Milovat niekoho ale aj tak druha strana nejavi zaujem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Milovat niekoho ale aj tak druha strana nejavi zaujem

Príspevok od používateľa Blackangel »

podla vás má zmysel behať za holkou ktorá vás nechce?

ja som mal rad 1 holku v pohode začalo sa tým že sme spolu sedávali v skole na gauči a kecali. Začala sa mi strašne páčiť. časom som jej povedal čo k nej cítim povedala mi že ma má rada ako kamoša nič viac od vtedy už menej spolu komunikujeme bol som do nej zbláznený každí moji kamoši/ky to vedeli chodili za nou aby sa porozprávali.. neviem jak to dopadlo :D ale v skole bol ples chcel som sa jej spýtať či by šla so mnou ale nedalo sa z iných tried(šťastie pre mňa pretože by som nenašiel odvahu sa jej to spýtať) no na plese som jej dal krásnu ružu co sa veľmi hodilo k jej šatám.. podakovala sa mi povedala že som milý no a hádajte čo spravila s tou ružou ? vyhodila ju pod stôl bol som totálne mimo ked som to zistil od vtedy už s ňou nekomunikujem ani si spolu nepíšeme ignorujem ju ako sa dá.

myslíte že som dobré spravil alebo ?
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

no teda mna by to neskutocne nasralo keby toto spravilo dievca :shock: urcite si spravil dobre ze s nou uz nekominukujes ale urobil si zle ze si jej vobec tu ruzu dal :P
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Dobre si spravil. A ešte niečo, keď toto spravila nemá cenu nielen o ňu bojovať, ale ani ona. :wink:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

spravil si dobre a cenu to nema. pokial o teba holka nema zaujem a nedava ti aj ked len malo najavo ze by mala zaujem je to zbytocne...nevtirat sa zenam...zeny sa musia vtirat tebe ;)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ked nie je zaujem z druhej strany tak nema cenu sa o nieco snazit... ked hovoris ze ste spolu casto kecavali tak mozno si sa jej mohol priamo opytat ze preco tu ruzu zahodila pod stol.. mozno to nebola jej vina :) inak ak ju uz dlho ignorujes mozno je aj tak uz neskoro
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

taka holka si ta nezasluzi a tu by som ani neoplul keby urobila toto...ale ja som zazil nieco podobne,ked ma holka nemala za nic viac ako kamarata a vodila ma iba za nos...to holky maju vacsinou rady ked sa javi o nich zaujem ale nevedia ani co cinia,ked sa zahravaju s niekoho citmi :? ...trvalo mi dost dlho kym som sa z toho dostal a pocas toho som zistil ze ta hplka si ma proste nezasluzi,resp. ze ja si zasluzim lepsiu....a to sa tyka aj tvojho pripadu...kasli na nu,najdes si lepsiu,ktora o teba bude stat a nebude ako tato ani neviem ako to nazvat ked spravilo to co si napisal :wink:
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

uplne suhlasim s djextreme, cista pravda, zazil som podobne. snazil som sa ako cvok, chodil som za nou, daval som love na benzin, velakrat som ju pozval aj na cokoladu a podobne a taktiez z jej ust zaznela ta "mila" veta : zostanme radsej len kamaratmi...odvtedy do mna akokeby blesk udrel, vysral som sa na to,pretoze to nemalo zmysel a uvedomil som si ze chodit za nou alebo trapit sa pre nu nema ani najmensi zmysel :idea:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jedna moja múdrosť: žiadny človek ti nestojí za to aby si robil zo seba kk.ta (všetko ma svoje hranice)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Namyslené dievčatá.. problém aj našej triedy.. s tou ružou úplne hrozné gesto.. to aj keby mi ju dal chlapec a bol do mňa zaľúbený tak ju nehodím pod stôl ale ukážem mu, že ho rešpektujem, nech je všelijaký.. (nie, nie som gay, toto bol príklad).. na takú sa vykašli a nájdi si niekoho iného, niekoho lepšieho, s dobrým srdcom..
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no a ked pride za mnou a sa ma spyta ze preco ju ignorujem ? čo powem ? bo sa jej ani nezdravim ked ideme okolo a taq...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ze nech porozmysla.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

hod ju pod stol :lol: (joke)

tak ako povedal fabo :wink:

alebo ak mas chut, opytaj sa jej na tu ruzu, co to malo byt.. (mozno to bol omyl, spadla jej, nevedela ju najst, kamaratka nejaka ju tam hodila, nikdy nevies)
mozno si jej neni az tak ukradnuty, ako si niektori myslia, ked sa ta pyta preco ju ignorujes, no nie je vylucene, ze maju pravdu..
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

DeFeAt napísal:hod ju pod stol :lol: (joke)

tak ako povedal fabo :wink:

alebo ak mas chut, opytaj sa jej na tu ruzu, co to malo byt.. (mozno to bol omyl, spadla jej, nevedela ju najst, kamaratka nejaka ju tam hodila, nikdy nevies)
mozno si jej neni az tak ukradnuty, ako si niektori myslia, ked sa ta pyta preco ju ignorujes, no nie je vylucene, ze maju pravdu..
to mas pravdu... ale ves ona neve otom ze wem ze dala prec tu ruzu.. to sa jej mam povedat ze? ako sa má ruza?:DDD
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Blackangel napísal:to mas pravdu... ale ves ona neve otom ze wem ze dala prec tu ruzu.. to sa jej mam povedat ze? ako sa má ruza?:DDD
a ty si videl ze to ona dala prec alebo na zaklade coho takto uvazujes?
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Haslerka napísal:a ty si videl ze to ona dala prec alebo na zaklade coho takto uvazujes?
//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 16:47 )
Blackangel napísal:no nie nevidel.. ale moja spoluziačka ju videla ako jej to"vypadlo z ruky"(pustila) a potom ked odisla tak spoluziacka zobrala a mi ju dala...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak ale nemáš 100% istotu že to spravila naschvál.. možno išla tancovať a nemala kde ružu položiť, lebo na stole bolo pitie atď. a nechcela tam prihadzovať bordel.. ja mám napr. tiež v škole keď som nejaké veci na zemi, lebo lavica je na mňa malá.. Ale keď si si istý, že to tam hodila, aby prejavila nezájem, proste ju ignoruj.. keď sa Ťa spýta, prečo sa s ňou nebavíš, odpovedz jej to, čo radili hore..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A je rozdiel zobrať ružu, poďakovať za ňu a potom ju hodiť pod stôl. Alebo keď jej tá ruža spadne a zabudne na ňu, atď. Takže nemôžme posúdiť, lebo sme to nevideli. A keď je podľa tej prvej možnosti, tak platí to, čo som napísal vo svojom prvom príspevku... :)
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

Mňa by len strašne zaujímalo ako je možné že si baby takto vážia sice len maličkosti no hodiť pod stôl :? že nie ďakujem ako toto je podla mňa vrchol drzosti. Reči že možno si ju tam odložila tak to asi ťažko alebo že jej vykĺzla (aká strašná náhoda čo) skúste i povedať baby kedy ste si odložili kvety pod stôl ha. A zabudol som dodať kedy ste si zabudli kvety to je podla mňa fakt blbosť.

Ale Ty ju pekne krásne ignoruj a keď sa bude pýtať tak sa fakt opýtaj na tú ružu že ako sa má, to je geniálne uvidíš ako kyslo sa zatvári.

Sú veci ktoré sa fakt nepatria a jednou z nich je odmietnutie kvetov alebo iných drobností to sa nerobí. Vrchol arogancie voči druhej osobe nech sme akí sme.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

A nebola opitá keď jej tá ruža vypadla? :wink:
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

fuu vsetci sa snazite ho odradit... to nee akozee sice je pravda ze ta baba evidentne nejavi vacsi zaujem ale to neznamena ze ho dakedy v buducnosti nebude mat :wink:
s toho vyplyva ze sa jej musis zapacit, asi tak aby vzdy ked pojdes okolo zavadila o teba pohladom, aby na tebe nieco skumala tym pohladom... cize skor by som povedal asi tak zeee by si sa mohol chvilku o nu prestat zaujimat pretoze ak toto co pises robis dobre dlho a zrazu prestanes, tak jej zacnes "chybat" ano vyznie to cudne ale je to tak... vela krat to pomaha :wink: a ked sa jej ces zapacit tak vlastne zacnes odznovu, ale uplne... teda mohol by si trebars o seba viac dbat... sice neviem ako vyzeras abo ako vonias ae sak sa chapeme hadam :) a jasne ze ked ona niekedy pride sama od seba alebo nieco podobneho nezabudni zadret daky kompliment abo cosik podobneho, NESMIES pred nou rozpravat vulgarne to sa jej pravdepodobne nepaci... mozno mozes skusit dake ine ucesy... trebars vlasy nagelovat abo co... mozes experimentovat...
a ostatny pls nesp**te ma za to co pisem... dakujem :D
Napísať odpoveď