čo napísať do pamätníka?
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
čo napísať do pamätníka?
Toho roku končím strednú školu a v triede si navzájom dávame pamätníky. Píšeme si do nich a lepíme navzájom fotky... Jedna moja super spolužiačka mi dala pamätník...Je toho hrozne veľa čo by som jej tam chcel napísať lebo mám ju veľmi rád a dosť dobre sa poznáme (už 8 rokov). Problém je, že neviem ako mám začať. Uvažoval som nad nejakým výrokom o smiechu lebo ona má nezabudnuteľný a veľmi nákazlivý smiech... Neviete mi niečo poradiť? Ako by ste začali vy?
-
Martin44
Professional
Dala ten tebe a nie na forko tak by si mohol pohnúť tým kolečkom, čo máš v hlave a napísať niečo svoje... hlavne nepíš nejake trapné výroky...to absolútne nikoho nezaujíma. Napíš čo cítiš, že jej chceš napísať a povedať, ale tak aby sa koli tvojim citom k tebe necítila previnilo.
Osobne by som, hoci aj kamarátku, s takým pamatníkom niekam poslal, lebo toto je prežitok základných škol....
Poviete si prečo veď to je milé...
Odpoveď znie, lebo, lebo je to stupídne.
Osobne by som, hoci aj kamarátku, s takým pamatníkom niekam poslal, lebo toto je prežitok základných škol....
Poviete si prečo veď to je milé...
Odpoveď znie, lebo, lebo je to stupídne.
-
Vigor
King
Vies co...o podobnych pamatnikoch si myslim svoje. Ci chces alebo nie, nazbera sa Ti tam kopa neuprimnych kecov, ktore maju akurat tak vyzniet dobre. Pri velkej casti z nich si uvedomis, ze Ta ti ludia za napr. 8 rokov vobec nepoznaju...ludom, ktorych som mal naozaj rad som to povedal, ostatni mi mozu byt ukradnuti. Naozaj, pamatnicek po strednej=>zvacsa kopa neuprimnych reci. Dakujem neprosim.
-
cvock
Medium Expert
podla mňa je pamätník tiež hlúposť pretože keď si niekto nechce ostatných poštvať proti sebe tak im tam píše pozitívne (ak nieje čo pozitívne napísať tak aspoň neutrálne) veci aj keď si to o tom človeku nemyslí a to mi nepríde práve dvakrát úprimné...
a keď už človek píše úprimne tak napíše čo si o človeku ozaj myslí a taký názor môže byť za pár dni už úplne zmenený, čiže nevidím ani zmysel v tom že v budúcnosti si prečítaš kto si o tebe čo v minulosti myslel
tiež som zástanca teórie "z očí do očí" ale keď to chce mať tvoja kamarátka na papieri tak budiž... ja by som začal oslovením
a keď už človek píše úprimne tak napíše čo si o človeku ozaj myslí a taký názor môže byť za pár dni už úplne zmenený, čiže nevidím ani zmysel v tom že v budúcnosti si prečítaš kto si o tebe čo v minulosti myslel
tiež som zástanca teórie "z očí do očí" ale keď to chce mať tvoja kamarátka na papieri tak budiž... ja by som začal oslovením
Teraz uz mame FacebookEdo Shinoda napísal:martin44 >neviem ako u vas lae u ans je dost bezne ze stvrtaci na zakl. skole maju pamatniky do kotryhc is len ta treida nieco napise, kontakty...aby si si pri citani na nich spomenul...a hlavne 8rocne s ktormyi si si uz aj daoc zazil
K teme: to snad nemyslis vazne, uz pomaly ocakavam ze niekto zalozi temu o tom, ci ma radsej chodit na velku potrebu rano alebo vecer, lebo sa nevie sam rozhodnut. Ved vy si tu pytate rady na uplne zakladne veci, ktore by mal kazdy vediet zvladnut najmnensich problemov.
Neverim, ze je az taky problem napisat nieco do pamatnicka osobe, ktoru dobre poznas a uprimne povedane by som viac rozumel tomu, keby si napisal, ze to chces pre niekoho, s kym si sa vobec nebavil.
Ty si šééééf, uvidíme či si bude myslieť že si úprimný haha.. a v škole ti niečo na to povedala, keď to prečítala? No a k téme: Napíš tam niečo úprimné, keď si takto už píšete no.. len nie nejaké sladučké reči..mehmed napísal:Napíš jej prvé, čo ti napadne.jednej spolužiačke, s ktorou som sa ani veľmi nebavil som napísal, že keď na ňu pozerám, myslím len na sex.stavil by som sa, že sa o 20 rokov ozve..
-
twardykamen
Medium Professional
-
mehmed
Darca
Tak ale kámoško, je jasné, že keď už niekomu píšem do pamätníčka niečo, tak sa čaká určitá mentálna úroveň. Pitomým nánam som nenapísal ani čiarku, ani len oznamko bez fotky nedal.Setton napísal:Ty si šééééf....
Sladučké reči by som písal skorej chalanom, ale nech sa nikto neopováži pochybovať o mojej sexuálnej orientácii!!!!
Napíš do pamätníčka kľudne aj nejakú spoločnú príhodu. Tú čo ti napadne ako prvá...
-
sola
Light Expert
mam jeden taky pamatnik a celkom pekne vyzera z vonku, len z vnutra je trosku prazdny
v skole sme boli rozdeleny na polovicu takze ta jedna polovica (16) napisala aj celkom zmysluplne odkazy, ten zvysok je len taka formalita typu aby-sa-nepovedalo
ale zalezi od toho aky kolektiv ste boli ja som tiez kazdemu napisala co si o nom naozaj myslim, potom sa mi smiali (len preto ze oni pisali len to pozitivne)
a zaciatok? ak chces aby to bolo originalne vsad na spontannost, co sa ti bude pozdavat ked budes vymyslat zaciatok, aspon tak sme to robili my...
ale zalezi od toho aky kolektiv ste boli ja som tiez kazdemu napisala co si o nom naozaj myslim, potom sa mi smiali (len preto ze oni pisali len to pozitivne)
a zaciatok? ak chces aby to bolo originalne vsad na spontannost, co sa ti bude pozdavat ked budes vymyslat zaciatok, aspon tak sme to robili my...
Dieta modernej dobyGothaR napísal:Teraz uz mame Facebook![]()
Ja tam tiez nepsiem ako mam koho rad a tak ze mi bude chybat
-
Martin44
Professional
Možno štvrtáci na základnej, ale on končí strednúEdo Shinoda napísal:martin44 >neviem ako u vas lae u ans je dost bezne ze stvrtaci na zakl. skole maju pamatniky do kotryhc is len ta treida nieco napise, kontakty...aby si si pri citani na nich spomenul...a hlavne 8rocne s ktormyi si si uz aj daoc zazil
vy ste hluuuupy....budete maturovat alebo ste maturovali a pride za vami kamoska ze chce do pamatnicka a vy jej poviete ze je to detinske ze vy jej date koment na facebook a poslete ju do ritit ? ste ubohy. nakresli jej nieco funny nech to vyznie 
PS: napis jej tam kontakt adresu ale nie ze moja adresa je ....
ale nejaky domcek : adresa
listocek - icq
zavinac - mail
mobil - cislo
PS2- pre totalnych imbecilov ..... mozno vas omylom vymaze,vymeni mobil, zmeni mail.. ....
listocek - icq
zavinac - mail
mobil - cislo
PS2- pre totalnych imbecilov ..... mozno vas omylom vymaze,vymeni mobil, zmeni mail.. ....
-
Martin44
Professional
Hlúpy si ty, ak nevieš že Nominatív množného čisla sa píše s i/í a nie y/ýjoejoe napísal:vy ste hluuuupy....budete maturovat alebo ste maturovali a pride za vami kamoska ze chce do pamatnicka a vy jej poviete ze je to detinske ze vy jej date koment na facebook a poslete ju do ritit ? ste ubohy. nakresli jej nieco funny nech to vyznie
listocek - icq
zavinac - mail
mobil - cislo