digitalna televizia

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
aquafresh1
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

digitalna televizia

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

Vsetci poskytovatelia digitalnej televizie na slovensku ponukaju svoje sluzby s jednym velmi obmedzujucim prvkom, kvoli ktoremu si nemozem dovolit takyto digitalny prijem. Ide o to, ze na to zariadenie sa da pripojit len jeden televizor, pripadne viacej , ale budu musiet pozerat to iste, co ten prvy televizor. Neda sa to nejak obist? trebars nejaka schema, alebo nieco...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

aj ja som mal zaujem o digitalnu tv, nakoniec som zostal pri kablovke lebo mame doma 3 televizory

jediny sposob ako to obist je zakupit dalsi dekoder , pri DVB-S (satelitnej digitalnej tv) aj druhy konvertor
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

asi tazko to obides.....jedine kupa druheho primaca....dost som dpekuloval ako..ale nakoniec to skocilo kupou druheho primaca... :cry: :cry: ...ale zase stoji to zato..kedze klasicky signal je unas dost nanic....a este niektore kanaly z jedneho smeru a dalsie z druheho....hotova katastrofa :cry: :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako som uz pisal v inej teme, v pripade UPC a DigiTV je mozne hodit vysielanie aj na dalsie TV v domacnosti, len je to investicia do 10 tisic korun, co nie je najlacnejsie. Spytaj sa v obchode zameranom specialne na televizory a satelity, tam ti urcite poriadia co, ako a kde kupis.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

...zatial je to teda nahrazka na digitalnu TV, skutocna dig. tv podla mna bude vtedy, ked sa pojde cisto datovou cestou - individualnym streamom resp multicast - napr 40mbit jeden full HD kanal.
teraz nevidim ziadnu vyhodu oproti normalnemu signalu cez kablovku - len nevyhody - viac televizorov, dlhsie prepinanie, komplikovana cesta(livebox a pod).
aquafresh1
Star
Star

enter00 napísal:teraz nevidim ziadnu vyhodu oproti normalnemu signalu cez kablovku - len nevyhody - viac televizorov, dlhsie prepinanie, komplikovana cesta(livebox a pod).
ved to beriem, ak je moznost kablovky, tak ok. Ale ja nemam moznost kablovky.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

aquafresh1 napísal:ved to beriem, ak je moznost kablovky, tak ok. Ale ja nemam moznost kablovky.
nehovoril som to na teba, ale ako moj pohlad na terajsi stav:)
aquafresh1
Star
Star

digi TV ponuka signal na dva televizory, ale vraj to niekto vie rozmnozit az na 5 televizorov... nevie o tom niekto nieco?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

aquafresh1 napísal:digi TV ponuka signal na dva televizory, ale vraj to niekto vie rozmnozit az na 5 televizorov... nevie o tom niekto nieco?
Nie je problém, len taký detail - na všetkých 5 TV beží rovnaký program.
Aby to fungovalo na 5 TV, to by človek potreboval 5 samostatných Tunerov, 5toitý konvektor. A keďže Digi TV karta je viazaná na jeden konkrétny prijímač, ktorý obsahuje len jeden tuner, bude potreba 5 sád Karta + prijímač.

Nesledujem to presne; možno už zmenili politiku a ponúkajú prijímač s dvomi tunermi a jednou kartou.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

fikus-kukis: Niekde som videl reklamu, ze je to mozne pripojit uz na dve tv nezavisle na sebe, tusim v Plus 7 dni bola reklama.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

da sa kupit prijmac ktory bude fungovat ako server a dalsi prijmac ktory bude fungovat ako klient...prepajaju sa cez sietovi kabel...pre vacsie podrobnosti sa este spytam otca lebo ten s tym podnika
aquafresh1
Star
Star

jasne, to uz bezi dost dlho, mozes na jeden dekoder pozerat dva televizory nezavisle na sebe.. a wolf to by bolo vyborne, kebyze nieco zistis ;)
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Caute,takze tiez som premyslal o digitalnej televizii,ale nejako sa do toho velmi nevyznam,preto by som bol rad keby ste mi niekto poradili, ktora sa teraz najviac oplati. Ci magio,digi tv... a pod. Resp.,ze ci je uz moznost sledovat na viacerych TV rozdielne programy
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

odkial si ?
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Šu-Do napísal:odkial si ?
okolie Piestan, konkretne Chtelnice
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Digi tv je stále lacnejšie ako UPC Direct a je tam aj viacej programov, ale vieš si to porovnať pramo na ich webe čo a za koľko ponúkajú. U digi je tam taká možnosť aby s jedným prijímačom sa dali pozerať na dvoch televízoroch a rozdielne programy, u UPC som také nevidel ale možno že už aj tam to je. Na káblovke si pripojíš aj viacej televízorov, keď tam je.

Možno, že tam je aj MMDS, aj to je riešenie.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Magio, tusim niekde som cital ,ze davaju uz aj druhy STB.
Napísať odpoveď