divne sa chovajuce mechaniky v pc,pls help
divne sa chovajuce mechaniky v pc,pls help
takze opisem moj prblem, dvd napalovacka nebrala cd r iba dvd r, hned ma napadlo ze je chybna mechanika, tak som vymenil druhu , len cd r mechaniku, ale ta sa spravala rovnako ale podarilo sa mi s nou preistalovat windows, ale i po preistalovani problem s cd r mediami pretrvava, takze mchanikou to nebude ani zavirenym windowsom, mna napadla chybna doska alebo ak ma niekto iny napad pls poradte, problem je teda ze dvd funguju ale cd r media nie, logicky by nemal ist naistalovat ani window ked ze je na cdr ale ten siel, skratka dilem diky za pomoc 
-
jaroslavzatko
Medium Expert
xx
momentalne mam tiez podobny problem na notebooku,,,cd necita(niektore ano),,,ale napali ich v poriadku,,,DVD ziaden problem,,ale mam ju uz 3 roky, takze je vcelku mozne, ze odchadza,,,preinstalovat win zatial nemozem kvoli licencii jedneho programu
u mna je nieco ine chybne lebo, som vymenil 5 funkcnych odskusanych mechanik (samozrejme postupne
) a vsetky sa chovali rovnako a ta mechanika sa v druhom pc chovala normalne co nejde na tom. takze chyba bude niekde v doske alebo niekde inde, nevie niekto presnejsie? mechaniku som vylucil, este ma napada datovy kabel len neviem dvovod preco by sa mu malo nieco stat, nepocul som zatial aby sa datovy kabel pokazil bez fyzickeho poskodenia. i ked v jednom pc som vymenil a prave to bola chyba, len tu bedna nebola otvarana , inak netusim co ine by mohlo byt
Ty mas asi vistu? aleo skin lebo ako xp mi to nepripada, ja tam take nastavenia ako ty nemam, na tom pc je xp profesional, ukazka na obrazku, (oznacene moje ) ale myslim ze s tymi nastaveniami to aj tak nema nic spolocne, pokial ta chyba vznikla tak, ze vsetko fungovalo len zrazu prestalo citat cd r, nepomohla ani preinstalacia windowsu, takze chyba bude asi fyzickeho (hardwarova)charakteru nie softwarova, inak by to reinstal odstranil, ale diky za dalsi napad