Mám šancu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

Mila slecno. Pokud jsem dobre pochopil cos napsala tak ti 2 se rozesli a vy jste se spolu parkrat vyspali ?
Napisu ti, co si myslim ja, nemusis se tim ridit, ale je to moje rada.
Kasli na to, sanci nemas, ja zazil neco podobneho, vic jak pul roku jsem se
takhle trapil kvuli jedne holce co mi nebyla schopna rict do oci pravdu. tzv PAUZA VE VZTAHU. od te doby si davam sakra pozor, ale i presto jsem potom zase parkrat naletel. Nech ho a najdi si spise nekoho, kdo je hodny a umi se chovat a ne nekoho kdo se s tebou hned vyspi ale hlavne nekoho !!! komu se budes libit telem i dusi.. to je naivita ze ? :-D good luck girl
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Boze moj,dalsí prípad,na toto sa mozme pozriet s dvoma smermi..

1. Buď ta chce vyuzivat len na jednu noc, tj. postel,milovanie sa,sex.
2. Má ta v srdci ako vázného priatela .

Predsa, nemozeš byť uz taká "hlúpucká",ze povie "poďsem" a uz si v posteli,nemozes byt taká,mala by si sa ho spýtat ci by to medzi vami nemohlo byt nieco viac,síce je pravda,ze srdcu nerozkázes,ale vidís,teba proste ten chalan pritahuje,chces ho mat stále pri sebe,a cítis sa byt zamilovaná,chces mat niekoho pri sebe,to je mi jasné.

Ale pozri sa na to,keby od teba chcel nieco "xtra" urcite by ti to povedal,a to zas nie je sposob,ze sa s ním vyspís a je ti dobre,a unho to zas jedným uchom dnu,druhým von,tebe srdce uz búcha od toho aké dobré to bolo,ale on na to zabudne hned na druhý den.

Síce,jak audiotrack napísal,mozes byt single,ale vztah silou mocou donútit nemozes.. :wink:

Preto ti odporúcam,stretnút sa s ním niekde,a prehovorit si o tomto celom,uvidís,ze aj pre teba a aj pre neho to bude dobre,vela stastia :)
spermia
Light Star
Light Star

Re: Mám šancu?

Príspevok od používateľa spermia »

taka napísal:Začnem úplne tradične: Strašne sa mi páči jeden chalan. Rozišiel sa s frajerkou. Ale stále ju ľúbi. Aj ona ho má rada. Stretávajú sa ďalej, ale z jej strany to už nie je láska. A do tohto všetkého som vpadla ja.
na zaklade coho ci dospela k tomu ze uz to nie je laska?
ako vies ze ju "lubi". vies co je to "lubit"?
taka napísal:Pár krát sme sa vyspali. On ma na to celé nahovoril.
kolko mas rokov?Teba staci nahovorit?nezvyknu sa Ti poniektori ludia smiat ze si menej bystra?
taka napísal:Vidím na ňom, že sa mu páčim ako žena.
omyl, pacis sa mu ako kus masa ktore uz dostal..

mozno by pomohlo keby si venovala energiu premyslaniu nad sebou a nad vztahom ako takym- co si od neho slubujes, co je to symbioza, synergia a tak.. prepac ale z toho co si napisala nemas viac ako 15-17 alebo si mierne ina v chapani "lubenia sa".. pozeraj menej telky,romantickych pycovyn,citaj menej brava a kosmopolitanu ako niekto spominal a hlavne pockaj este par rokov, ono sa to v tej hlave snad vykrystalizuje same,drzim palce :)
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

sancu nemas... ani zdalejka ked lubi nekoho ineho a stebou sa vyspal.. no tak to sa len hraje :) zabudni nanho a chojd dalej na svete je dost muzov najdes si toho praveho :))
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Mám šancu?

Príspevok od používateľa triple »

taka napísal:..
od začiatku ti vysvetlil ako sa veci majú a ty si nemala do toho ísť ak si si nebola istá že to inak ani nechceš.. tvoja sprostosť
padre
Novice
Novice

Príspevok od používateľa padre »

ked je ten rumpel "o ktoreho bojuješ " pacient , tak ti da šancu.. :smt069
Napísať odpoveď