Vlado6230: nie že by som bol nejaký nadupaný umelec ale poviem ti že by som si to do rámu nedal. Možno nad posteľ, ale do rámu určite nie. Ja osobne to nepovažujem ani za náčrt.
Nenahnevaj sa na mňa. Kritika ti prospeje. Avšak sú tam nejaké črty čo sa dajú nazvať kresba. keep going
btw ak máš záujem o Gigerove veci, napíš mi SS. Mám celkom slušnú zbierku .
- alien
- biomech
- dune
- ero
- landscape
- necronomicom
- New York
- poltergeist
- a pár nezaraditeľných
Všetko airbrush, kresby, maľby
Mimo to je ešte aj sochár a mnoho iného
lekoklatik: A tak ja po dlhom case ked som nieco nakreslil a toto sa mi pacilo tak som dal do ramu a nad postel, lebo u mna sa to inak strati . Kritiku berem. Ja som to chcel povodne uhlikom by to malo inu tvar, ale nemal som doma, tak ceruzka. No tu na Vas maliarov sa to dako nechyta viem sak som vravel a inak az taky nacrt to neni je tam dost detailov ale nevidno
pokus o portrét panny márie, kreslené uhlíkom,
(3 fotky som sem dal preto, lebo každá je fotená iným efektom)
otázka: čo na tom dorobiť/prerobiť ?
61x43cm
Masters: že tak mne osobne na tej Marii chýbajú nejaké čiary Príde mi to až moc plošné. K proporciám sa nejdem vyjadrovať, to ma teraz nežerie. Len proste možno o niečo viac detailov. To že na obrázku má Mária čistú pleť bez nejakých výrazných tieňov si nevšímaj. Skús pár tieňov vytiahnuť viac ako sú na obrázku... Predsa len ten obrázok Marie je preto taký krásna aby krásna bola. Len to zas neprežeň
Gangy: kks nevidel si jak dopadla fizz? Ale síce ona mi dala až príliž peknú fotku. Keďže teba zrkadlo neznesie, možno sa o teba pokúsim. h. Pošli foto.
a hej. že Ďakujem
taka malickost co sme s kamoskou kreslili pre ZS na nejaku nastenku
ako teraz ked sa na to divam spätne vidim tam kopec nedostatkov ale kreslila som to asi 3 hodky len a vtedy sa mi to zdalo ako moje vrcholne dielo . kedze s temperkami nekreslim