Dakujem vopred za odpovede
Slovensko - Albánsko (nepriatelia?)
Slovensko - Albánsko (nepriatelia?)
Zdravim. Len zo zaujimavosti by som sa chcel opytat jednu vec. Nedavno som na jednom webe videl nieco, ze Slovensko je po Srbsku najvacsi nepriatel Albanska. Pride mi to trosku divne. Hlavne nejaky dovod preco by sme mali byt ich 2. uhlavny nepriatel (po Srbsku). Lepsie povedane, je na tom nieco pravda?
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Ohladom postoju bezneho cloveka.
S Kosovom to nema nic spolocne vacsina ludia aj tak ma Balkan na haku. Skvor ide o to ,ze v spravach sa casto pise a hovori a albanskych mafianoch, prevadzacoch a tak. A tym su znamy aj Albanci zijuci na Slovensku a v celej zapadnej Europe. (a dost velke percento aj robi toto)
Presne ako povedal Pinhead.
Ohladom ako postoju Slovenska. Albansko je nachudobnejsia krajina v Europe tak preco by mala zaujimat Slovensko...
Nema nic spolocne so SR, neni v NATO ani v EU...takze tak.
S Kosovom to nema nic spolocne vacsina ludia aj tak ma Balkan na haku. Skvor ide o to ,ze v spravach sa casto pise a hovori a albanskych mafianoch, prevadzacoch a tak. A tym su znamy aj Albanci zijuci na Slovensku a v celej zapadnej Europe. (a dost velke percento aj robi toto)
Presne ako povedal Pinhead.
Ohladom ako postoju Slovenska. Albansko je nachudobnejsia krajina v Europe tak preco by mala zaujimat Slovensko...
Nema nic spolocne so SR, neni v NATO ani v EU...takze tak.
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slovensko - Albánsko (nepriatelia?)
ja by som tiez rad vedel odkial to mas...posli link plsCalligen09 napísal:Zdravim. Len zo zaujimavosti by som sa chcel opytat jednu vec. Nedavno som na jednom webe videl nieco, ze Slovensko je po Srbsku najvacsi nepriatel Albanska. Pride mi to trosku divne. Hlavne nejaky dovod preco by sme mali byt ich 2. uhlavny nepriatel (po Srbsku). Lepsie povedane, je na tom nieco pravda?
Re: Slovensko - Albánsko (nepriatelia?)
Uz neviem presne kde to bolo. Az by som to nasiel, tak link urcite postnemdjxtreme napísal:ja by som tiez rad vedel odkial to mas...posli link pls
-
molotov356
Medium Expert
0?Pantinela napísal:ktovie koľko národov myslí takto o nás....
Na Slovensku som s nimi nikdy nemal problem, predsa len v KE o nich nie je pocut, no aspon ku mne sa to nedostalo, no o BA sa uz vyjadrovat nebudem-nezijem tam.
Spoznal som ich az tu a v tomto su frantici riadne posrati, pracujem v kolektive tuhych francuzov a medzi sebou, len na nich nadavaju ale prisiel ku nam jeden na par dni zastupovat, no nehorazne mili boli, toto ma sklamalo, byt na mieste albana tak si myslim ze ma maju radi... no za chrbtom len nadavky a staznosti...
A preco som na zaciatku napisal 0? Aspon tu nemame vyslapany ziadny chodnik, je nas tu minimum cize ziadne predsudky voci mne nikto nema, vlastne ani nevedia kde je slovensko, dnes sa ma spytala kolegyna ci mame more a to ani nehovorim ako sa im lame jazyk ak maju poved nazov mojho statu...
Ale take anglicko, myslim ze nas tam zacinaju mat uz plne zuby