Platite za svoju babu v podniku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Loomy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Loomy »

cmuk55, no ja si myslim ze od nej to nebolo uplne v pohode ze na teba vybafla doplat to ale od teba bolo este horsie ze si to nedoplatil. podla mna ste to obaja prehnali a fest sa k sebe nehodite (ako hovoris stale sa hadate atd). mal si to normalne doplatit, zahrat toho co je pri prachoch a potom medzi 4 ocami jej to vysvetlit ze sa ti to nepaci ked to na teba tak hovori a ze nie si jej poskok. tak by som to riesil ja. ja napriklad svojej priatelke vsetko platim ale viem ze ona nema peniaze ani nebrigaduje ale chcela by. tak mozno sa jej cez leto neico podari. a nerobim z toho big deal, proste je to tak a neriesim. ine veci su dolezite ako peniaze. peniaze su len prostriedok. ale keby ma niekto zneuzival tak samozrejme ani ja uz s tym clovekom nikam nejdem a ked idem tak sa rovno spytam ci ma peniaze a ci necaka ze jej/mu budem platit ja. ale ja take problemy fakt nemam :) juj som sa rozpisal sry :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Podla mna to svedci o povahe dotycnej. Ked uz sa neobtazuje spytat - kto to zaplati?, alebo v pripade, ze nema peniaze - zaplatis to? To znie uz trochu prijatelnejsie, aj ked je v oboch pripadoch jesne, na koho to padne. Ale hentaky rozkaz musi vytocit kazdeho. A este ked ma z toho velku srandu, to ako keby si v duchu hovorila 'vsak na to ta mam.'
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

no zas ja platim kazdej babe s ktorou idem niekam.. aj ked ideme já a viaceri baby tak platim ja nevem preco ale neznasam ked vidim babu ktora ide somnou a plati zatial sa mi stalo len 1x ze som nehal babu platiť a to ked som sel s dvoma babami na pizzu nevem preco som ich nechal platit asi vtedy som bol mimo...
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

Blackangel napísal:no zas ja platim kazdej babe s ktorou idem niekam.. aj ked ideme já a viaceri baby tak platim ja nevem preco ale neznasam ked vidim babu ktora ide somnou a plati zatial sa mi stalo len 1x ze som nehal babu platiť a to ked som sel s dvoma babami na pizzu nevem preco som ich nechal platit asi vtedy som bol mimo...
nebol si mimo,nevycitaj si to je to upne normalne :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Blackangel gentlemanstvo je fajn, ale zas to neprehanaj...

Keby ti vadilo ak za seba plati priatelka, tak to este pochopim, ale platit vsetkym babam do jednej, to kapku prehanas (ak teda nie si ten, ktory sa prihlasil o tych 11 milionov z lota)
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

ako platit za baby v podniku to sa ako tak da, aj sem tam na pizzu poyvat ale netreba to prehanat.. ak v tom planujes pokracovat, byt tebou podam si dalsi tiket na lotto :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No tak to hej, tiez obcas pozvem kamaratku ked sa vyskytneme v tom istom podniku, alebo zatiahnem pizzu kamoske s ktorou som sa rok nevidel, ale nie vzdy a vsade...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Ja sa snazim povacsine zaplatit... a nemam s tym problem ziadny... Dakedy sa vyskytne ze zaplati frajerka.... ale zeby to robilo nejake rozboje tak to ee
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Blackangel gentlemanstvo je fajn, ale zas to neprehanaj...

Keby ti vadilo ak za seba plati priatelka, tak to este pochopim, ale platit vsetkym babam do jednej, to kapku prehanas (ak teda nie si ten, ktory sa prihlasil o tych 11 milionov z lota)
tha ves co ja nwm nemozem vidiet ked baba platii a idem snou.. :( no tak s penazmi nemam problem i ked nepracujemm rodicia mi daju ale musim sa ucit
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

podľa mňa sa učíš málo :twisted:

a chcem vidieť tvoj príspevok v tejto téme a pravdu http://www.hojko.com/myslite-si-ze-poke ... 08372.html

Ale poďme k téme. Nič netreba preháňať. Ale všetko má svoje medze. Nerozhadzuj peniaze len tak, ženy si vedia na to rýchlo zvyknúť. Aby si nedopadol tak, že ťa budú využívať.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

niektore baby stoja na tom ze stale ma platit chalan! a to si myslim ze je pomylene.. ale myslim ze to vacsinou tie co cakaju fajnovu karu,a plny pudelár :D
dj-predator
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dj-predator »

nooo takze velmi dobra otazka toto....
-je u mňa samozrejmosť že platím ja ale...
-teraz mám priateľku a niekedy jej trošku adí keď stále platím ja takže myslím že dva krát teraz platila ona..takže sa tak viac menej striedame,no mne nerobí problém platiť veď ju predsa ľúbim :wink:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

zo zaciatku ano jasne..to je slusnot ak ju niekam pozvem...ale ak uz mate vztah tak si myslim ak niekam idete tak urcite by to nemal platit stale len chlapec...
emma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emma »

ja napriklad nemam rada,ked za mna plati chalan..vacsina tu hovori o tom,ako su baby na to zvyknute..nevravim,ze nie,ale su aj vynimky..vid ja:-D..a tak sa pripominam:-D...nvm..ja mam skor opacny problem..moj chalan mi nechce dovolit zaplatit za seba abo za oboch..
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:podľa mňa sa učíš málo :twisted:

a chcem vidieť tvoj príspevok v tejto téme a pravdu http://www.hojko.com/myslite-si-ze-poke ... 08372.html

Ale poďme k téme. Nič netreba preháňať. Ale všetko má svoje medze. Nerozhadzuj peniaze len tak, ženy si vedia na to rýchlo zvyknúť. Aby si nedopadol tak, že ťa budú využívať.
mas tam prispevok

k téme: Ja wem ze to nemam prehanat ale já som taky ked vidim babu platiť ktorú idem snou tak sa necitim dobré mam same vycitky... ale tak chodim len s nekym koho dobre poznám.. ale chodim aj s nekym koho moc dobre nepoznam ale pozwem ho len 1-3x a wem ci ma vyuziva... lebo sa mi stalo ze sa ma baba spytala ze platis ty ci ja? no tak snou som potom uz nesiel.. alebo pri plateni bola ticho hmm to nemam rad.... kamosky robia tak ze ma predbehnu pri plateni ale ja vzdy powem tomu predavacovi ze prepacte ale ja som si to objednal tak platím ja:D no chudenky:D
fifika171
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fifika171 »

hm.m.m...moj osobny nazor je taky ze baby by nemali byt naucene alebo nemali by sa spoliehat nato ze chlap resp. chalan :) zaplati co si milejdi rozkaze na tanierik....mozno je to fajn...niekedy ..sem tam..ked chalan sam navrhne ze pozyva na veceru alebo na pivo.nwm nikdy som si nenahovarala ze to za mna zacvaka chalan.ked chcem ist na pivo od mami vzdy aspon nejake to € vydudrem:Dhehe...stava sa aj ze pozvem ja.ked mam prachy vobec mi to nerobi problem.alebo este aj to je dobre riesenie ze kazdy si zaplati swoje:)....no coo uz ved je predsa financna kriza :smt001 :salala:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

si spomínam ešte na časy na strednej škole, keď som chodil s jednou babou a vždy sme sa pretekali v tom, kto bude platiť. Napríklad som šiel na záchod a ona hneď šla zaplatiť. Alebo som zase ja zavolal ju vonku fajčiť (chodievali sme do podniku, kde sa nefajčilo) a samozrejme som sa snažil dofajčiť ako prvý, aby nestihla ona zaplatiť prvá. Nikdy nechcela, aby som platil len ja a samozrejme ma štvalo ak zaplatila ona. Väčšinou však zaplatil každý svoje alebo aspoň prispel nejakou sumou, vždy v rámci finančných možností.
valky-saky
Amateur
Amateur

Re: Platite za svoju babu v podniku?

Príspevok od používateľa valky-saky »

c.a.r.n.e. napísal:ako je to u vas s platenim? myslim tak ked ste niekde s holkou v podniku na pive/kavicke atd...vela bab to bere ako samozrejmost...co si o tom myslite?
no u nas som takmer vzdy platil ja.. a nerobilo mi to probleem...no nakoniec som sa dostal do finacnich problemov..a ona ma svoju rodinu a ja svoju... a moja neni tak natom jak ta jej....a som jej vysvetlil aj moju situaciu..ako to je....no aj tak by som stale platil ja...len ked sa hadala..tak platila ona...ale v restikach a tak som platil ja:P no problem
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

niektoré baby vrcholne neznášajú, keď za nich má človek platiť, niektoré neznášajú, keď im človek nezaplatí... ja osobne platím za seba. za ňu len v prípade, že sme šli niekam na čaj/kolu. nepotrebujem si ju kupovať drahými jedlami/drinkami, ako to robilo 100 chalanov predomnou - radšej predám seba :wink:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Noo ja som človek večne bez penazí =)) takže =D buď platim sam za seba alebo aj baba za mna =D ale ja sa zato nehmabim xD
Napísať odpoveď