Platite za svoju babu v podniku?
cmuk55, no ja si myslim ze od nej to nebolo uplne v pohode ze na teba vybafla doplat to ale od teba bolo este horsie ze si to nedoplatil. podla mna ste to obaja prehnali a fest sa k sebe nehodite (ako hovoris stale sa hadate atd). mal si to normalne doplatit, zahrat toho co je pri prachoch a potom medzi 4 ocami jej to vysvetlit ze sa ti to nepaci ked to na teba tak hovori a ze nie si jej poskok. tak by som to riesil ja. ja napriklad svojej priatelke vsetko platim ale viem ze ona nema peniaze ani nebrigaduje ale chcela by. tak mozno sa jej cez leto neico podari. a nerobim z toho big deal, proste je to tak a neriesim. ine veci su dolezite ako peniaze. peniaze su len prostriedok. ale keby ma niekto zneuzival tak samozrejme ani ja uz s tym clovekom nikam nejdem a ked idem tak sa rovno spytam ci ma peniaze a ci necaka ze jej/mu budem platit ja. ale ja take problemy fakt nemam
juj som sa rozpisal sry 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna to svedci o povahe dotycnej. Ked uz sa neobtazuje spytat - kto to zaplati?, alebo v pripade, ze nema peniaze - zaplatis to? To znie uz trochu prijatelnejsie, aj ked je v oboch pripadoch jesne, na koho to padne. Ale hentaky rozkaz musi vytocit kazdeho. A este ked ma z toho velku srandu, to ako keby si v duchu hovorila 'vsak na to ta mam.'
-
Blackangel
Light Star
no zas ja platim kazdej babe s ktorou idem niekam.. aj ked ideme já a viaceri baby tak platim ja nevem preco ale neznasam ked vidim babu ktora ide somnou a plati zatial sa mi stalo len 1x ze som nehal babu platiť a to ked som sel s dvoma babami na pizzu nevem preco som ich nechal platit asi vtedy som bol mimo...
-
darebak
Medium Expert
nebol si mimo,nevycitaj si to je to upne normalneBlackangel napísal:no zas ja platim kazdej babe s ktorou idem niekam.. aj ked ideme já a viaceri baby tak platim ja nevem preco ale neznasam ked vidim babu ktora ide somnou a plati zatial sa mi stalo len 1x ze som nehal babu platiť a to ked som sel s dvoma babami na pizzu nevem preco som ich nechal platit asi vtedy som bol mimo...
-
Blackangel
Light Star
tha ves co ja nwm nemozem vidiet ked baba platii a idem snou..Fabo napísal:Blackangel gentlemanstvo je fajn, ale zas to neprehanaj...
Keby ti vadilo ak za seba plati priatelka, tak to este pochopim, ale platit vsetkym babam do jednej, to kapku prehanas (ak teda nie si ten, ktory sa prihlasil o tych 11 milionov z lota)
podľa mňa sa učíš málo 
a chcem vidieť tvoj príspevok v tejto téme a pravdu http://www.hojko.com/myslite-si-ze-poke ... 08372.html
Ale poďme k téme. Nič netreba preháňať. Ale všetko má svoje medze. Nerozhadzuj peniaze len tak, ženy si vedia na to rýchlo zvyknúť. Aby si nedopadol tak, že ťa budú využívať.
a chcem vidieť tvoj príspevok v tejto téme a pravdu http://www.hojko.com/myslite-si-ze-poke ... 08372.html
Ale poďme k téme. Nič netreba preháňať. Ale všetko má svoje medze. Nerozhadzuj peniaze len tak, ženy si vedia na to rýchlo zvyknúť. Aby si nedopadol tak, že ťa budú využívať.
-
dj-predator
Amateur
-
twardykamen
Medium Professional
-
Blackangel
Light Star
mas tam prispevokpinco napísal:podľa mňa sa učíš málo
k téme: Ja wem ze to nemam prehanat ale já som taky ked vidim babu platiť ktorú idem snou tak sa necitim dobré mam same vycitky... ale tak chodim len s nekym koho dobre poznám.. ale chodim aj s nekym koho moc dobre nepoznam ale pozwem ho len 1-3x a wem ci ma vyuziva... lebo sa mi stalo ze sa ma baba spytala ze platis ty ci ja? no tak snou som potom uz nesiel.. alebo pri plateni bola ticho hmm to nemam rad.... kamosky robia tak ze ma predbehnu pri plateni ale ja vzdy powem tomu predavacovi ze prepacte ale ja som si to objednal tak platím ja:D no chudenky:D
-
fifika171
Novice
hm.m.m...moj osobny nazor je taky ze baby by nemali byt naucene alebo nemali by sa spoliehat nato ze chlap resp. chalan
zaplati co si milejdi rozkaze na tanierik....mozno je to fajn...niekedy ..sem tam..ked chalan sam navrhne ze pozyva na veceru alebo na pivo.nwm nikdy som si nenahovarala ze to za mna zacvaka chalan.ked chcem ist na pivo od mami vzdy aspon nejake to € vydudrem:Dhehe...stava sa aj ze pozvem ja.ked mam prachy vobec mi to nerobi problem.alebo este aj to je dobre riesenie ze kazdy si zaplati swoje:)....no coo uz ved je predsa financna kriza

si spomínam ešte na časy na strednej škole, keď som chodil s jednou babou a vždy sme sa pretekali v tom, kto bude platiť. Napríklad som šiel na záchod a ona hneď šla zaplatiť. Alebo som zase ja zavolal ju vonku fajčiť (chodievali sme do podniku, kde sa nefajčilo) a samozrejme som sa snažil dofajčiť ako prvý, aby nestihla ona zaplatiť prvá. Nikdy nechcela, aby som platil len ja a samozrejme ma štvalo ak zaplatila ona. Väčšinou však zaplatil každý svoje alebo aspoň prispel nejakou sumou, vždy v rámci finančných možností.
-
valky-saky
Amateur
Re: Platite za svoju babu v podniku?
no u nas som takmer vzdy platil ja.. a nerobilo mi to probleem...no nakoniec som sa dostal do finacnich problemov..a ona ma svoju rodinu a ja svoju... a moja neni tak natom jak ta jej....a som jej vysvetlil aj moju situaciu..ako to je....no aj tak by som stale platil ja...len ked sa hadala..tak platila ona...ale v restikach a tak som platil ja:P no problemc.a.r.n.e. napísal:ako je to u vas s platenim? myslim tak ked ste niekde s holkou v podniku na pive/kavicke atd...vela bab to bere ako samozrejmost...co si o tom myslite?
-
SmrtiKridlo
Medium Expert