Cul mi ze si ch..j {pocul som ze si ch...j} no ja som nemohol
Naj hlasky
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no tak kamosova :
napr ked ti niekto povie debil tak ty mu na to ty mas v slipoch debila (da sa to pouzis skoro vsade a jeto sranda
)
a dam prikald co sa naozaj stal: (kamos1 = K1,Kamos2 = K2)
K1: vies ze moj sused ma harleya ?
K2: co ? to ja mam v slipoch takeho harleya ze sa doseres ! (oked pouzil to zo slipami na seba aj tak je to gud)
-vseci co to poculi boli v krcoch na zemi hh
a moja , neviem ci az tak vtipna
zase priklad :
kubo kolko je hodin ?
-hej
coze ?
-aj to
a s tymto sa da tiez dobre doje*avat ludi
a je vela hlasok ale teraz si nezpominam
napr ked ti niekto povie debil tak ty mu na to ty mas v slipoch debila (da sa to pouzis skoro vsade a jeto sranda
a dam prikald co sa naozaj stal: (kamos1 = K1,Kamos2 = K2)
K1: vies ze moj sused ma harleya ?
K2: co ? to ja mam v slipoch takeho harleya ze sa doseres ! (oked pouzil to zo slipami na seba aj tak je to gud)
-vseci co to poculi boli v krcoch na zemi hh
a moja , neviem ci az tak vtipna
zase priklad :
kubo kolko je hodin ?
-hej
coze ?
-aj to
a s tymto sa da tiez dobre doje*avat ludi
a je vela hlasok ale teraz si nezpominam
Presne toto som sem práve išiel napísať.. som sa skoro posral keď som to počul.. fakt hardcore.. Aby som nebol OT, dám hlášku z Paneláku..blowjob napísal:ciganka v televiznych novinach: ,,my nie sme kanibali aby sme jedli psy"
<a> Dobrý deň pane, čím sa živíte?
<b> No jedlom, a Vy?
//autoeditácia príspevku ( 04 Feb 2009, 12:14 )
Dnes som bol v čakárni u lekárky.. a boli tam štyria Rómovia + jeden malý, asi 5 ročný fagan s nimi.. ale to bol jaký haluzák ty woe.. Najprv mu trebalo na WC a hovorí že: "Idzem šikac.. mamo ty so mnu nechodz bo šče vyhoniš.." (dúfam že rozumiete).. potom cela čakáreň ticho.. a jeho (asi) mama (btw. viac ako 20 nemala) hovorí: Ta povedz, chto tu je baraan?" a malý hovorí: "ta ja neznám, najvačší baran Edo.." (asi jeho otec, lebo tam sedel ten Edo a smial sa a potom sa s mamou tam nechutne lízali) Celá čakáreň samozrejme vybuchla smiechom.. no, potom sa rozpravali v rómštine.. inakšia haluz, som nemohol, ledva som sa udržal aby som sa nerozosmial.. potom malý začal behať dookola takého stĺpu v čakárni.. obehol dookola asi 20x a potom tam s nim drblo na zem.. xD A nakoniec to zaklincovala jeho matka, ktorá tam spravila dramatický výstup, že uprednostňujú "gadžov" a oni cigáni že sú diskriminovaní.. No a keď som odchádzal, malý fagan tam bol ešte stále na lavičke v čakárni.. a pozrie na mňa a hovorí.. "mamo, aha, gadžove idú.." a mama naňho že: "šak ty še neboj od gadžov, oni ťa nezjedia.." Proste trebalo zažiť.. A ako ten fagan vyzeral lol.. vlasy ako klon Diega Maradonu a Boba Marleyho..
-
Menojenanič
Expert
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ja som si este spomenul este na jednu hlasku na hodine OZS (organizacia zdravotnictva) - no prostze dako sme kecali na hodine takav poho ucka aspytali sme sa ze preco je ucitelka na strednej ked ma 2 vysoke ! a ona :
tak za 1.) mozem vas buzerovat
a za 2.) mam v lete platne volno (prazdniny !!!)
hh to bolo celkom milo-smiesne ! a je strane vela hlasok len ja si to nikdy nepametam ale budem sa snazit pametat a pridavat !
tak za 1.) mozem vas buzerovat
a za 2.) mam v lete platne volno (prazdniny !!!)
hh to bolo celkom milo-smiesne ! a je strane vela hlasok len ja si to nikdy nepametam ale budem sa snazit pametat a pridavat !
Túto príhodu mi rozprával kamoš.
Čakal na vyšetrenie v čakárni a vedľa neho sedel nejaký asi 20 - ročný týpek, ktorý si pozeral nejaký katalóg s nálepkami zo Star Wars - u. Kamoš mu tak do toho hľadel a za chvíľu zavolala toho týpka sestrička do ambulancie. Keď vychádzal, tak kamošovi hovorí : "Buď pozdraven, mladý Padawane! Síla Tě provázej...
No a ešte velice dávno si spomínam, že ako som išiel raz zo školy domov, tak oproti mne tiež išli 2 raperi a keď sme sa vedľa seba míňali, tak jeden z nich zastal a zarapoval : "Šak vieš, mama piekla koláááče." A išli ďalej
Čakal na vyšetrenie v čakárni a vedľa neho sedel nejaký asi 20 - ročný týpek, ktorý si pozeral nejaký katalóg s nálepkami zo Star Wars - u. Kamoš mu tak do toho hľadel a za chvíľu zavolala toho týpka sestrička do ambulancie. Keď vychádzal, tak kamošovi hovorí : "Buď pozdraven, mladý Padawane! Síla Tě provázej...
No a ešte velice dávno si spomínam, že ako som išiel raz zo školy domov, tak oproti mne tiež išli 2 raperi a keď sme sa vedľa seba míňali, tak jeden z nich zastal a zarapoval : "Šak vieš, mama piekla koláááče." A išli ďalej
No :D
U nas profka povedala spoluziakovi: Bud ticho ked sa so mnou rozpravas
Alebo bol dejepis a profak tak unesene rozpraval o korunovacii Karola Velkeho: No a Karol Velky prisel v roku xyz do Rima, a tam mu papez necakane nasadil na hlavu... a moj spoluziak do toho ticha: Parohy
Na etike sa profka pytala: Triednu knihu mame asi na nabozenstve, vsak?
A zo zadu sa ozvalo: Boh vie!
Na biole sme sa bavili o rybe jeseter, z ktorej je kaviar. A spoluziacka taka zamyslena do ticha triedy: Jeseter, to je ten pes, nie?
Profka: Peter, budte ticho lebo si zavolam rodicov.
Peto: Svojich alebo... ??
zo zakladky:
ucitelka: Vy tam stvorica vzadu sa mi velmi nepacite!
xxx: Ani vy nie ste najkrajsia.
:D:D:D
Ucitelka: Matej, davam ti trojku na vysvedcko..
Matej: Pani ucitelka, dajte mi dvojku a donesiem vam aj modre z neba!
Tomas: A ked date dvojku mne, donesiem vam suche z nosa.
:D
Na chemii bola pisomka, a Tomas sa vystatoval lebo dostal jednotku a Filip trojku:
Tomas: Hahaa ty co si dostal?
FIlip (naebane): Menzes!
a este raz zo strednej:
Riaditelka hlasila na pol roka do rozhlasu: Poprosim vsetkych triednych, aby triedne knihy a klasifikacne zaznamy.. a moj spoluziak: Skartovali.
:D:D:D
Alebo bol dejepis a profak tak unesene rozpraval o korunovacii Karola Velkeho: No a Karol Velky prisel v roku xyz do Rima, a tam mu papez necakane nasadil na hlavu... a moj spoluziak do toho ticha: Parohy
Na etike sa profka pytala: Triednu knihu mame asi na nabozenstve, vsak?
A zo zadu sa ozvalo: Boh vie!
Na biole sme sa bavili o rybe jeseter, z ktorej je kaviar. A spoluziacka taka zamyslena do ticha triedy: Jeseter, to je ten pes, nie?
Profka: Peter, budte ticho lebo si zavolam rodicov.
Peto: Svojich alebo... ??
zo zakladky:
ucitelka: Vy tam stvorica vzadu sa mi velmi nepacite!
xxx: Ani vy nie ste najkrajsia.
Ucitelka: Matej, davam ti trojku na vysvedcko..
Matej: Pani ucitelka, dajte mi dvojku a donesiem vam aj modre z neba!
Tomas: A ked date dvojku mne, donesiem vam suche z nosa.
Na chemii bola pisomka, a Tomas sa vystatoval lebo dostal jednotku a Filip trojku:
Tomas: Hahaa ty co si dostal?
FIlip (naebane): Menzes!
a este raz zo strednej:
Riaditelka hlasila na pol roka do rozhlasu: Poprosim vsetkych triednych, aby triedne knihy a klasifikacne zaznamy.. a moj spoluziak: Skartovali.
na temu ci skodi wi fiked si to tak zoberiem wifi mi skodi menej ako kabel lebo kebize mam mat kabel tak pojdem po nieco do izby a j*b zakopnem o kabel z*ebem a zlomim si nohu takze je wifi menej skodlive. Ale nie no nemyslim ze wifi skodi skor kao ostatne veci telefon ako ste uz hore niekto spominal
-
Old Dirty Bastard
Guru
Dnes zadrel kamoš..
Tom (17:28:47 10/02/2009)
topologie uz mam
Tom (17:29:13 10/02/2009)
aj prenosove vrstvy mam
HK (17:29:47 10/02/2009)
no boh..
HK (17:29:57 10/02/2009)
ta ja neviem, šak čo beriete na hodinach...
Tom (17:30:10 10/02/2009)
ja nvm, ja kukam happy tree friends
HK (17:31:02 10/02/2009)
![]()
Tom(17:31:29 10/02/2009)
no sak on je cisty je*o, vysvetluje jak ko*ot
HK (17:31:50 10/02/2009)
jj
HK (17:31:56 10/02/2009)
my sme hrali online-ovky zakaždym
Tom (17:32:43 10/02/2009)