Viete kreslit ?
Tak ja chodim na vytvarku uz jedenasty rok a celkom ma to bavi a dalo mi to do zivota vela. Mam super ucitelku, ktora nas zacala ucit zaklady perspektivy uz v piatej triede a od vtedy ma to bavi. Teraz pracujem na ceruzokresbe portretov a predmetov ( na precvicenie presnosti a tak, ved viete - trening na vysku) a ked mam viacej casu, tak nahadzujem daco surrealisticke - nieco na styl Salvadora Daliho. Teraz je uz vonku teplo, tak idem zacat chodit kreslievat namestie - celkom haluz ...
-
lekoklatik
VIP
O 7 hodín musím odovzdať 5 portrétov. Tento som dokončil pred pár minútami a začal asi pred hodinou 
btw to som ja
Ma fruxo poprosil aby som ho nakreslil. Bol to pokus. Pre mňa 90% neúspešný. Fruxo dám si ťa na plochu a budem sa na teba denno denne pozerať ako sa pozerám na seba
Mi to nejakého týpka iného pripomína
dpč. sry
Ale druhý portrét na dnes. Už len 3. Aaach
Prepáč fizz... Tiež ťa nakreslím možno časom ešte raz.
Už nebudem kresliť celebrity o 3-tej ráno
Ešte 2 potréty a môžem sa obliekať do školy. Horšie je že mi už dochádzajú cigarety. dpč. Teraz by sa mi hojko tie prachy z kina zišli
btw na živo vyzerajú tie potretý omnoho živišie. Neskôr to možno preskenujem. Teraz je to len mobilom...
kks mne už dobre hrabe. Píšem to sem akoby to absolutne každého zaujímalo. Už mi hrabe. sry...
časom sa snáď zoorganizuje súkromná vernisáž hojko pokusov. lol.
//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 5:40 )
Rozhodol som sa že keďže tým že kreslím neustále, som unavený a neviem čo kvalita rapídne klesá. A tak urobím len 4ry a ten piaty nejak obkecám. aaa. dpč. šak kukni posledný. otras hnus fuj. Už som ho takmer ani nevnímal. Nevnímal som proporcie a tak to aj vyzerá. Sa hanbím to sem dávať ale aspoň udete vedieť Že v noci sa fakt pracovať nevypláca. Dpč
btw to som ja
Ma fruxo poprosil aby som ho nakreslil. Bol to pokus. Pre mňa 90% neúspešný. Fruxo dám si ťa na plochu a budem sa na teba denno denne pozerať ako sa pozerám na seba
Ale druhý portrét na dnes. Už len 3. Aaach
Prepáč fizz... Tiež ťa nakreslím možno časom ešte raz.
Už nebudem kresliť celebrity o 3-tej ráno
Ešte 2 potréty a môžem sa obliekať do školy. Horšie je že mi už dochádzajú cigarety. dpč. Teraz by sa mi hojko tie prachy z kina zišli
btw na živo vyzerajú tie potretý omnoho živišie. Neskôr to možno preskenujem. Teraz je to len mobilom...
kks mne už dobre hrabe. Píšem to sem akoby to absolutne každého zaujímalo. Už mi hrabe. sry...
časom sa snáď zoorganizuje súkromná vernisáž hojko pokusov. lol.
//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 5:40 )
Rozhodol som sa že keďže tým že kreslím neustále, som unavený a neviem čo kvalita rapídne klesá. A tak urobím len 4ry a ten piaty nejak obkecám. aaa. dpč. šak kukni posledný. otras hnus fuj. Už som ho takmer ani nevnímal. Nevnímal som proporcie a tak to aj vyzerá. Sa hanbím to sem dávať ale aspoň udete vedieť Že v noci sa fakt pracovať nevypláca. Dpč
Mne vravia ze kreslit viem, ze to mam po krsnom ocovy asi lebo on skvele kresli. Niektore sa mi podaria (ale musi sa mi to pacit, a chciet) uz som dlho nic nekreslil naposledy takeho jelena mozno dam obrazok
(sice je zaramovany).
Ale ked tak pozeram tu sa s niektorymi porovnavat nemozem
a kreslim len ceruzkou, viac sa mi to paci, a farbami ani neviem ale dako som sa ani nehrnul do toho.
Ale ked tak pozeram tu sa s niektorymi porovnavat nemozem
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som chodil 2 roky do ZUSky (zakladna umelecka skola) akozee som mal mat talent na kreslenie co som asi aj mal... az donedavna ked som to zase skusal dako mi neslo... akoze musim sa zase do toho dostat dlho som zase nekreslil ae cosik ete wem... kks necite videt to co som nakreslil (ved mam odfotene jakoze hej ae nic moc
) sice noo cosik som ete mohol nafotit bo si myslim ze ne vsetko bolo zlee
a inak hlasim sa na umelecku ae jako som pozeral tamto na prvej stranee kohosi sestra... no nemam sancu taky vymakany zase niesom...
az sa bojim ze ma nezober
az sa bojim ze ma nezober
-
lekoklatik
VIP