivo , to by mohlo byt ?? by sme pili nejake velke by som kupil ale mam len 17 tak by som kupil len plechovky ale nemam peniaze, tak z ladnicky zoberem ci ako , sak poradte nie nehanbite sa
pockat ako ty s nou chodis uz teraz tyzden alebo dva alebo na valentina to bude tyzden ci dva(cize sa chystas s nou dat v blizkej dobe dokopy)??
skazatoN napísal:to fakt staci len ? abo ak by som s nou chodil nahodou , tak by som jej na valentina daroval pivo , to by mohlo byt ??
no neviem ako ty ale podla mna dat babe na valentina pivo nie je zrovna moc romanticke skus ju radsej pozvat niekam do kina alebo tak, to je take nevinne ze v pripade potreby to vzdy mozes zahrat do outu
jj skocte niekde von a tak...klasika...ziadne dary...preboha, vsetci sa len obdaruvavat chcete, premna je najlepsi dar ked mi daco pekne holka povie a mysli to uprimne, ci uz kamoska alebo neexistujuca priatelka
pershing napísal:jj skocte niekde von a tak...klasika...ziadne dary...preboha, vsetci sa len obdaruvavat chcete, premna je najlepsi dar ked mi daco pekne holka povie a mysli to uprimne, ci uz kamoska alebo neexistujuca priatelka
Presne tak... najkrajsi dar je ten, ktory nemozes chytit no on sam ta chyti za srdce.. nehovorim ze vecne dary su zle, ale urcite je lepsie spravit si pekny spolocny vecer
Haslerka napísal:pockat ako ty s nou chodis uz teraz tyzden alebo dva alebo na valentina to bude tyzden ci dva(cize sa chystas s nou dat v blizkej dobe dokopy)??
myslim ze aj kebyze su spolu rok tym pivom ju rovnako zaskoci ako teraz
Smith napísal:no neviem ako ty ale podla mna dat babe na valentina pivo nie je zrovna moc romanticke skus ju radsej pozvat niekam do kina alebo tak, to je take nevinne ze v pripade potreby to vzdy mozes zahrat do outu
Tak ked nema peniaze na 2 plechovky piva (megalol... sak tolko by som mal len keby poriadne prezriem dom, sak to ani jedno euro neni) tak neviem ako zatiahne 2 listky
tento rok sa crta uplne rovnaky scenar valentina ako minuly rok. sam. no dufam ze bude presne taky isty ako minuly rok. skaredy zaciatok a zaujimavy koniec. tesim sa najme na ten koniec.