niet čo dodať... klobúk doleLisa napísal:Ty vyčítaš jeho mame, že ho učí poriadku? Zlatá moja, pokiaľ sa to chlap nenaučí teraz, ak sa vezmete budeš za ním všetko upratovať ty. Takže to by som jeho mame absolútne nevyčítala. Práve naopak.
To, že nechce aby ste boli často spolu je normálne. Rodičia vačšinou chcú, aby sa ich deti venovali čo najviac učeniu do školy a nie pobehovaniu za frajerkami - frajermi. Neviem koľko máte rokov, ale pokiaľ nieste dospelí, nemáte zamestnanie, nemáte vlastné bývanie, musíte to pretrpieť.
priateľova mama
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kdežeee, nie je pod papučouHaslerka napísal:no u nas to je naopak, ja rozhadzujem a on upratuje,on vari ja jemale to nei je tym ze by bol pod papucou
jasne, všetko je o kompromise. ja sama pozorujem u mojho manzela, ze sa meni k lepsiemu. mamicka za neho doma upratovala, prala, zehlila, izbu upratovala, vysavala, umyvala riad, varila, proste sa obetovala pre svoje deti. Prislo manzelstvo a ja som si pripadala ako služka
Presne tak.. ale hneď ako som videl názov tejto témy, napadla ma Ivanka z Paneláku, ako pekne má Kubka pod papučou a jeho mamka často musí ustúpiť.. No, ale to je trošku iné, lebo predsa len už majú spoločnú domácnosť, dieťa, atď. Proste sa skúste porozprávať s jeho matkou alebo poriadne medzi sebou, aký je uňho systém, či odlišný ako u Vás a tak..triple napísal:boj proti matke je nerovný.. nemáš šancu iba ak by sa jednalo výnimku
-
skerka
Medium Expert
ja nepotrebujem,aby doma nejako extrémne upratoval...stačí ak si špinavé veci dá kam treba a nenehcá po sebe bordel v kuchyni a pri pc. ja budem rada ak mi pomôže s tým čo bude treba..a myslím si,že v každej domácnosti sa niečo pokazí...a vždy sa nájde robota...myslím si,že chlap by mal robiť tú ťažšiu robotu(rúbanie dreva,oranie záhrady a tak.a nie utierať prach a tak,samozrejme ak občas povýsava to ma len poteší) keby za mna niekto pral,žehlil,utieral prach,umýval podlahy,vysával...asi by som sa cítila ako neschopná blondína...takže čo ja viem...chcem pri sebe hlavne ochrancu a osobného opravára
ale nie doslova...
hmm a to s jeho matkou som poriešila spôsobom,že aký požičaj,taký vráť!
hmm a to s jeho matkou som poriešila spôsobom,že aký požičaj,taký vráť!
-
TUCERO_SVK
Star
no niekedy je to dobre lebo narozdiel od zalubenych maju triezvy pohlad na vec a mozu pomoct maju viac skusenosti ale na druhu stranu mali by si uvedomoit ze to neni ich zivot a ze dokonca mozu vztah aj poskodzovat alebo dokonca aj znicit. Takze mali by sem tam nieco povedat ale mali by vedet kedy to je vhodne a do coho sa mozu a uz by sa nemali montovat. Treba im to vysvetlit ako som to spravil jaHaslerka napísal:no rodicia dokazu vo vztahu narobit peknu sarapatu
Pocuj keby si chcela tak mám kamaráta ktorí má ten istý problém s mamou .skerka napísal:ja sa nestaviam medzi jeho mamu a jeho..jednoducho sa pokúšam nájsť riešenie,aby mu nepriamo nezakazovala stretávať sa so mnou...lenže mám pocit,že jej to už aj tak nejako nevychádza
on má tiež sestru a presne to isté . Minule .. ideme spolu s kamosmy zo skoly a asi mal velmi neprijemny a trapny den . Pozval kamosku zoznamit sa s mamou ........ no domyslis si to ..... nadaval cely den a este 2 tyzdne .
Odpoved je : Ked mu toto mater zacne hubovat tak zavola kamaratke a idu volade aspon na 2 - 4 hodiny spolu do kina alebo tak .