Hulkm napísal:to video co si dal bolo este z E3 2005...
tu je Mega-Recenzia z Games.Tiscali
keď už tak to bolo Final Build ak vieš čo to znamená ale nevadí ... keby si pozeral to video celé tak po intre ide hneď hra a to úvodné intro je rovnaké aké bolo aj na E3 2005
romerot vieš čo si? bezcitný hajzel
Celú dobu obchádzam Killzone bo PS3 nebude. Možno nikdy. Úspešne sa mi to darí a ty teraz napráskaš sem tému so screenmi absolútne dokonalými atď... Sviniar jeden
tie screeny su z target renderu ktorymi plni sony uz 4 roky hlavy tupych fanboyov a oni im to zeru. pre mna je killzone len dalsia priemerna FPS so zbytocnym hypom.
Ako vyzera to mrte ale ako vyzerala CoD 4 pred vydanim ? [napoviem - lepsie]
Jednotka bola v pohode, akurat ja si neviem zvyknut na ten blby analog.
Kupovat si kvoli tomu PS3 nebudem takze tolko odo mna.
lekoklatik napísal:romerot vieš čo si? bezcitný hajzel
Celú dobu obchádzam Killzone bo PS3 nebude. Možno nikdy. Úspešne sa mi to darí a ty teraz napráskaš sem tému so screenmi absolútne dokonalými atď... Sviniar jeden
Úžasná hra Stojí za to si ju kúpiť
nuž soráč teda ale ja osobne som PS3-owner vieš ako mne to tu chýbalo ...
cubix napísal:tie screeny su z target renderu ktorymi plni sony uz 4 roky hlavy tupych fanboyov a oni im to zeru. pre mna je killzone len dalsia priemerna FPS so zbytocnym hypom.
a k tomuto že ale mne veriť nemusíš tu máš hodnotenia ľudí ktorý sa tomu už nejak profi venujú
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 19:58 ) pridávam jedno pekné video MP gameplay ale v offline modu kde proti vám idú BOTY a ako je vidieť sú dosť dobre spravený po AI stránke takže človek sa zahrá aj sám bez netu http://www.youtube.com/watch?v=pq9zBuj6IM8
Čakanie na oficiálnu premiéru veľkolepej akcie Killzone 2 bude bolieť o niečo menej. Sony prostredníctvom neoficiálneho blogu Treespeech dáva na známosť, že európske hrateľné demo bude k dispozícii 5. februára, tj. už tento štvrtok!
Demo bude obsahovať prvé dve sekcie z Corinth River, čo je druhá úroveň v poradí. Prežijete tak jedinečný zostup na okupovanú pláž, zoznámite sa s ovládaním, novým systémom krytia a porozprávate sa s Helghastami cez hľadáčik zbraní aj v sklade plnom tlakových fliaš.
tiez mi velmi nesedi to mierenie analogom aj ked je pravda ze som to este neskusal takze kto vie
a keby mam brat PS3 tak je toto jedna hra z trojice ktore by som musel mat: Killzone 2
MGS4
God of War III
jo jo.. God of War a MGS mi chýbaju na PC.. davno som mal Ps2 a mal som God of war 1 a strašne ma to bavilo a MGS tak isto... MGS 1 som hraval na Ps1 a MGS 3 na Ps2 ale už Ps nemam... takže fakt to strašne chýba..