čo napísať do pamätníka?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nech je to pre niekoho detinske a hociake .. my sme nejake "akoze pamatniky" dostali k oznamkam, tak to nevyuzi .... minule som upratoval a nasiel som ho a celkom mi to zdvihlo naladu, ked som si pospominal na tych ludi a na veci ktore boli a uz take nebudu, lebo ani ti ludia uz taki nebudu :-P ...

... a napis tam uplne hoci co, hlavne nech to je z tvojej hlavy :-) trapne citaty a kktiny nikoho nezaujimaju a nikoho nepotesia ... ak ste neni uplne super kolektiv tak tam bud nic nepis, alebo tam daj aspon na seba kontakt a smajlika :-P ...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa twardykamen »

nebol by som hlupy...ale uprimny..povedal by som jej ze jej tam nenapisem nic pretoze je to hlupost pre deti..blbost naivna nezmyselna...o 5 rokov si to pozrie a zisti ze ten clovek co tam pisal ako velmi ta ma rad ako velmi ta lubi ako velmi mu na tebe zalezi aki velki kamarati foreverr :) sa neozval alebo ked ozval tak mozno zo zaciatku a v skutocnosti to vobec nie je o nejakych citoch ale len o gycovych blaboloch...
ale ty mas 18-19 si plny optimizmu plny nejakej naivity a mozno predsavzati...a kazdopadne si bez stipky normalneho uvazovania bez kuska originality a bez kuska schopnosti vyjadrit city nazor?ked uz aj s tymto potrebujes pomoct...
bua je mi z toho bluvno celeho
Napísať odpoveď