nie nie na isto! ale veš ona uz predtym mi povedala ze ma nece len ja som pako isiel za nou .... ale s tou ruzou ma nasrala akoze aj keby len kamosi tak niektore iné by boli happy a zobrali by domov a daju do vazi alebo to po ceste vyhodia ale vyhodia tak ze aby som nevedel otom ... a este ja debilko som jej pomohol vybavit jednotku z info..a vedela ze som jej vybavil no nepovedala ani dakujemJaJeNiektoIny napísal:A nebola opitá keď jej tá ruža vypadla?
Milovat niekoho ale aj tak druha strana nejavi zaujem
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
quancej
Expert
exemplarny pripad zenskeho umenia manipulovat s muzmi...vie, ze po nej ides, ak by sa ti podarilo ziskat si jej pozornost tak by si bol namotany uz do zaciatku... doteraz ta mala rada ako kamarata, ale po tomto cine nie hodna ani tvojho pohladu.
ak ta ruza pod stolom bola nahoda tak tu mame dalsi Murphyho zakon
ak ta ruza pod stolom bola nahoda tak tu mame dalsi Murphyho zakon
-
Blackangel
Light Star
ale ves co ja som tu ruzu mal vo vrecku bola ruzovej farby.. koselu som mal ruzovu kravatu tiez ruzovu a hladal som partnerku ktora by bola ochotná si dat ruzove saty no zial nenasiel som... a je* práve ona mala ruzove saty mna tam slo je***.. no vsetci vraveli ze daj jej tu ruzu ze co budem s tou ruzou robit tak som jej dal.. aby sa jej to hodilo k satom(ale cel som jej to dat tak ci tak len som sa hanbil ) ale tak spoluziaci prehovorilimulatt napísal:no teda mna by to neskutocne nasralo keby toto spravilo dievcaurcite si spravil dobre ze s nou uz nekominukujes ale urobil si zle ze si jej vobec tu ruzu dal
PS: zajtra má meniny myslite si ze by som jej mal nieco kupit? alebo aspon zablaozelat? alebo vykaslat sa na nu .. ? aaa napisala mi smsku.. ze ci ju ignorujem ze sa jej ani nezdravim ze sme sedeli vedla seba a ani som sa jej nepozdravil že ci som na nej nasraty ze jej uz nepisem na keci
mno tak na tuto smsku asi odpisat nejdem ak sa spyta osobne powem ze mi nedosla lebo nvem co by som tam napisal... dobre robim ? ci ?
-
triple
Guru wannabe
- páčila sa ti ruža?Blackangel napísal:no a ked pride za mnou a sa ma spyta ze preco ju ignorujem ? čo powem ? bo sa jej ani nezdravim ked ideme okolo a taq...
- kukni sa pod stôl
- ako sa má ružička?
- zmizni
- choď do p.. če
viac verzií ako odpovedať ma nenapadá
OT : alebo teraz ma napadá.. ja by som jej to nejak vrátil.. lebo toto by ma fakt moc ale moc nasralo.. by som si ju nejak získal (hoc aj klamstvom), alebo by som si zistil na čom jej strašne záleží a strašne ale strašne by som jej ublížil - útočil by som na to čo je na človeku najkrehkejšie/najzlomiteľnejšie - city
jo som svina už len za to že na to myslím ale som len človek a ona je sviňa
Triple: To je veľmi kruté, ja sa riadim heslom "nerob iným to, čo nechceš aby oni robili tebe" takže ja by som nebol schopný tak ublížiť.. ja by som ju proste tvrdo ignoroval.. Pre autora témy: Ver tomu, že ona sa k Tebe ozve keď bude niečo potrebovať, tak to bude.. Aj ja som bol raz na nože s jednou spolužiačkou, hodil som na ňu tvrdý ignore a ozvala sa ku mne vždy, keď jej dačo trebalo.. btw. nech Ťa ani nenapadne pomôcť jej..
Edit: No hej, keď to ona spravila Jemu, tak je to iné..
Edit: No hej, keď to ona spravila Jemu, tak je to iné..
-
triple
Guru wannabe
jasné že je to kruté.. ja sa v živote riadim presne tým istým pravidlom ale nezabúdaj že ona to už jemu spravila (ale samozrejme v celom predošlom príspevku je slovo "BY" čo neznamená že to aj spravím v danej situácií.. proste ma to napadloSetton napísal:Triple: To je veľmi kruté, ja sa riadim heslom "nerob iným to, čo nechceš aby oni robili tebe" takže ja by som nebol schopný tak ublížiť.. ja by som ju proste tvrdo ignoroval..
-
Sagittarius
Guru
Ona sa už aj ozvala ako píše autor témy. A pre autora: Vieš, každopádne ty ju poznáš určite lepšie ako my...a my ti môžme len napísať, čo by sme spravili my v takej situácii ako si ty alebo, čo by sme poradili kamarátovi, keby mal taký problém...takže my ti môžme len poradiť, spraviť (resp. nespraviť) niečo už musíš ty sám.Setton napísal:Pre autora témy: Ver tomu, že ona sa k Tebe ozve keď bude niečo potrebovať, tak to bude.. Aj ja som bol raz na nože s jednou spolužiačkou, hodil som na ňu tvrdý ignore a ozvala sa ku mne vždy, keď jej dačo trebalo.. btw. nech Ťa ani nenapadne pomôcť jej..
-
Old Dirty Bastard
Guru
možno ma len parkinsona alebo triašku a vytratila ju
(dalši joke)
v každom pripade.. ak z tvojej strany nastupila taka tvrda ingoracia, tak dievča asi ajtak pochopilo, že o tom jej kusku vieš a nie je to len tak z ničoho nič.. kašli na nu preto dalej
aj ked o teba nema hlbši zaujem a citi ťa ako priatela, tak toto priatelia nerobia
v každom pripade.. ak z tvojej strany nastupila taka tvrda ingoracia, tak dievča asi ajtak pochopilo, že o tom jej kusku vieš a nie je to len tak z ničoho nič.. kašli na nu preto dalej
aj ked o teba nema hlbši zaujem a citi ťa ako priatela, tak toto priatelia nerobia
-
zuzuzu
Light Star
A hlavne máme jazyk. Bol nám daný na to aby sme rozprávali a najlepšie z očí do očí!Loomy napísal:tak tak zuzuzu, ignorovat niekoho je velmi skarede a hlavne ked je to bezdovodne, ak ta baba k nemu nieco aj citila tak po tej ignoracii je to uz aj tak asi nenavratne prec... talk talkmame mobily, icqcka, fejsbuky, fora...
pozri sa ked sa jej spytas co spravila s tou ruzou nahrata bude ona! Ked ju tam ozaj hodila tak zacne uhybat pohladom, rozmyslat nad odpovedou a citit sa trapne...ak ju tam nehodila tak ti normalne povie, ze ju stratila a uz nenasla atd...a mas,ty jednoducho stratovy nebudes
pokial si chces tu situaciu vysvetlit, a ked je vinna ona tak si to vtedy vyhryzie
-
Blackangel
Light Star
no ves cowinni napísal:fuu vsetci sa snazite ho odradit... to nee akozee sice je pravda ze ta baba evidentne nejavi vacsi zaujem ale to neznamena ze ho dakedy v buducnosti nebude mat![]()
s toho vyplyva ze sa jej musis zapacit, asi tak aby vzdy ked pojdes okolo zavadila o teba pohladom, aby na tebe nieco skumala tym pohladom... cize skor by som povedal asi tak zeee by si sa mohol chvilku o nu prestat zaujimat pretoze ak toto co pises robis dobre dlho a zrazu prestanes, tak jej zacnes "chybat" ano vyznie to cudne ale je to tak... vela krat to pomahaa ked sa jej ces zapacit tak vlastne zacnes odznovu, ale uplne... teda mohol by si trebars o seba viac dbat... sice neviem ako vyzeras abo ako vonias ae sak sa chapeme hadam
a jasne ze ked ona niekedy pride sama od seba alebo nieco podobneho nezabudni zadret daky kompliment abo cosik podobneho, NESMIES pred nou rozpravat vulgarne to sa jej pravdepodobne nepaci... mozno mozes skusit dake ine ucesy... trebars vlasy nagelovat abo co... mozes experimentovat...
a ostatny pls nesp**te ma za to co pisem... dakujem
PS: rozmyslal som.. a spravim tak... ze sa snou budem rozpravat len ak ona zacne:D inak na nu kaslem xD ale zas ked sa snou rozpravam tak som mimo(v 7 nebi) potom nemam ziadne slova newem co povedat.. co by ste poradili ? kedzee niekedy pri kecani snou stracam slovnu zasobu
-
Blackangel
Light Star
no skusim já mam 17 idem mat 18 ale kolko ona? nwmMastros napísal:Ak mas o nu zaujem, rozhodne ju nenechaj, aby zacinala konverzaciu LEN ONA. Nechaj ju zacat zodvakrat. Tretie kolo patri Tebe a zakomponuj do toho tu ruzu. Kolko mate rokov? Nepostrehol som to.
PS: ked sa jej spytam de je ruza a ked povie ze ju nemá? mal by som pokracovat v konverzacii ?