nemusi im sibat za to, ze su na 2V
ja mam tu istu dosku... nemam s nimi problem.. pojdu ti na 1.9V.. ja ich mam na 4-4-4-11 na 1.9 V ako som uz niekolkokrat pisal
jj .zajtra ich objednam z x-computru ,ale stredu napisem .
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 21:54 )
Su-do mam este problem ked hram stalkera alebo CoD4 tak v stalekry mi to sekne a zostane cierna obarzovka a v COD mi to sekne ale zas nabehne.A toto hlasenie mi vyhodi.Grafiku mam 3870.Ovladace som skusal aj 9.1 aj 8.12 a to iste
sedo01 napísal:
Su-do mam este problem ked hram stalkera alebo CoD4 tak v stalekry mi to sekne a zostane cierna obarzovka a v COD mi to sekne ale zas nabehne.A toto hlasenie mi vyhodi.Grafiku mam 3870.Ovladace som skusal aj 9.1 aj 8.12 a to iste
Osobne by som to tipol na VPU Recovery grafickej..., s najvacsou pravdepodobnostou sa prehriala, skus si pozriet, ake ma teploty v zatazi, napr. ked sa prave hras CoD4, nechaj bezat nieco, co ti ukazuje teplotu grafiky, taskni do wokien a uvidis aktualnu teplotu.
tepltoy som mal max 68C ale uz som nahodil acelero tak idem skusit a vyskusam aj originalne drivery
//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 16:18 )
prask napísal:pripadne este to robilo par nereferencnych kariet od vyrobcu ktore potrebovali extra drivre prave od vyrobcu, nie oficialne
mam to od SAPHIRE
//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 22:43 )
toto nevadi? alebo nemoze to robit zdroj? mam cooler Master 430w,ale robi mi to iba v CoD,STALKER,Crysis Warhead alev GTA nie
sedo01 napísal:stahol som si 9.1 a hral som stalkera na dx10 a chvala bohu nespadlo.vyskusam este crysisa.a ako sa pusta na stalkerovy clear sky Dx10.1?
ja nwm nastavil som si v optoinse na DX10 ,ale tusim este nejde na tom 10.1 alebo musi vyjst patch,ktory mam ale zas nemam crack este neni tak uvidim.A ten Catalist 9.1 mi volaco pomohol