Paul Van Dyk World tour 2009
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Paul Van Dyk World tour 2009
13.3 v BA idete? Tesite sa? 
-
Kibo
Hardcore addict
ano, dusevne budeme spolu
ja na akcii a GothaR v Praglu 
neviem ako to rozlozia, vraj ma byt daka super akcna technicky narocna scena, pravdu poviem, dokonca som zabudol aj to, v ktorej hale to ma byt
ja si kupujem VIP kvoli tomu, aby som nerozsliapol dakemu spratkovi lebku, ked si fetne a bude sa citit velky a privlastnovat si "moj" priestor v stade
neviem ako to rozlozia, vraj ma byt daka super akcna technicky narocna scena, pravdu poviem, dokonca som zabudol aj to, v ktorej hale to ma byt
ja si kupujem VIP kvoli tomu, aby som nerozsliapol dakemu spratkovi lebku, ked si fetne a bude sa citit velky a privlastnovat si "moj" priestor v stade
-
Kibo
Hardcore addict
satnu, vchod a bar ako vyhodu nevnimam, skor ma berie to, ze tam bude mensi natresk vzhladom na cenu (teda aspon dufam) a mozno aj dake posedenicko, co po dakom dobrom natrasaku padne tiez vhod... ved uvidim. mozno si budem po akcii buchat hlavu a soviet bude ziadat nahradu skody
kamarat bol na ibiza party a spominal, ze to vip stalo za prd 
-
Soviet
Darca
Hmm..no vsak co uz..tisicka hore dole
To mas ako keby si jeden den v robote robil zdarma..
Naa Kibo, tak ked budes mat chut na daco pivoveho, tak kludne domna klepni..
// Hlavne nech sa tam objavia aj dake pekne VIP slecny
Ale s tym natreskom to je pravda..Sice je mesiac do "show" a je 855 volnych normal..ale to sa vypreda raz dva..Aspon myslim..Neviem aka je velka incheba..Aspon nie priamo Hala B.
// Hlavne nech sa tam objavia aj dake pekne VIP slecny
Len pripomeniem, ze PvD bude v Prahe 17.4.2009: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanec ... n-dyk.html