Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
+ pisomka z mor ho, ak si dobre myslim, tak by to mohla byt dvojecka... bol by som max. spokojny...
- zas nechapem velmi matike... cize zas sa netesim na ziadnu hodinu...
- zajtra pisomka z TVP, nic neviem samozrejme, ucit sa mi tiez nechce
+ aspon si pojdem pre listky na hokej a ptm uz len tyzden...
- zas nechapem velmi matike... cize zas sa netesim na ziadnu hodinu...
- zajtra pisomka z TVP, nic neviem samozrejme, ucit sa mi tiez nechce
+ aspon si pojdem pre listky na hokej a ptm uz len tyzden...
-
MaSterS
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
- za 3-4 hodiny musím urobiť ešte 2 portréty a nemám papier
- dochádza cígo
+ - nespím druhú noc. predošlú som robil referát ktorý dopadol napč takže som sklamal jedného človeka pre ktorého som to robil
+ ráno si všetci na fóre budú myslieť že som kretén by vypisujem bludy ale čo už keď sa nemám s kým rozprávať. Všetci na koleji spia alebo to niesú. Svine. a plus je to preto lebo ani neviem prečo.
+ dnes mám posledný deň školy. Potom začínam 9.2. zas
- mám už len 7 davidoffkou. pred portrétom jednu, po portréte jednu. To sú 4ry. a ešte cestou na žrádlo a záchod si zapálim. omg čo to so mnou je. Som riadny droger

- dochádza cígo
+ - nespím druhú noc. predošlú som robil referát ktorý dopadol napč takže som sklamal jedného človeka pre ktorého som to robil
+ ráno si všetci na fóre budú myslieť že som kretén by vypisujem bludy ale čo už keď sa nemám s kým rozprávať. Všetci na koleji spia alebo to niesú. Svine. a plus je to preto lebo ani neviem prečo.
+ dnes mám posledný deň školy. Potom začínam 9.2. zas
- mám už len 7 davidoffkou. pred portrétom jednu, po portréte jednu. To sú 4ry. a ešte cestou na žrádlo a záchod si zapálim. omg čo to so mnou je. Som riadny droger