Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

Fabo, vsak to poznas, studentsky zivot je takzy :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No to sice je, ale este nikdy nebolo tak zle, aby na pivo nebolo... :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Podla mna su nejake sperky na valentina az prilis, vsak ked jej das sperk na nejaky vymysleny sviatok co jej das potom na narodeniny? :)
na valentina to ma byt hlavne romanticke, tam nejde o cenu alebo nejaky chtic
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

skazatoN napísal:to fakt staci len ? abo ak by som s nou chodil nahodou , tak by som jej na valentina daroval pivo , to by mohlo byt ?? by sme pili nejake velke by som kupil ale mam len 17 tak by som kupil len plechovky ale nemam peniaze, tak z ladnicky zoberem ci ako , sak poradte nie nehanbite sa
Naozaj genialny napad. Skus este doma prehrabat spajzu, mozno najdes nejaku cokoladu, napolitanku, alebo skoc do pivnice, tam pozri nejaky ovocny kompot, alebo dzem, v nejakom krajsom pohari. A este ma napadlo, ze urcite mate doma nejaky pruteny kosik, tak jej tam mozes to pivo+co dalsie najdes pekne poukladat, za par centov kupis v papiernictve taky priesvitny baliaci papier, do toho to pekne zabalis, navrch pravdaze peknu maslu a mas hotovy darcekovy kos.
Ale to len pripade, ze s nou chodis, pre kamaratku samozrejme nieco jednoduchsie. To by stacilo asi aj to pivo. :wink:

A druha varianta, poprosis mamu, nech ti da 5euro a vybehnes do mesta, kde su obchody a hypermarkety uz od zaciatku januara plne zasobene na Valentin a pohladas tam nieco male, mile, nemusi to byt nic drahe, proste, co ti padne do oka. A je to. :)
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

fakt humorne s tým pivom... :lol:

ja budem riesit pekne ozdobenu ruzu,a zo srdca slova,ptm nejaky drink,vecera alebo kino,,, uvidime kolko bude toho v penazenke :)
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

ja s nou este nechodim, ale zajtra ideme von ale podla toho co si spolu piseme pricom ma pozna aj zo skoly normal z videnia, tak uz akoby sa stalo :D a ja by som jej cel dat nieco take originalne co by jej urobilo radost, najlepsie je podla mna darovat plysaka svojho oblubeneho , pretoze to je dost tazke dat len tak plysaka niekomu ku ktoremu mas z detstva cit.vztah, ja mam napriklad macka takeho ale tam je napisane ze 2003 :D je z anglicka ale jej ho necem dat lebo jeho mam az moc rad =D a vies peniaze, ja potrebujem peniaze na kingpiny(to je taky srob co sa lame casto v trucku na skate) , na loziska, dosky, topanky a podobne tak noo ... a ece som nemal frajerku tak neviem co presne, ale tak ruza alebo kino, alebo nejaku somarinu z mesta aj ked to bude take divne ja sa budem hanbit jej to dat, ta ruza by bola celkom cool + pusa alebo tak nie ? alebo sa jej spytam rovno ze ci jej musim nieco dat ze nemam peniaze teraz
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nepytaj sa jej ci jej mas nieco dat to je kktina,obetuj racej na tu peknu ruzu 100sk ako na kingpin :wink: daj si tam namiesto toho šrob zo železarstva a mas usetrene,troska porozmyslaj. :)
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

srob zo zeleziarstva tam nemoze ist =D neviem, a to stoji 100 sk ruza ? lol , to radsej z balkonu zoberem pazitku, sak to je dost, to su skoro 2 kingpiny omg, a ak by som s nou siel do kina to jej mam zaplatit aj ? a na aky film asi sa patri ? bo teraz len chu**** hraju
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

skazatoN napísal: a to stoji 100 sk ruza ? lol , to radsej z balkonu zoberem pazitku, sak to je dost, to su skoro 2 kingpiny omg, a ak by som s nou siel do kina to jej mam zaplatit aj ? a na aky film asi sa patri ? bo teraz len chu**** hraju
no to si ma teraz dostal :D neviem, koľko máš rokov, viem, že peniažkov má teraz každý málo, ale ak ju chceš na prvýkrát niekam pozvať, tak bez ohľadu na celú rovnoprávnosť a pod. jej ten lístok zaplať :D alebo to ju radšej nikam nevolaj ak od nej chceš aby si na prvom rande platila. Máloktorá žena by to asi pochopila :wink: možno by stačilo, keby si jej napísal nejakú krátku básničku a zobral ju niekam na prechádzku, alebo niečo pod. :)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ako tak pozeram vsetci chcete svojej polovicke darovat ruzu alebo nieco pekne kupit... fajn fajn darceky su dobree....
ale co si myslite ze je zlata retiazka alebo nieco podobne krajsie ako nieco zo srdca? je to sviatok valentina, valentin bol clovek zalozeny na laske a nie na daroch... teda racej darujte objatie, pusu, to viacej zeny ocenia si myslim... (jasne daktory to beru ako samozrejmost)

a navyse je to zadarmo a nemusite ani setrit :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pryja napísal:A druha varianta, poprosis mamu, nech ti da 5euro a vybehnes do mesta, kde su obchody a hypermarkety uz od zaciatku januara plne zasobene na Valentin a pohladas tam nieco male, mile, nemusi to byt nic drahe, proste, co ti padne do oka. A je to. :)
za tých 5 eur by mohol kúpiť riedidlo, a dať ho zabaliť do darčekového papiera, može byť ne? :D
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ja som si prevrtal treky na ten vasci srob a s kingpinmi som uz nemal problem ....ale to uz nepatri do tejto temy

k teme:jasne zaplat jej na tom prvom kino urcite aj drink nejaky ...a film to sa dohodnete na jaky to je fuk...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Haslerka: Pozeral som retiazky na ruku, tak tie sa daju kupit v pohode od 5-10 eur, takze to nie je strasne, dalsie moznosti su tie klasicke veci ako parfem, plysak, kino, vecera, ruze...

skazatoN: Pred tyzdnom som kupoval ruze, jedna stala 65 korun, cize nieco cez 2 eura.

winni: Rovno jej potom lavou rukou nakresli obrazok, aby to vyzeralo tak, ze to kreslilo male dieta..., ved co, hlavne je, ze to bude zo srdca ;)

BTW pozeral som co tu ide v kine a trapny High School Musical 3, navyse to vysielaju o 16:00, to su retardi, ze to davaju prave na Valentina takto skoro.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja tiež kupim ružičku abo dve (pfu teraz neviem kedy sa dáva párny alebo nepárny počet kvetov :oops: ) a možno večera alebo kino.. :idea: ty vole a kedy to vlastne je?

edit:
Smith: jj to som videl ale kedže téma je podstatne staršia ako tento rok tak som len tak uvažoval že toho 14-teho predsa len nemusí byť pravda.. do teraz som to nejak nemusel riešiť keďže na Valentína som bol vždy sám :) tak moju strašnú nevedomosť ospravedlnte :)
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple skus sa pozriet do nazvu temy :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hh, triple ma narodeniny kazdy rok inokedy..

No ja veru este plany nemam, ale musim vymysliet nieco originalne.. latku som nasadil dost vysoko.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hh som si myslel že sa to mení ako napríklad veľká noc podla slnka či čo :))) šak vravím že do teraz ma to nezaujímalo
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nooo nie nie kazdy rok pekne 14. 2. mas prilezitost dokazat svojej milvoanej ako ju milujes... a je len na tebe ako ten den prezijete, no prezite ho spolu
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

nemám takže nič nekupujem :P aspon jednu vyhodu to ma no ... ale mozno niekoho v ten den najdem :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

hojko: vsak ano,to ani tak nezalezi ci je retiazka za 8eur alebo za 120eur so swarovskym, ale tak retiazka mi vzdy prisla ako taka posledna moznost, ked uz tak skor nausnice.... ale Valentin je sviatok specificky, tak preco nedarovat nieco valentinske?
Napísať odpoveď