dnes som pichol do masiny usb kluc a vypisuje mi "disketa v jednotke XY nie je naformatovana" a pod tym "chcete ju naformatovat teraz?" ked dam ze ano tak vyskoci okno "v jednotke XY nie je disketa. vlozte disketu a skuste znova" ked dam aj na toto OK tak vybehne posledne okno "disketa v jednotke XY sa neda naformatovat. Po stlaceni OK sa znova vrati pocitac na zakladnu obrazovku. Da sa s tym nieco robit alebo uz len hodit kluc do kosa? Vdaka za odpovede a reakcie
robo
Vôbec Ti ten kľúč nenačíta v zložke Tento počítač?
ked pichnem kluc do masiny tak sa nic nedeje. Inak mi vzdy vyhodilo okno co chcem robit s tym diskom - ci ho otvorit alebo prehrat v nom nieco atd. Ked idem do "tento pocitac" tak mi ho tam ukaze ze je v masine nejaky novy disk "removable disk" tak ako mi ho vzdy aj ukazoval avsak ked nan kliknem tak zacne vyhadzovat tie hlasky vyssie opisane. Ako by som ho mal sformatovat v tom co pises? - nejaky strucny navod mozem poprosit? Dik.
Vôbec Ti ten kľúč nenačíta v zložke Tento počítač?
ked pichnem kluc do masiny tak sa nic nedeje. Inak mi vzdy vyhodilo okno co chcem robit s tym diskom - ci ho otvorit alebo prehrat v nom nieco atd. Ked idem do "tento pocitac" tak mi ho tam ukaze ze je v masine nejaky novy disk "removable disk" tak ako mi ho vzdy aj ukazoval avsak ked nan kliknem tak zacne vyhadzovat tie hlasky vyssie opisane. Ako by som ho mal sformatovat v tom co pises? - nejaky strucny navod mozem poprosit? Dik.
skus ho sformatovat cez pravy klik... alebo skus na inom kompe a zistis ci je to klucom
skusal si pichnut kluc do ineho usb alebo do ineho PC bo ja mam na PC 6x usb port a 4 z nich su chybne ked tam nieco strcim ukazuje mi ze som nieco pripojil ale nikdy mi to nerozpozna alebo rozpozna usb kluc ako tlaciaren a pod...
hrban napísal:skusal si pichnut kluc do ineho usb alebo do ineho PC bo ja mam na PC 6x usb port a 4 z nich su chybne ked tam nieco strcim ukazuje mi ze som nieco pripojil ale nikdy mi to nerozpozna alebo rozpozna usb kluc ako tlaciaren a pod...
skusal som ten kluc pchat do 3 roznych pocitacov a aj do roznych portov v tychto pocitacoch ale nic - stale to iste - v adresari ho najde a vypise "removable disk" ako to robilo vzdycky ale pri kliku nan vyhadzuje tie hlasky co som opisal v prvom prispevku celkom hore - skusal som dat formatovat aj cez pravy klik ale nist. Asi je to kandidat do kosa ze?
partition magic som si nainstaloval vo full verzii ale ako sa s tym robi a kde najdem cezen moj USB a naformatujem to musim este posurfovat po strankach a najst k tomu informacie. Alebo vy by ste mi nevedeli dat strucny navod ako na to? Dik
Presne toto som mal aj ja , nič som neskúšal , ale hneď som naformátoval disk a už to išlo , máš niečo s USB ovládačami , ale ten formát pomože , keď máš nejaký druhý komp doma tak skús to tvoje usb-čko pichnúť doňho a uvidíš že pojde , alebo ho choď skúsiť kamošovi . Ja som mal tento istý problém a do usb-čka som pchal USB klúč , mobil , mp3-ku a pri všetkých mi vypísalo to isté čo tebe a keď som došiel k mojmu notebooku a pichol do USB-čka , ktorékoľvek z týchto zariadení tak tam to v pohode išlo . Chyba určite neni v klúči a reinštalácia USB ovládačov ti tiež asi nepomože lebo nepomohla ani mne .
ako prve by som puzil HDtach na zistenie chybnosti blokov
dik za radu ale ja som dosti zaciatocnik. Co je to HDtach, je to softver ktory nainstalujem urobim v nom tu skusku chybnosti blokov a odinstalujem abo tak nejak? A ma mi to dat informaciu o chybnosti nejakych tych blokov v USB-ecku alebo v pocitaci? Skuste mi to prosim nejako polopate vysvetlit. Vdaka
ale ten formát pomože , keď máš nejaký druhý komp doma tak skús to tvoje usb-čko pichnúť doňho a uvidíš že pojde
tak to svoje USB-ecko som pchal do 4 masin a v kazdom sa to spravalo tak ako v tom mojom, takze tudy cesta nevede - vyssie som napisal ze mi nejde naformatovat - vypisuje mi hlasky a nepusti ma k formatovaniu
no riešenie je hodiť tam inštalačku xp a pri kroku formatovanie ti tam ukaže aj tvoje USB sformatuj ho do FAT a ked to spraví len vyber cd z mechaniky a reštartuj PC a pojde normalne