Bela Bugar

Diskusie na politické témy...

Volili by ste Belu Bugara za prezidenta SR?

Ano
19
13%
Nie
120
85%
Neviem
2
1%

Celkom hlasov: 141

Spoty
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Spoty »

Smarton napísal: :wink: Mne sa nepaci JEDNO, Madari si na Slovendku vela dovoluju, sak sa len chod pozret do okolia dunaja, je to sami madar, chcu skoly, .... OK aj madar je clovek, to je jasne, nic proti. Ale co je vela to je vela, nech idu do svojej krajiny :roll:
smarton. klasicka otazka. Kolko mas rokov ?
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Spoty napísal: smarton. klasicka otazka. Kolko mas rokov ?
Nechapem, teraz ak mam o nieco menej rokov ako ty, tak moje nazory su o nieco nizsie ako tvoje? Prosim vysvetli mi to. :x
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Smarton napísal:Nechapem, teraz ak mam o nieco menej rokov ako ty, tak moje nazory su o nieco nizsie ako tvoje? Prosim vysvetli mi to. :x
nejde o to ci mas viac alebo menej rokov ako Spoty ale ide o to "kolko mas rokov (absolutna hodnota)?"
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Les napísal:To je pravda, jedna sa o miliardy a to, ze vela ludi stratilo koli tunelovaniu pracu, to ich uz vobec nezaujima. Hlavna vec, ze jeho ucet za elektrinu so vsetkymi kamerami, solariom, umyvackou riadu a inymi "nutnymi vecami" je okolo 5000 SK mesacne. Dokazat sa mu neda nic a pravdepodobne uz sa ani nebude dat v buducnosti... Je to era za ktorou sa proste z nejakeho dovodu musela spravit hruba ciara, bohuzial. Vela ludi o tom nehovori, ze otec Ivana Lexu je miliardar a jednym z najbohatsich ludi na Slovensku. Ani o tom sa nehovori, ze general Lorenc byvaly sef StB je miliardarom tiez, jeho firmy okrem ineho zabezpecuju bezpecnost dat firmy Penta Group. Tieto veci sa uz nikdy nevysetria, musime sa s tym zmierit a stavil by som sa, ze tito menovani ludia vsetci "miluju" Slovensko... Pri takychto priateloch Slovenska, kto potrebuje nepriatelov...
Nechcem sa spominanych panov zastavat, ale mas nejake relevantne dokazy na tie tvoje tvrdenia (z tvojho textu vyplyva, ze svoj majetok nadobudli nelegalne)? Lebo mne to skor pripada jak krcmove reci.

Poznam dvoch miliardarov a aj odkial maju prachy viem. A je zaujimave, ze to vobec nie je zo ziadnej trestnej cinnosti.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

tomu ver,uplne zboznujem taketo reci...ved ja mozem povedat,ze meciar ma na konte aj triliardy,ked take cislo vobec je...nikto z nas ho osobne nepozna,cert a Les sa zjavne riadia informaciami z bulvarov-len tolko k takym "krcmovym " reciam...a take,ze audi A8...to si nechaj cert,ktory vrcholovy politik sa vozi na opel corsa a pod?hm?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

rsc napísal:Nechcem sa spominanych panov zastavat, ale mas nejake relevantne dokazy na tie tvoje tvrdenia (z tvojho textu vyplyva, ze svoj majetok nadobudli nelegalne)? Lebo mne to skor pripada jak krcmove reci.

Poznam dvoch miliardarov a aj odkial maju prachy viem. A je zaujimave, ze to vobec nie je zo ziadnej trestnej cinnosti.
Vysvetli mi aspon odkial zobral 40mil. Sk na svoj maly domcek prezyvanom Electra? Uz len to je do neba volajuci vykricnik.
Les
King
King

Holubar napísal:tomu ver,uplne zboznujem taketo reci...ved ja mozem povedat,ze meciar ma na konte aj triliardy,ked take cislo vobec je...nikto z nas ho osobne nepozna,cert a Les sa zjavne riadia informaciami z bulvarov-len tolko k takym "krcmovym " reciam...a take,ze audi A8...to si nechaj cert,ktory vrcholovy politik sa vozi na opel corsa a pod?hm?
aj tebe rovnaka otazka. Odkial zobral V.M. 40 milionikov na svoju Electru? Ked vies, tak nam to povedz. A to, ze ktory politik sa vozi na corsicke, to je pravda, ale ked odchadzal z politiky V.M., tak len on povedal, ze vlastni 3izb. byt v Bratislave a corsicku- takze ta corsicka to su jeho slova. Preco to povedal? Vysvetli mi to.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: aj tebe rovnaka otazka. Odkial zobral V.M. 40 milionikov na svoju Electru? Ked vies, tak nam to povedz. A to, ze ktory politik sa vozi na corsicke, to je pravda, ale ked odchadzal z politiky V.M., tak len on povedal, ze vlastni 3izb. byt v Bratislave a corsicku- takze ta corsicka to su jeho slova. Preco to povedal? Vysvetli mi to.
a preco by to preboha mal vediet Holubar? A ty odkial vies ze ich ukradol? Vysvetli mi to.. :roll:
Les
King
King

t0m4s3 napísal: a preco by to preboha mal vediet Holubar? A ty odkial vies ze ich ukradol? Vysvetli mi to.. :roll:
Podla teba on zdedil tie peniaze? On sam nic take nepovedal. Takze odkial su? Hadam ich vyhral na rulete? Viem, ze ich ziskal nezakonnym sposobom, tak ako vacsina ludi, ktori este sudne rozmyslaju. Uvidime teraz, ked presiel zakon o dokazovani nadobudnutia majetku nad 6,5 mil Sk. Ja viem, asi mu niekto pozical, lenze to uz nebude take lahke. Ale mas pravdu, zatial sa to dokazat v trestno-pravnej rovine nikomu nepodarilo. Pripad Meciar je asi takyto:

Zije kuric, ktory zaraba 7000 Sk hrubeho mesacne, ma 1izb. byt s manzelkou, ktora nepracuje. V priebehu jedneho roka si postavi alebo kupi vilu v Bratislave za 10mil. Sk. Jazdi si na Audi A8, ale je stale zamestnany ako kuric, s tym istym platom. Dalo by sa dokazat, ze peniaze nezdedil a ani nikde nevyhral. Toto je tiez typicky priklad Meciara, kazdy vie, ze peniaze su z nelegalneho prijmu ale nikto to nevie dokazat. Aky je rozdiel?
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

k Meciarovi a pod. politikom

Príspevok od používateľa cert »

Len sa netvarte ze Meciar a spol. nadobudli majetok aspon trochu normalne.

Meciar klamal, ze on ma len "Korzicku" a zrazu staval Elektru a vozil sa v lux. aute. Nevedel si spomenut ako zaplatil za dostavbu Elektry(v mil. SK !!). A vraj peniaze(ak sa nemylim na dostavbu Elektry) ziskal z pozicky od neznameho zahr. podnikatela za neskutocne vyhodnych podmienok (pre Meciara).
Plus jeho "specificke" posobenie v politike.
mastermind
VIP
VIP

Re: k Meciarovi a pod. politikom

Príspevok od používateľa mastermind »

cert napísal:Len sa netvarte ze Meciar a spol. nadobudli majetok aspon trochu normalne.

Meciar klamal, ze on ma len "Korzicku" a zrazu staval Elektru a vozil sa v lux. aute. Nevedel si spomenut ako zaplatil za dostavbu Elektry(v mil. SK !!). A vraj peniaze(ak sa nemylim na dostavbu Elektry) ziskal z pozicky od neznameho zahr. podnikatela za neskutocne vyhodnych podmienok (pre Meciara).
Plus jeho "specificke" posobenie v politike.
ja si tak isto myslim ze meciar nenadobudol majetok legalne. ale v obdobi ked "zarabal" tak bola legislativa taka ako bola. takze tazko je dokazat podvody ktore sa robili
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

pokial nie su dokazy, nie je nic. V Amerike tiez vsetci chceli odsudit Jacksona - zial neboli dokazy. Hovori vam nieco "prezumpcia neviny". Ja ti nebudem svatosvate tvrdit ze ich ma legalne, ale takisto nemozem tvrdit ze ich ma nakradnute pretoze nikto z nas nema ani paru odkial tie peniaze ma - ale ak si niekto mysli opak, tak ho prosim aby okamzite kontaktoval tel.cislo 158
Les
King
King

t0m4s3 napísal:pokial nie su dokazy, nie je nic. V Amerike tiez vsetci chceli odsudit Jacksona - zial neboli dokazy. Hovori vam nieco "prezumpcia neviny". Ja ti nebudem svatosvate tvrdit ze ich ma legalne, ale takisto nemozem tvrdit ze ich ma nakradnute pretoze nikto z nas nema ani paru odkial tie peniaze ma - ale ak si niekto mysli opak, tak ho prosim aby okamzite kontaktoval tel.cislo 158
Keby ich mal legalne, tak by to uz davno bol vysvetlil a netahalo by sa to roky.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Les napísal:Keby ich mal legalne, tak by to uz davno bol vysvetlil a netahalo by sa to roky.
Ale ved jemu to moze byt uplne jedno, pokial nie su dokazy o nelegalnom nadobudnuti, tak je nevinny a nemusi nic vysvetlovat.
Les
King
King

hojko napísal:Ale ved jemu to moze byt uplne jedno, pokial nie su dokazy o nelegalnom nadobudnuti, tak je nevinny a nemusi nic vysvetlovat.
Bude musiet vysvetlovat, podla noveho zakona.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Les napísal:Bude musiet vysvetlovat, podla noveho zakona.
Nepredbiehaj udalosti.

Ale myslim, ze tema bola ina ako Meciarove peniaze, ci???
Les
King
King

hojko napísal:Nepredbiehaj udalosti.

Ale myslim, ze tema bola ina ako Meciarove peniaze, ci???
Tak zalozim novu temu.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

t0m4s3 napísal:Les mohol by si vediet ze tolko co spravil Slota pre Zilinu nespravil nikdy ziadny primator pre ziadne mesto na Slovensku - Zilincania na neho nedaju dopustit. Som z Martina takze viem o com hovorim. Proti Belovi ako osobe nic nemam, ale SMK zrovna nemusim. Nech sa kludne prestahuje, ak sa mu tam bude pacit. Madarske meno? Ja mam tiez madarske meno...
no tak yase ta budem quotovat, ale musim stebou suhlasit,...
Som bol minule v Ziline, som si nevedel predstavit jak je to mozne, ale v meste som nevidel ziadneho zobraka, nedajboze cigana, ziaden bordel, ziadne posprejovane stenz, proste mesto akos a patri, pekna vianocna vyzdoba, prijemna atmosfera, no proste fakt som kukal,..
I ked na mna Bela posobi velmi sympaticky, zial je madar,... Na rovinu si myslim, ze je naj politik, ale volit ho nebudem(dokonca ani do parlamentu nie), pretoze to aby si madari obsadili cele juzne slovensko fakt nemusim,...
Les
King
King

Tak ideme na Tisa. Nesmierne ma zaujima vas nazor.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

neviem prečo by som ho voliť nemal.
Zato že je v SMK ? No a čo že je maďaro slovák
ak bude mať zásluhy aby bol prezidentom nevidím v tom problém.
Napísať odpoveď