acces point help

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
michalmaster
Novice
Novice

acces point help

Príspevok od používateľa michalmaster »

cawte. ak mam AP ktore vysiela signal a napojim tam napr. 6 ludi budu sa tyto ludia v sieti vidiet a mozu prenasat zdielane data ? a ak sa ja napojim cez LAN port na AP budem ich vidiet aj ja, a prenasat data ? dik za odpoved
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

ano vsetky pc sa budu vidiet

treba ale pamatat na to ze niektore apcka maju funkciu wireless client isolation ktore toto blokuje. je to iba pridavna funkcia ktora sa da vypnut/zapnut.
michalmaster
Novice
Novice

dik. moc
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

a este detail.. Pokial planujes zdielat subory ci tlaciarne klasicky cez windows, pozor na nastavenia pracovnych skupin a firewallu.. Pokial nevypnes firewall, compy vo windowse nenajdes (pojde len FTP, Radmin a podobne, proste veci zalozene na IP). Ak sa mylim tak ma nekamenujte, hovorim z vlastnej skusenosti.
michalmaster
Novice
Novice

jj. ja windowsacky firewall nepouzivam a tak si mozem povolit/zakazat co chcem. pracovna skupina bude samozrejme vsade rovnaka. vacsinou DOMA alebo WORKGROUP. chcel by som pouzit toto APcko co si o nom myslite ? Wline w3000G
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8653685
http://www.wline.info/buxus/generate_pa ... uctID=2019
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

w3000ka je standardny stroj avsak osobne s nou nemam dobre skusenosti.. vypadavanie internetu, strata paketov, rusenie signalu aj na spoji cca 100m vzdialenost (a to nebyvam v ziadnej nejak extra zarusenej oblasti).. mozno to bola vada kusu no neviem, osobne by som do w3000 nesiel... ked chces na to daky low-end, radsej sa poobzeraj po Ovislink WL-5450 je to odlahcena verzia 5460 (mensia FLASH pamet aj RAM) ale na to co ty potrebujes bohato staci.. 5460ku mam ja ako branu celej siete do netu a absolutna spokojnost
michalmaster
Novice
Novice

dik. porozmyslam este, nieco pohladam.........
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

tak tak mozem len suhlasit s nazorom ze 3000ku wline nebrat.

a pridavam sa k vyberu ovislinku 5460ky..... ta sa da kupit za 34 eur s dph co je podla mna skvela cena. ani by som tu 5450ku neriesil zas taky rozdiel cien tam nieje.
Napísať odpoveď