Úprava fotky
Úprava fotky
Dobrí ľudia, prosím vás, nenašiel by sa niekto, kto by vedel nejakým zázračným spôsobom vo photoshope, coreli alebo hocjakým iným zázrakom upraviť takúto fotku? Potrebovala by som vymazať tie škvrny a fliačiky a vzduchovú bublinu z pozadia a zjednotiť pozadie v tom jednom odtieni. Veľmi by mi to pomohlo, nakoľko ja som na takéto veci dosť ľavá
a ušetrili by ste mi kopec sĺz a vulgarizmov 
aka stoka? no usri predsaPantinela napísal:aká stoka?ale keď tu vydržíš ty, tak to hádam aj ja zvládnem
ďakujem, za radu, veď mňa to možno prejdeSheep napísal:aka stoka? no usri predsaja tu uz skoro nic nepisem, a vacsina mojich prispevkov pochadza este z doby stareho fora, ked tu bol warez a menej prazdnych bedni
ale zvyknes si, kazdopadne vidim ze si tu 3 dni a mas skoro 50 prispevkov, takze netrav tu vela casu, je to zbytocne, ako vsetky taketo weby
prajem ti to ale narazis na hovadiny ako LVP a podobne a hned mas tam tonu postovPantinela napísal:ďakujem, za radu, veď mňa to možno prejdeProblém je ten, že cez deň momentálne makám pri pc a v noci nemôžem spať
a takto to dopadlo... už len čakám, kedy to tu zatvoria, lebo spamujem vlastnú tému
a okrem toho, som žena, keď nemôžem rozprávať, musím aspoň písať
![]()
(btw, o karmu sa bat nemusis tu ti budu davat automaticky uz len preto ze si holka)
no ja som si tu už všimla všimnúť, že zrejme patrím na tomto fóre medzi ľahký vekový nadpriemer, ale dá sa tu na poniektorých veciach zabaviť, a ako som sa presvedčila, sú tu aj ľudia, ktorí toho vedia viac než ja
, hoci niektoré veci tu fakt treba brať s rezervou
(inak, z tej karmy si ja vrásky teda nerobím
)
(inak, z tej karmy si ja vrásky teda nerobím