... a napis tam uplne hoci co, hlavne nech to je z tvojej hlavy
čo napísať do pamätníka?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nech je to pre niekoho detinske a hociake .. my sme nejake "akoze pamatniky" dostali k oznamkam, tak to nevyuzi .... minule som upratoval a nasiel som ho a celkom mi to zdvihlo naladu, ked som si pospominal na tych ludi a na veci ktore boli a uz take nebudu, lebo ani ti ludia uz taki nebudu
...
trapne citaty a kktiny nikoho nezaujimaju a nikoho nepotesia ... ak ste neni uplne super kolektiv tak tam bud nic nepis, alebo tam daj aspon na seba kontakt a smajlika
...
-
twardykamen
Medium Professional
nebol by som hlupy...ale uprimny..povedal by som jej ze jej tam nenapisem nic pretoze je to hlupost pre deti..blbost naivna nezmyselna...o 5 rokov si to pozrie a zisti ze ten clovek co tam pisal ako velmi ta ma rad ako velmi ta lubi ako velmi mu na tebe zalezi aki velki kamarati foreverr
sa neozval alebo ked ozval tak mozno zo zaciatku a v skutocnosti to vobec nie je o nejakych citoch ale len o gycovych blaboloch...
ale ty mas 18-19 si plny optimizmu plny nejakej naivity a mozno predsavzati...a kazdopadne si bez stipky normalneho uvazovania bez kuska originality a bez kuska schopnosti vyjadrit city nazor?ked uz aj s tymto potrebujes pomoct...
bua je mi z toho bluvno celeho
ale ty mas 18-19 si plny optimizmu plny nejakej naivity a mozno predsavzati...a kazdopadne si bez stipky normalneho uvazovania bez kuska originality a bez kuska schopnosti vyjadrit city nazor?ked uz aj s tymto potrebujes pomoct...
bua je mi z toho bluvno celeho