Mam asi "mensi" problem. Nejde mi Mechanika na PC a fyzicky neni zla lebo pod biosom normalne bootuje Win CD ... ale ako nahle nabehne Windows tak mi ju nezobrazi a nereaguje na CD v mechanike. V Device manageri je nainstalovana a je pri ostatnych mechanikach lenze je s vykricnikom (obr 04.jpg) cize nepracuje spravne.
Dal som odstranit driver a nanovo detekovat (obr 01.jpg) ale spravi to iste a Win mi ohodnoti ako "zlyhanie" (obr 02.jpg,03.jpg). Na internete som driver k mechanike nenasiel a neviem ako to mimo formatu PC riesit ... ak viete niekto tak poradte. Diky
DVDRW mechanika - problemy
-
soro88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ona je uz asi 3mesiace stara ... ale normalne ide pod dosom ... a vymontovat a nahodit ju mozem aj doma ... ale ona ide ... neni s nou problem len driver sa mi doje*al a neviem ako to spravne nahodit znova lebo driver k mechanike som nenasiel. Ona isla ale potom zrazu vkladam CD do mechaniky a zistim ze ju nemam v Tento Pocitac ... a ked som kukal Device Manager tak tam vypisalo tu kravinu ako je na screenshotoch ...Fuxxo napísal:zaujimave. je nova? alebo sa ti to stalo po preinstalovani XP/Vista? skus zajst ku nejakemu kamosovi a pripojte ju do jeho PC, ci ju spravne nainstaluje...