acer aspire one a110

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

acer aspire one a110

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia co vravite na toto sintitko ? pouzival by som to len na net icq ,nejake youtube alebo filmy v domacom prostredi,chcem sa len spytat pretoze ani jednu recenziu v ceskom alebo slovenskom jazyku nenasiel zial ,chcem verziu s 8gb ssd diskom ,to nieje prekazka ,casom kupim viac gb kartu ,ide o to ze nainstalujem tam win xp normalne cez externu mechaniku alebo nie ? je ten disk este nejako zvlast deleny ci je to ako celok 8gb ? instalacia ide s hociakeho media alebo treba upravit v nlite ? hw nechajme bokom je vsade rovnaky ,este sa spytam ,ak je tam integrovana webkamera je v tom aj mikrofon ? mozno blbe otazky ale fakt ziadnu recenziu som nenasiel vzdy len na model s diskom a ten je troska iny , dakujem za vsetky rady ,este dotaz, mam to zobrat ked to viem zohnat nove za 5500sk ? mam znameho co by mi to vzal s bgs bez dph ,tak ma to zaujimalo ,na nokii n95 ma web nebavi v posteli :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

WinXP na ssd bezi vraj na tom booku pomaly.. Dost je toho tu http://www.aspireoneuser.com/forum/. Ta hdd verzia zas o dost drahsia nie je.. ale uvaz jak chces. To XP tam ale pichnes napr cez USB kluc alebo cez externu mechaniku.
Napísať odpoveď