nedetekuje novo pripojeny hardware

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
viper0512
Medium Expert
Medium Expert

nedetekuje novo pripojeny hardware

Príspevok od používateľa viper0512 »

ahojte..
mam problem s multifunkcnym epson dx3850.. ked ho pripojim tak ho nedetekuje..

ale o to ani tak nejde len by ma zaujimala jedna vec. a neviem ako to pomenovat..:)

uz viac krat sa mi stalo ze ked som pripojil novy hardware typu scanner, napalovacka a pod. tak samozrejme vyskocilo v pravom dolnom roku okienko ze ho automaticky instaluje.
ale mam skusenosti s tym ze ak ho vtedy nenainstaluje spravne tak potom to okienko uz na dany hardware nevyhodi, po pripojeni opat.
chcel som sa preto opytat ci sa da nejak vymazat to ze ten hardware uz bol raz pripojeny, aby mi to okienko vyhodilo opat a mohol som ho nainstalovat spravne. lebo je to pre mna jednoduchsie ako preklikavat sa pridanim hardwaru a pod.
dakujem
e-comp
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa e-comp »

-odinstaluj ovladac zo spravcu zariadeni pod polozkou ,,radice USB" to dane multi zariadenie epson popripade jeho vlastnu zlozku ked to ma
-restartni PC
-nainstaluj nanovo
Hextall
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

V prvom rade si skontroluj, či nemáš pri inštalácii zaškrtnutú možnosť "v budúcnosti sa nedotazovať na inštaláciu tohoto zariadenia", alebo tak nejak to znie.

A ďalšia vec. V ovládacom paneli si klikni na "pridať hardware" a tam ho nechaj vyhľadať.
Napísať odpoveď