"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Menojenanič
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Menojenanič »

My ich u nás v obchode máme :D skoč sem :lol:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

alebo ta sutaz,ze Detske Nike,ci ako sa to volalo.vzdy v sobotu doobeda to chodilo na Stv 1
Dodger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dodger »

neviem ako vy, ale my keď sme boli malí, robili sme si pluvátka z balónov a z toho tvrdého papiera na čom býva namotaný toaletný papier a potom sme sa obstrelovali jarabinou.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Stoporko napísal:dnešný Termix už nie je čo to bývalo (kto jedol originál, pochopí) ž má takú práškovú alebo neviem akú príchuť... bývalo to iné... a originál bol len kakový... žiadna vanilka, jahoda a ja neviem čo všetko možné... a to neskutočne na fifu otváranie toho veka... :D
Nesúhlasím! Originál termix bol buď kakaový alebo aj vanilkový. Tie odvodeniny ako jahoda a pod. vznikli neskôr. O tom, že dnes nie sú také dobré ako vtedy, tu nie je o čom. Nedá sa to porovnať. Toto čo kúpiš dnes sa na termix len hrá.

//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 8:34 )
Dodger napísal:neviem ako vy, ale my keď sme boli malí, robili sme si pluvátka z balónov a z toho tvrdého papiera na čom býva namotaný toaletný papier a potom sme sa obstrelovali jarabinou.
my sme tomu hovorili gumypaľka :) A ostreľovali sme sa s jarabinou, alebo s maslovkami (hloh). Keď došli maslovky, prišli na rad šípky, a toto dostať do hlavy, pomaly otras mozgu :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. termix bol kakaový alebo vanilkový (keď mama kúpila vanilkový termix, vždy som si do neho dal granko a zrobil som si z neho kakaový).. inak potom neskôr prišla taká kakaovo-jahodová pena, ktorá bola podobne balená ako termix.. tá bola tiež dobrá..

;)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja si pamtam,len na cokolodavy (kakaovy?) termix.vanilkovy som poznal len Milacik
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

taurus666 napísal:ja si pamtam,len na cokolodavy (kakaovy?) termix.vanilkovy som poznal len Milacik
tak kakaovy bol jednoznacny spotrebak :-) ten isiel najviac ... vanilkovy bol len taky slabsi derivat a najhorsi bol jahodovy, tym isli termixy do ahoj ...
DaNiX64
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DaNiX64 »

Dodger napísal:neviem ako vy, ale my keď sme boli malí, robili sme si pluvátka z balónov a z toho tvrdého papiera na čom býva namotaný toaletný papier a potom sme sa obstrelovali jarabinou.
aaaa spľuvátka :D ... to boli časy, heh. Ja to ešte mám doma niekde v skrini
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

DaNiX64 napísal:aaaa spľuvátka :D ... to boli časy, heh. Ja to ešte mám doma niekde v skrini
Joo, my sme tu volali tuším pukatka, nie pľuvatka.. xD Fajne to bolo, ostreľovať sa.. sem-tam aj nejaký incident ale dalo sa heh..
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Ľudia, neviem, či to tu už bolo, ale pamätáte si také tie s ružové žuvačky Pedro? a zubnú pastu Perličku? :oops:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Pantinela napísal:Ľudia, neviem, či to tu už bolo, ale pamätáte si také tie s ružové žuvačky Pedro? a zubnú pastu Perličku? :oops:
Este bolo aj BaJaJo-tam boli obrazky z rozpravkami, ale najprv sa muselo par krat prejst ceruzkou, az potom sa obrazok ukazal a hadali sme, z akej rozpravky to je. Dalsie boli take modre/zelene?/, chutili pepermintovo a na obale bol snehuliak. Ako sa volali si uz nespomeniem.
Ale Pedro bolo samozrejme :smt112 hlavne, ked boli v ustach 3 naraz :lol:
Menojenanič
Expert
Expert

Pamätáte si na čierneho princa?tie oplátky s penou v čokoláde :) to bolo dobré :oops:
brm
Darca
Darca

Menojenanič.. podľa mňa to bolo hnusné.. a inak.. ešte stále to predávajú v obchodoch, akurát už na to nechodia reklamy ako pred vyše 10 rokmi..
Menojenanič
Expert
Expert

U nás nikde v kraji som to nevidela roky...asi to neobjednávajú... :?
brm
Darca
Darca

Myslím, že som to minule videl v Tescu..
http://www.chocolateproducts.eu/?cont=papier
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

V tych rokoch som vela sledoval TV stanicu Cartoon Network a oblubene serialy boli Cow and chicken, 2 Stupid dogs, Dexter labolatory, Tom a jerry, Ed Edd Eddy, Johny Bravo atd...

:D
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

alebo co som chodil tak v rokoch 92-98 do videopozicovne,hlavne VHSky od Intersonicu.vzdy som pozrel zadnu stranu,a ked to malo napisane ze mladezi do 12 let nevhodne tak to bolo ako v dnesnej dobre co su oznacene od 18,no a ked tam bolo mladezi do 16 let nevhodne,tak to bol zarucene dobry film :P
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

A pamätáte si na tie doboštičky Kukuruku? (Kukuruku, šťastie nové, orieškové aj kakaové...:D )
Prílohy
koukou-roukou-kuku-ruku.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je fajn ze si spominame, ale fakt ut musia byt niektore veci tak vela krat? :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

A vy ste si nedávali na bicykle tie rapčatká či ako sme to volali? proste odstrihnutý pásik z kelímku nejakého.. a taký brutálny zvuk to vydávalo.. sme na tom fičali celé sídlisko.. Dávalo sa to nejak do špicov.. už presne nepamätám jak..

Edit: Wtf to je čo za cenzúra? (š.p.i.c.o.v)
Napísať odpoveď