1. Počuli ste už niekedy o bermudskom trojuholníku ?
a) ÁNO
2. Veríte tomu ?
b) NIE
3. Je podľa vás niečo na tom pravdy ?
b) MOŽNO, ALE SKȎR NIE
4. Odkiaľ ste počuli o bermudskom trojuholníku
b) FILM / DOKUMENT
c) INTERNET
d) Z ROZPRÁVANIA
5. Poznáte príhodu 5 Averengerov z Letu 19 ?
a) ÁNO
6. Ako je možné že lietadla zmizli úplne bez stopy, aj keď boli vybavené záchrannými vestami a boli prispôsobené pristátiu na vode ?
BOLI VYBAVENÉ PRISTÁTIU NA VODE, NIE PÁDU DO VODY. TIE LIETADLA SA DOPOSIAĽ NENAŠLI NO TO NEZNAMENÁ, ŽE NIESU NIEKDE NA DNE OCEÁNU
7. Čo myslíte čo sa presne stalo pilotom počas letu
STRATA ORIENTÁCIE
8. Existuje teória metánu – že zhĺbin mora sa uvoľní naraz veľké množstvo metánu, kt. ma menšiu hustotu ako vzduch a voda. To by mohlo vraj spôsobyť potopenie lodí podľa niektorých dokonca aj lietadiel. Myslíte že je to pravda ? Alebo len čiastočná, možná.
MYSLÍM SI, ŽE ÁNO
9. Ďalšia teória hovorí o silnom magnetickom poli, ktorý zblbne kompasy – je to možné ? A vysvetľuje práve toto zmiznutie všetkých tých lodí a lietadiel ?
ZBLBNÚŤ KOMPASY TO MȎŽE A TÝM PÁDOM AJ STRATU ORIENTÁCIE, (Let 19)
10. Mnoho lodí sa našlo prázdnych – len tak voľne plávajúce. Čo myslíte ? Čo sa asi tak mohlo stať s ich posádkou ? Žeby si len tak zmysleli, že sa skočia okúpať, loď nechajú bez dozoru kt. im potom odpláva aj so všetkými ich cennosťami ?
NEVIEM
11. Čo si myslíte o celej tej veci okolo bermudského trojuholníka ?
VO VEĽKEJ MIERE SÚ TO LEN NEPODLOŽENÉ VÝPOVEDE ĽUDÍ (KAŽDÝ VRAVÍ SVOJE NO NIKTO NEVIE PRAVDU), PRE MŇA DOSŤ FAKE
12. Riadite sa názorom, že ľudia nechcú poznať pravdu lebo milujú svoje záhady ? Nemôžu bez nich existovať ?
b) NIE, TEDA ASPOŇ JA BY SOM CHCEL VEDIEŤ PRAVDU
ZAUJÍMALO BY MA, AKO LIETAJÚ LIETADLA S KUBY NA BERMUDY?
Bermudský trojuholník (dotazník)
1. Počuli ste už niekedy o bermudskom trojuholnúku ?
a)ANO
2. Veríte tomu ?
a) ANO
a) ANO
a) Kniha
b) Film
c) Internet
d) Z rozprávania
a) ANO
6. Ako je možné že lietadla zmizli úplne bez stopy, aj keď boli vybavené záchrannými vestami a boli prispôsobené pristátiu na vode ?
Ani srnka netusi....zrejme im zblbly navigacne pristroje a poleteli do teplych krajin.....fakt neviem.
Zblbne navigacia....mozno odide elektronika.....
8. Existuje teória metánu – že zhĺbin mora sa uvoľní naraz veľké množstvo metánu, kt. ma menšiu hustotu ako vzduch a voda. To by mohlo vraj spôsobyť potopenie lodí podľa niektorých dokonca aj lietadiel. Myslíte že je to pravda ? Alebo len čiastočná, možná.
Podla mna somarina.....
9. Ďalšia teória hovorí o silnom magnetickom poli, ktorý zblbne kompasy – je to možné ? A vysvetľuje práve toto zmiznutie všetkých tých lodí a lietadiel ?
Toto skor.....respektive skor realnejsie.
10. Mnoho lodí sa našlo prázdnych – len tak voľne plávajúce. Čo myslíte ? Čo sa asi tak mohlo stať s ich posádkou ? Žeby si len tak zmysleli, že sa skočia okúpať, loď nechajú bez dozoru kt. im potom odpláva aj so všetkými ich cennosťami ?
Jasne.....asi tam bola pekna tyrkysova plytcina a poskakali tam.......
Nie vazne neviem....teda na toto nazor nemam.
Myslim si, ze tam nieje vsetko v poriadku...a ze sa to tak skoro neodhali....mozno sa to neodhali nikdy.
12. Riadite sa názorom, že ľudia nechcú poznať pravdu lebo milujú svoje záhady ? Nemôžu bez nich existovať ?
a) Jasne, ze hej.....ale v tomto pripade ako som uz spominal vyssie ze sa to skoro neodhali podla mna.
Clean Up Zeby leteli na lietadle? A hlavne vo vzduchu.
a)ANO
2. Veríte tomu ?
a) ANO
a) ANO
a) Kniha
b) Film
c) Internet
d) Z rozprávania
a) ANO
Ani srnka netusi....zrejme im zblbly navigacne pristroje a poleteli do teplych krajin.....fakt neviem.
Zblbne navigacia....mozno odide elektronika.....
Podla mna somarina.....
Toto skor.....respektive skor realnejsie.
Jasne.....asi tam bola pekna tyrkysova plytcina a poskakali tam.......
Nie vazne neviem....teda na toto nazor nemam.
Myslim si, ze tam nieje vsetko v poriadku...a ze sa to tak skoro neodhali....mozno sa to neodhali nikdy.
a) Jasne, ze hej.....ale v tomto pripade ako som uz spominal vyssie ze sa to skoro neodhali podla mna.
Clean Up Zeby leteli na lietadle? A hlavne vo vzduchu.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ZAUJÍMALO BY MA, AKO LIETAJÚ LIETADLA S KUBY NA BERMUDY?
Lebo ja som sa nepýtal na akom dopravnom prostriedku sa tam ľudia dostanú (pochopiteľne, že lietadlom), ale akou trasou letia lietadlá, keďže by museli letieť priamo cez stred Bermudského trojuholníka.
Hmm...Tak to mi prosím vysvetli ako dokážu letieť lietadlá na lietadle.Lub0$ napísal:Clean Up Zeby leteli na lietadle? A hlavne vo vzduchu.