AKG vs Koss vs Sennheiser vs Razer vs Creative vs HPM

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Ktore

Hlasovanie ukončené 12 jan 2009, 23:18

Razer Protone M100
3
27%
Creative EP-630
1
9%
Koss spark plug
3
27%
Senny CX 300
0
Žiadne hlasovania
AKG 324
2
18%
HPM 70
2
18%

Celkom hlasov: 11

KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

tvoj druh hudby? Ak elektronicke TUC TUC, tak naopak - nechces vyvazeny zvuk ale basy basy basy .. sem tam stredy a mozno aj vysky :)
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Pokiaľ chceš hlavne basy, tak Creative môžeš rovno vylúčiť. Neviem, osobne, čo som počul, tak také Kossy, tie boli vždy výrazné basy. Niekomu to vyhovuje, niekomu nie.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Ak chces vyvazeny zvuk tak neviem naco si sem zaradil hentie kossy...ale inak konecne niekto kto chce kvalitu a nie marketingove sracky... Zo svojej skusenosti mozem odporucit senny cx300 ktore mam doma a tak isto aj tieto http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... 330-scarab je to nastupca K324 s ktorymi som bol tiez velice spokojny. Zvuk maju velmi podobny, krasny vyvazeny, silne basy ale ciste a konkretne, nevadia ostatnym pasmam. Nemaju problem udrzat pomer kvality aj pri vysokych hlasitostiach.

Pokial by si chcel usetrit tak vezmi razer protone, zda sa mi ze boli robene na koncepcii sennheiser cx300.

Takze ja by som uz rozmyslal len nad tymito tromi moznostami.
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Rattata napísal:Ak chces vyvazeny zvuk tak neviem naco si sem zaradil hentie kossy...ale inak konecne niekto kto chce kvalitu a nie marketingove sracky... Zo svojej skusenosti mozem odporucit senny cx300 ktore mam doma a tak isto aj tieto http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... 330-scarab je to nastupca K324 s ktorymi som bol tiez velice spokojny. Zvuk maju velmi podobny, krasny vyvazeny, silne basy ale ciste a konkretne, nevadia ostatnym pasmam. Nemaju problem udrzat pomer kvality aj pri vysokych hlasitostiach.
Brita Maxtra
Pokial by si chcel usetrit tak vezmi razer protone, zda sa mi ze boli robene na koncepcii sennheiser cx300.

Takze ja by som uz rozmyslal len nad tymito tromi moznostami.
Absolutne suhlasim s tymi AKG, nadherny zvuk, nadherny dizajn, uz na baleni vidno, ze sa jedna o spicku medzi sluchadlami.Bielenie zubov
Chronico
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Chronico »

Pocuvam takmer vsetko mozno okrem metalu. Najradcej mam asi rap ale pustim si vsetko mozne. Akg 330 je len vyzorovo upraveny 324p ? Na 330 som nenasiel ziadne blizsie info. Ten kryt co odvadza kabel od sluchatok na 330 je gumeny ? nemohol by prekazat? na styl si velmi nepotrpim hlavne komfort a kvalita.. neviem ci akg ci tie razer . vas nazor ?
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

tu nie je co riesit...proste AKG z tychto vsetkych spomenutych vychadzaju najlepsie :wink:
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

AKG a SENNY, pokial uvazujes o tejto cenovej hladine. Vezmi AKG. Urobene su kvalitne, prekazat nebudu.
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Ak sa rozhodujes medti Razer a AKG, tak to mas jasne AKG, Razer sa nespecializuje na sluchadla.
Brita Maxtra
Chronico
Novice
Novice

takze uz mam tie akg a nemozem povedat na ne kriveho slova .. uzasny zvuk. bola to dobra volba
standape
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa standape »

aky model presne?
Chronico
Novice
Novice

AKG 324 P chrome a vymyslel som si system na nosenie :D
marceln
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marceln »

no ja som ich kupil tiez, minuly piatok, troska mi vadia ostre vysky - sykavky, ale cital som ze to iste maju aj sennheisery aj creative aj ine

aky system na nosenie si si vymyslel?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

marceln napísal:no ja som ich kupil tiez, minuly piatok, troska mi vadia ostre vysky - sykavky, ale cital som ze to iste maju aj sennheisery aj creative aj ine

aky system na nosenie si si vymyslel?
nevime sice ake nosenie vymyslel ten chalan ale ja si davam stuple normalne do ucha ale tak ze kabel mi ide za uchom do kelu ako to mam povedat xD obmotam okolo ucha lepsie povedane takto to vyzera ak viete co myslim http://farm3.static.flickr.com/2071/205 ... 36e40f.jpg
uz ma napadlo chcel som povedat ze zavesit na ucho kabel a potom vlozit do ucha stupliky :)
Chronico
Novice
Novice

kabel tiez vediem hned za ucho (o kozu ucha jak keby sa tlmili narazy do kabla.. ked som ho mal volne a buchal sa o bundu tak som to pocul v usiach = neprijemne ) a v zadu za hlavou som to pritiahol s tou somarinou co spaja kabliky (aby mi to nepadalo zpoza ucha) od jednotlivich sluchatok tazke odtial mi idu okolo krku uz spolu dva kable a na golieri mam taku prichytku zo sonyericsonovych sluchatok aby mi to netahalo o usi :) Som lajk v tomto tak ma berte s rezervou :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Koss spark plug :wink: mam ich osvedcene mne vydrzali asi tak 2 roky brat ich ma teraz 1,5 roka a stale su v poho a hraju perfektne
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

ten to test ti urcite pomoze

Kód: Vybrať všetko

http://avmania.zive.cz/Testy/Velky-srovnavaci-test-spuntu-rozuzleni/1-cast/sc-20-sr-1-a-1438-ch-1323/default.aspx
su tam aj tie co si uviedol ty ...mne z toho vychadza AKG ... "cinske" znacky ako razer , creative a pod ..by som vylucil....co sa tyka zvuku tak

- AKG,Denon,UE,JAYS,Sennheiser,obcas aj KOSS...to je uplne ina liga...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja len k tym AKG: pred polrokom som si kupil za 60€ AKG K 340 liquorice a musim povedat ze zvuk je fakt vyborny, ale ta kvalita spracovania :? neviem ci mam take nestastie, ale tie sluchatka som po 2 mesiacoch od kupenia musel reklamovat, pretoze prestalo hrat lave sluchatko. Pritom som ich po pocuvani vzdy dal do puzdra, ktore je k ninm dodavane. Bol som ich reklamovat, dostal som novy kus a asi pred 2 tyzdnami sa mi zase zacina kazit lave sluchadlo, hra asi o dve tretiny tichsie ako prave a pri hybani kabla uz je pocut, ze zachvilu asi prestane hrat uplne....
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ahoj, ja mam Creative Ep-630. A mozem len odporucit. pochybujem ze za tu cenu lepsie sluchatka najdes. Urcite by som ich zobral aj druhy krat, ta cena je smiesna na to ako pekne hraju. Nie som ziaden odbornik, ale kupovat sluchatka o niekolko nasobne drahsie je podla mna nezmysel. Velky rozdiel tam nebude.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

oci si pretieram, ked tu niekto spomina o vyvazenom zvuku Sennheiser CX300. Basov a vysok plna prdel, ale kde su preboha stredy? Jedine stastie, ze mam na playeri EQ, inak by som bol z tejto kupy mimoriadne nestastny. Takto som zhnuseny len ciastocne.

Ale kto vie, mozno je toto problem vsetkych stuplov, neviem, nemal som moznost porovnavat viac "akoze vyssich" modelov, no oproti PX100 (nie su stuple ale klasicka skladacia konstrukcia), co je porovnatelna cenova kategoria, mi po stranke zvuku pripadaju podstatne horsie.

A mozno som len rozmaznany.
Napísať odpoveď